Waar u gratis kindercartoons online kunt vinden

Inhoudsopgave:

Waar u gratis kindercartoons online kunt vinden
Waar u gratis kindercartoons online kunt vinden
Anonim
Meisjes kijken naar online entertainment
Meisjes kijken naar online entertainment

Je zult misschien verbaasd zijn over de verscheidenheid aan gratis tekenfilms voor kinderen die je online kunt bekijken. Met slechts een paar muisklikken of tikken op uw scherm kunt u genieten van huidige animatiefilms, korte tekenfilms, videoclips en actuele tv-tekenfilms, evenals tekenfilms waar u in het verleden misschien van hield.

Plaatsen waar u gratis kindercartoons online kunt vinden

Animatiefilms, korte tekenfilms en tv-programma's zijn gemakkelijk online te vinden. Er zijn veel geweldige websites boordevol tekenfilms en shows voor uw vermaak. Al deze bronnen zijn beschikbaar voor streaming op Android- en Apple-apparaten, maar ook op computers. Sommige kunnen zelfs worden gestreamd op je Smart TV of Roku.

Emol.org

Emol.org is een geweldige site voor oudere tekenfilms en series. Een van de beste dingen van Emol.org is dat je de tekenfilms weliswaar op hun website kunt bekijken, maar dat je ze ook kunt downloaden om ze later op je iPhone, iPad of Android-apparaat te bekijken. Omdat de tekenfilms op Emol zich nu in het publieke domein bevinden, is dit ook volledig legaal. De site bevat veel van de klassiekers, zoals Bugs Bunny, Mighty Mouse, Popeye the Sailor Man, Betty Boop, Gulliver's Travels, Felix the Cat, Casper the Friendly Ghost en klassieke kersttekenfilms (zoals Snow Fooling).

Liketelevision.com

Liketelevision.com biedt meer dan 310 tekenfilms die je kunt bekijken. Van All's Fair At The Fair tot Baby Huey in Quack-A-Doodle-Doo tot Land of the Lost Jewels, Liketelevision.com heeft alles voor je. Net als Emol.org kun je geselecteerde films downloaden naar je eigen persoonlijke apparaten.

Toonjet

Als je op zoek bent naar een interactieve tekenfilmervaring, overweeg dan om gebruiker te worden op Toonjet. Naast klassieke tekenfilms heeft de website een ingebouwde functie voor sociale netwerken. U kunt zich aanmelden en met anderen chatten over uw mening over klassieke tekenfilms. Je kunt zelfs suggesties doen voor nieuwe tekenfilms die de site zou moeten proberen te verwerven.

Hulu

Schermafbeelding van Hulu
Schermafbeelding van Hulu

Hoewel velen Hulu overwegen voor al hun huidige televisiebehoeften, heeft de site ook een goede verzameling tekenfilms. Sommige nieuwere functies, zoals de Veggie Tales-films, zijn gratis beschikbaar op Hulu.

YouTube

YouTube heeft eindeloze tekenfilms online beschikbaar. Vind favorieten, zoals Alvin and the Chipmunks, Loony Tunes, Speed Racer en meer.

Nick

Als je kinderen fan zijn van Paw Patrol, SpongeBob of Shimmer and Shine, wil je misschien eens kijken naar de tekenfilms die beschikbaar zijn op Nick. Kinderen kunnen niet alleen een aantal volledige afleveringen van hun favoriete tekenfilms bekijken, maar ze kunnen ook gratis games spelen en naar Nick-radio luisteren. U hoeft zich niet aan te melden of in te loggen, want een aantal van de favoriete afleveringen van uw kinderen zijn ontgrendeld zodat ze er keer op keer van kunnen genieten.

Boomerang

Een andere netwerkwebsite, Boomerang, biedt verschillende tekenfilmopties voor kinderen. Ze kunnen favorieten als Sonic Boom, Scooby Doo en Tom en Jerry bekijken, om er maar een paar te noemen. Op deze website kunnen kinderen korte en enkele volledige afleveringen bekijken, afhankelijk van de show. Ze kunnen ook leuke spelletjes spelen met hun favoriete stripfiguren, zoals Sandwich Stack met Scooby en Shaggy.

CartoonsOn

Met CartoonsOn! kinderen kunnen verschillende streaming tekenfilms en speelfilms bekijken, zoals Madagascar en 101 Dalmatians 2. Op deze gratis te gebruiken website kunnen kinderen hun tekenfilms kiezen op studio, personages, shows of zelfs series. Ze kunnen de tekenfilms ook streamen op al hun apparaten, zoals tablets, telefoons of computers. Omdat deze video's worden gestreamd vanaf opensource-sites, zijn ze legaal om te bekijken; Er zijn echter verschillende advertenties die u mogelijk moet sluiten voordat u uw tekenfilm kunt afspelen.

Disney Junior

Kinderen in de kleuter- en kleuterschoolleeftijd zullen de tekenfilms van Disney Junior wellicht erg leuk vinden. Deze website aangesloten bij het tv-station biedt verschillende korte tekenfilms van fanfavorieten zoals Chuggington en Doc McStuffins. Naast dat ze enkele van hun favoriete personages kunnen bekijken, kunnen je kinderen ook spelletjes spelen en activiteiten voltooien.

Vimeo

Ben je op zoek naar originele tekenfilms waar jij en je kinderen misschien samen van kunnen genieten? Vimeo is wellicht de website die u zoekt. Deze website biedt door de gebruiker bijgewerkte tekenfilms en beschikt over een uitgebreide lijst met originele stopframes en 3D-animaties; je kunt ook aankoop- en serietekenfilms vinden. Je kunt ervoor kiezen deze direct te bekijken of een account aan te maken.

Cartoon Network

Screenshot van Cartoon Network
Screenshot van Cartoon Network

Cartoon Network online biedt verschillende online video's en tekenfilms voor kinderen als ze fan zijn van shows als Teen Titans of The Regular Show. Hoewel deze website voornamelijk korte videoclips van twee tot drie minuten aanbiedt, zijn er voor elke show tientallen om uit te kiezen, waardoor uw kinderen zich zeker zullen vermaken.

Gratis cartoon-apps

Er zijn verschillende gratis online apps die uw kind naar zijn tablet of iPad kan downloaden om zijn favoriete programma's te bekijken. Je kunt deze vinden in de iTunes- of Google Play-winkels.

  • Met de Cartoon Network-app kunnen kinderen clips van hun favoriete Cartoon Network-programma's bekijken of ontgrendelde volledige afleveringen bekijken. Ze kunnen ook een gepersonaliseerde videomix krijgen en premières van afleveringen bekijken.
  • Cartoons Mobile biedt meer dan 500 gratis klassieke tekenfilms zoals Popeye en Betty Boop.
  • Watch Cartoons bevat verschillende tekenfilms die volledig gratis zijn. Je kunt deze tekenfilms doorzoeken in gebieden zoals retro tekenfilms, klassieke tekenfilms, vintage tekenfilms, superheldenkartons of tekenfilms voor videogames.
  • Nick is een gratis mobiele app waarmee je je favoriete Nickelodeon-programma's kunt bekijken. Er zijn verschillende ontgrendelde afleveringen van verschillende shows die je gratis kunt bekijken.
  • YouTube Kids bevat verschillende cartoonvideo's waar kinderen dol op zullen zijn, zoals Thomas & Friends en Talking Tom, maar biedt ook ouderlijk toezicht en een uniek kinderontwerp.
  • Met PBS Kids Video kun je live shows bekijken of PBS Kids-shows streamen in de app. Deze app is kindveilig en biedt elke week nieuwe video's.

Gratis kan leuk zijn

Als je internet gebruikt om enkele van je favoriete films uit het verleden te vinden om aan je kinderen te laten zien, ben je misschien blij om te weten dat naarmate tekenfilms in het publieke domein terechtkomen, er steeds meer ervan online beschikbaar komen. Als u geen tijd of geld wilt besteden aan het zien van een tekenfilm in de bioscoop, kunt u uw favorieten delen met uw kinderen en ook gratis genieten van de films die zij momenteel leuk vinden vanuit het comfort van uw huis. Druk gewoon op afspelen op uw mobiele apparaat of Smart TV en bekijk die leuke tekenfilms als gezin.

Aanbevolen: