21 Vaderdagcadeaus voor oudere vaders die ze echt zullen gebruiken & Geniet ervan

Inhoudsopgave:

21 Vaderdagcadeaus voor oudere vaders die ze echt zullen gebruiken & Geniet ervan
21 Vaderdagcadeaus voor oudere vaders die ze echt zullen gebruiken & Geniet ervan
Anonim

Maak deze feestdag speciaal door een betekenisvol Vaderdagcadeau voor oudere vaders te kiezen!

We kunnen commissie verdienen via links op deze pagina, maar we raden alleen producten aan waar we van houden. Bekijk hier ons beoordelingsproces.

Portret van senior man met cadeau
Portret van senior man met cadeau

Stropdassen, gereedschap, overhemden en sokken. Je vader heeft al deze geschenken waarschijnlijk al generaties lang ontvangen. Verander dit jaar het verhaal! Bij het kopen van Vaderdagcadeaus voor een oudere man is het de kunst om niet alleen rekening te houden met zijn interesses, maar ook met zijn behoeften! We hebben een lijst samengesteld met enkele perfecte Vaderdagcadeaus voor senioren voor elke oudere man in je leven.

Beste cadeausuggesties voor oudere mannen

Wat krijg je van de man die alles heeft? Het vinden van vaderdagcadeaus voor een oudere man kan een moeilijke taak lijken, maar er zijn eigenlijk een aantal fantastische items die je je vader kunt geven die niet alleen zijn leven gemakkelijker zullen maken, maar ook zijn interesses zullen aanspreken!

Hobbygerelateerde cadeaus

Een aantal van de beste cadeaus voor vaders zijn cadeaus met een ervaring. Als hij bijvoorbeeld van vissen houdt, verras hem dan niet alleen met een nieuwe hengel of kunstaas. Geef hem het cadeau en maak plannen om een dag of een weekend met hem te gaan vissen! Enkele andere hobbygerelateerde Vaderdagcadeaus voor oudere vaders zijn:

Kaartspelaccessoires

Bridge, canasta, rummy of poker - wat het favoriete kaartspel van je vader ook is, maak het mixen van het kaartspel gemakkelijker met een automatische kaartenschudmachine. Dit zal niet alleen het spel versnellen, maar het helpt ook spelers die last hebben van artritis. Als het om een ervaring gaat, organiseer dan een kaartavond en nodig familieleden of enkele van de beste vrienden van je vader uit. Dit is de perfecte manier om dit cadeau te debuteren!

Puzzels

Voor de man die graag zijn probleemoplossende vaardigheden uitdaagt, is een puzzel een fantastisch cadeau. Afhankelijk van zijn behendigheid en gezichtsvermogen kan het kiezen van een product met extra grote stukken het gemakkelijker voor hem maken om ermee om te gaan. Deze grote puzzel van Buffalo Games heeft een prachtige luchtballonscène en heeft 300 stukjes. Laat je vader weten dat hij dit cadeau meteen kan gebruiken of plan een middag waarop jullie er samen van kunnen genieten!

Lidmaatschappen en lessen

Waar houdt je vader het meest van? Is het beeldende kunst, tuinen of grillen? Heeft hij een grote waardering voor goede wijn? Wat zijn passies ook zijn, overweeg om een lidmaatschap aan te gaan of hem in te schrijven voor een masterclass om hem te helpen meer te leren over zijn hobby!

Dit kunnen lidmaatschappen van musea, arboretums, aquaria en dierentuinen omvatten. Je kunt ook kijken naar privéproeverijen met een sommelier bij een plaatselijke wijnmakerij, grill- of kooklessen, of zelfs een professionele golfles voor die dag!

Snelle tip

Het is belangrijk om te onthouden dat het doel van een geschenk is om de waarde die iemand in je leven brengt te benadrukken. Door tijd voor die persoon vrij te maken en zijn/haar interesses te behartigen, verbeter je je relatie met de ontvanger.

Cadeaus voor oudere vaders die graag lezen

Een senior man leest een boek
Een senior man leest een boek

Als je vader graag leest, koop dan de nieuwste bestseller in het genre dat hij leuk vindt. U kunt ook een cadeau-abonnement op zijn favoriete tijdschrift bestellen of de tab voor de thuisbezorging van zijn dagblad afspreken. Enkele andere ideeën om te overwegen zijn:

E-boeklezer zoals Kindle Paperwhite

Voor de technisch onderlegde bibliofiele vader is een Kindle Paperwhite wellicht het perfecte cadeau! Deze e-boeklezer heeft niet alleen een verstelbaar licht, maar gebruikers kunnen de tekst ook vergroten! Bovendien is deze Kindle waterdicht! Hierdoor kan je vader lezen aan het meer, op het strand of zelfs in bad! Hadden we de batterijduur van 10 weken ook al genoemd? Zoals we al zeiden, behoorlijk perfect!

Tijdschriftabonnement precies goed voor oudere vaders

Probeer een tijdschriftabonnement, maar niet zomaar een tijdschrift. Oudere vaders kunnen genieten van een abonnement van negen maanden op Reader's Digest Large Print Edition. Dit tijdschrift is ideaal voor senioren omdat het een grotere oplage heeft dan de standaardeditie, waardoor het gemakkelijker te lezen is. Reader's Digest staat vol met artikelen over gezondheid en cultuur. Ook staan er handige dagelijkse tips in. Wat zijn interesses ook zijn, dit tijdschrift zal hem zeker aanspreken!

Boekwinkelcadeaubonnen

Een cadeaubon voor een boekwinkel als Barnes and Noble maakt het gemakkelijk voor de vader in je leven om een boek naar keuze uit te zoeken. Cadeaubonnen kunnen worden gekocht bij winkels of online. Als hij hulp nodig heeft bij het bestellen van een boek, bied dan aan om hem te helpen met zijn online aankoop of breng hem naar de winkel en breng samen wat tijd door met het snuffelen in de schappen.

Entertainmentgerelateerde cadeaus waar oudere vaders dol op zullen zijn

Entertainmentgerelateerde cadeaus zijn altijd een favoriet bij fans voor Vaderdag. Je kunt kaartjes voor je vader kopen voor een sportevenement of een concert waar hij van zal genieten. Cadeaubonnen voor bioscopen zijn een andere goede keuze. Enkele eenvoudige entertainmentcadeaus zijn:

Tickets voor een evenement

StubHub biedt kaartjes voor lokale sportevenementen, concerten en theaterproducties. Kies een evenement dat hij leuk zal vinden en koop een kaartje voor jezelf, zodat jullie de activiteit samen kunnen beleven. Maak het extra speciaal door vooraf uit eten te gaan voor een lunch of diner.

Favoriete films en tv-programma's

Bij plaatsen als Best Buy kun je zijn favoriete film of televisieserie kopen op dvd of Blu-ray. Hierdoor kan hij zijn programma's comfortabel thuis bekijken.

Home Movie Digitalisering

Bijna alle oudere vaders hebben één ding gemeen: ze hadden op een bepaald moment in hun leven een videocamera in hun hand. Helaas liggen al die herinneringen op een plank, gevangen in een ouderwetse VHS-gevangenis. Een van de meest attente vaderdagcadeaus voor oudere vaders is het digitaliseren van die oude cassettebandjes, zodat je vader er vandaag nog van kan genieten! Capture by YesVideo is een handige plek die deze service aanbiedt.

Geschenken die zijn leven gemakkelijker maken

Bepaalde dagelijkse taken worden moeilijker naarmate je ouder wordt. Voor de vader die nog in huis woont, maar wel wat hulp kan gebruiken bij huishoudelijke taken, kan regelmatig schoonmaken of maaien een bijzonder nuttig geschenk zijn. Aanmelden voor abonnementsclubs voor water, koffie en scheren kan ook een attent en nuttig cadeau zijn! Overweeg deze opties om je vader wat extra hulp te geven:

Scheerclub

Probeer een optie zoals Harry's Shave Club. Vaders van alle leeftijden moeten zich immers elke dag scheren! Harry's is een fantastisch merk dat je de mogelijkheid geeft om je vader aan te melden voor een abonnement of hem gewoon een Vaderdagcadeaubox te geven! U kunt zich inschrijven voor mesjes en scheergel die elke drie, vier of vijf maanden worden geleverd, afhankelijk van zijn scheerbehoeften.

Schoonmaakservice

Voer de postcode van de senior in om de dichtstbijzijnde Maids.com-locatie te vinden. Je kunt een schoonmaakster inhuren voor de lente- of herfstschoonmaak, ramen, garageopruimingen en meer.

Ma altijdbezorging

Voor de vader die een hekel heeft aan koken, kan een ma altijdbezorgservice een geweldige optie zijn! Bedrijven Snap Kitchen, The Good Kitchen en Magic Kitchen zijn allemaal geweldige foodservices om te overwegen!

Boodschappenservice

Als je vader wat extra hulp nodig heeft, overweeg dan om een boodschappendienst in te huren om zijn leven makkelijker te maken. Veel diensten zullen boodschappen doen, zoals naar de stomerij gaan of boodschappen doen. Om een lokale service te vinden, sluit u zich aan bij Angie's lijst, een gratis service waarmee u de beste bedrijven voor uw regio kunt vinden.

Cadeaus om het leven van je vader te verbeteren

Glimlachende senior man met een bril die thuis naar de geschenkdoos kijkt
Glimlachende senior man met een bril die thuis naar de geschenkdoos kijkt

Als het gaat om een vader die over alle benodigdheden beschikt, denk dan aan gadgets die zijn leven zullen verbeteren. Als je vader bijvoorbeeld van een opgeruimd huis houdt, maar snel in de war raakt tijdens het stofzuigen, koop dan een robotstofzuiger voor hem! Houd rekening met zijn wensen en behoeften en kies vervolgens een geschenk dat zijn dagelijks leven naar een hoger niveau zal tillen. Hoewel deze iets duurder kunnen zijn, zijn dit geschenken die dagelijks gebruikt zullen worden. Sommige opties omvatten:

Massagecadeaus

Rugpijn kan de beste van ons worden, en helaas wordt het alleen maar erger naarmate we ouder worden. Help de lumbago van je vader te verzachten met een massagekussen zoals dit HoMedics Shiatsu Massagekussen! Deze machine werkt alle knikken uit en wordt zelfs geleverd met een optie voor verwarmde modus. Een cadeaubon voor een massage of een rugmassageapparaat wordt misschien ook op prijs gesteld.

Cool kookgerei

Bedrijven als Ninja Kitchen maken koken gemakkelijk met hun multifunctionele kookgerei! Kies uit producten zoals hun 12-in-1 Smart Double Ovens of hun Rapid Cooker & Air Fryer-combinatie.

Luchtreiniger

Bestrijd allergenen, stof, huidschilfers van huisdieren en zelfs vreemde geuren met een luchtreiniger zoals de Medify luchtreiniger voor papa! Dit is een geweldige optie voor ouders met gezondheidsproblemen zoals astma, emfyseem, COPD en andere ademhalingsproblemen.

Accessoire cadeau-ideeën

Je vader heeft waarschijnlijk alle kleding die hij nodig heeft, maar de juiste accessoires kunnen fantastische Vaderdagcadeaus zijn. Probeer echter de stropdassen en sokken achterwege te laten en voor iets te gaan dat zijn dagelijkse ervaringen verbetert! Is zijn portemonnee versleten? Ziet zijn zonnebril er versleten uit? Denk erover na om ze een upgrade te geven! Als je op zoek bent naar een draagbaar Vaderdagcadeau voor een oudere vader, dan zijn dit enkele meer doordachte opties om te overwegen:

Gezellige pantoffels

LL Bean biedt een verscheidenheid aan bijzondere pantoffels voor heren. Je kunt schoenen van leer en fleece kopen of hun kenmerkende pantoffels van schapenvacht kiezen, waardoor hij het gevoel krijgt dat hij op een wolk loopt!

Als je echter op zoek bent naar een meer budgetvriendelijke optie, dan kun je nooit fout gaan met een paar Dearfoams-pantoffels. Ze zijn uiterst comfortabel en er zijn altijd aanbiedingen voor deze items! Winkels zoals Big Lots en Costco verkopen dit schoeisel vaak voor een uitzonderlijk gereduceerde prijs!

Koelhoed

Voor de vader die altijd buiten is: zorg ervoor dat hij veilig in de zon blijft met een multifunctionele hoed zoals de Mission Cooling Hat. Dit merk biedt hoofddeksels met ingebouwde watergeactiveerde koeleigenschappen, maar de stof is ook UPF 50+! Dit betekent dat het 98% van de schadelijke zonnestralen blokkeert. Veel van hun ontwerpen hebben ook een handig ritsvak voor eenvoudig opbergen.

Bionische handschoenen

Het maakt niet uit of je vader van golfen, tuinieren, fietsen houdt of gewoon artritis heeft, Bionic Gloves hebben hem gedekt! "Ontworpen door een toonaangevende orthopedische handspecialist", hebben de Bionic-handschoenen op de juiste plaatsen vulling.

Dit verbetert de grijpkracht van de gebruiker, zonder dat hij steviger hoeft vast te pakken. De handschoenen hebben ook een ontwerp dat de pink en wijsvinger naar binnen draait. Dit verbetert de grip verder en zorgt voor een meer op maat gemaakt gevoel.

Moet weten

Wandelschoenen zijn ook een geweldig Vaderdagcadeau voor een oudere vader! Pasvorm is echter belangrijk, dus tenzij je precies weet welk merk en maat je vader het liefst heeft, overweeg dan om hem een cadeaubon te geven bij een schoenenwinkel of hem mee te nemen op een dagje shoppen!

Eetbare geschenken

Als je lekkere snacks cadeau wilt doen, overweeg dan een cadeaumand gevuld met fruit, chocolade, jam of jam. Dit is een goede optie als de ontvanger niet in de buurt woont. U kunt online of telefonisch uw bestelling plaatsen en deze laten bezorgen op de door u gekozen dag. Als u boodschappen doet voor iemand die dichtbij woont, haal dan een mandje op bij een winkelier of verras hem met een mandje dat u zelf heeft samengesteld.

Leuke fruitcadeaus

Voor de oudere vader die van fruit houdt, zijn eetbare arrangementen niet alleen heerlijk, maar ook mooi om naar te kijken. Dit bedrijf biedt arrangementen voor elk budget en bereidt deze met vers seizoensfruit. Arrangementen kunnen bestaan uit puur fruit, maar kunnen ook toevoegingen bevatten zoals in chocolade gedipt fruit en een decoratieve vaas. Dit cadeau is gezond en een geweldige manier om je vader te laten zien hoeveel hij voor je betekent.

Cookies nemen de taart

Cheryl's Cookies biedt koekjes, brownies en andere zoetigheden. Deze smakelijke lekkernijen zijn ideale Vaderdagcadeaus voor een oudere man die van lekkers houdt.

Maak Vaderdag speciaal voor je vader of opa

Als je een vaderdagcadeau voor je senior vader kiest, probeer dan je tijd als onderdeel van het cadeau op te nemen. Oudere vaders willen vooral van uw gezelschap genieten. Als je ver weg woont, overweeg dan om een FaceTime- of Zoom-chat te plannen en een virtuele ma altijd te delen! Vergeet ten slotte niet om een kaartje en een betekenisvol Vaderdagbericht bij te voegen voor de man die je vader noemt!

Aanbevolen: