Hoe u uw huis kunt ontdoen van negatieve energie

Inhoudsopgave:

Hoe u uw huis kunt ontdoen van negatieve energie
Hoe u uw huis kunt ontdoen van negatieve energie
Anonim
Boeddhabeeld en kaarsen, huiskiezel
Boeddhabeeld en kaarsen, huiskiezel

Feng Shui legt uit hoe je je huis kunt ontdoen van negatieve energie. Er zijn verschillende manieren waarop je ongunstige energie kunt verwijderen door specifieke feng shui-principes en behandelingen toe te passen die zijn ontworpen om slechte chi-energie te elimineren.

Negatieve Chi identificeren en genezen

Er zijn verschillende soorten negatieve energie met vele oorzaken. De eerste stap om van negatieve energie af te komen, is bepalen waar die energie zich bevindt. Als u moeilijkheden of obstakels ondervindt op een bepaald gebied van uw leven, beoordeel dan de bestuurssector bij u thuis en pas indien nodig oplossingen toe.

Hoe u uw huis kunt ontdoen van negatieve energie

Er zijn talloze manieren om sha-energie in je huis teniet te doen. Je kunt een aanvalsplan opstellen om feng shui-problemen als gevolg van slechte energie te overwinnen. De meeste remedies zijn eenvoudig en je zult snel de energieverschuiving van negatief naar positief voelen.

Loodgieterproblemen Rob You

Loodgietersproblemen kunnen u van geld beroven en langzaam uw bankrekening leegmaken. Lekkende kranen en stromende toiletten zuigen positieve chi weg uit uw huis. Stop de afvoer van gootstenen en badkuipen onmiddellijk voordat stagnerende chi-energie zich ophoopt en uw leven beïnvloedt.

Badkamers creëren negatieve energie

De badkamer genereert negatieve energie door het vrijkomen van afvalwater. U wilt de badkamerdeuren altijd gesloten houden en een passpiegel aan de binnen- of buitenkant van de deur hangen, afhankelijk van wat de spiegel zal reflecteren. U moet het toiletdeksel gesloten houden tijdens het doorspoelen en niet in gebruik om te voorkomen dat negatieve chi de badkamer vult.

Kies de juiste planten om slechte energieën te vermijden

Er zijn enkele planten die je moet vermijden, omdat ze negatieve energieën creëren, zoals scherpe of puntige bladeren of stekelige planten zoals een cactus. Je moet gedroogde bloemen-, planten- of kruidenarrangementen vermijden, omdat de chi van deze planten is gestorven. Je kunt veilig kunstplanten en bloemen gebruiken, omdat ze nooit hebben geleefd en als imitaties zijn gemaakt. Bloeiende planten moeten het hoofd leeg maken (uitgebloeide bloemen/bloesems verwijderen) om negatieve chi-energie te voorkomen.

Houd apparaten en uitrusting in goede staat

Je moet apparaten en alle apparatuur in goede staat houden. Alle kapotte apparaten of apparatuur moeten worden vervangen, omdat deze negatieve en stagnerende chi-energieën veroorzaken. Volledig functionerende apparatuur genereert positieve chi-energie.

Soort slechte chi omvatten rommel en blokkades

Vuile afwas
Vuile afwas

Rommel is de belangrijkste boosdoener van vastzittende energie die de natuurlijke stroom ervan blokkeert. Net als lucht beweegt energie door je huis, maar als het tegen een stapel oude kranten of andere vormen van rommel botst, kan het zich niet vrij bewegen en komt het vast te zitten. Dit creëert stagnerende slechte energie die zich blijft ophopen totdat je de rommel kwijt bent.

Geblokkeerde energiestroom vanwege rommel

Geblokkeerde energie is een veel voorkomende oorzaak van negatieve energie. Verschillende dingen veroorzaken geblokkeerde energie. Je kunt deze slechte energie corrigeren of verhelpen met feng shui-principes en -toepassingen.

  • Ga door elke kamer in je huis en bepaal of er rommelige plekken of obstakels zijn die de vrije beweging van chi-energie blokkeren.
  • Misschien wil je een gratis opruimchecklist gebruiken om je te helpen bij het identificeren van gebieden die remedies en behandelingen nodig hebben.
  • Zodra je de rommel hebt verwijderd, circuleert de energie weer door je huis.
  • De stagnerende energie wordt meegevoerd en nieuwe, frisse energie begint door je huis te stromen, wat geluk brengt in de ooit geblokkeerde sector.

Stagnerende energie

Een vies, slordig huis zorgt voor stagnerende energie. Stagnerende chi kan ziekte veroorzaken, carrièredoelen en andere gebieden van uw leven verstoren. De oplossing voor dit soort negatieve energie is simpel: regelmatig schoonmaken.

Stagnerende energie-boosdoeners:

  • Stof
  • Spinnenwebben
  • haar of vacht van huisdieren
  • Puin wordt van buitenaf binnengedrongen
  • Vuile vaat opgestapeld in een gootsteen
  • Vuile kleren stapels op de vloer

Je kunt deze problemen eenvoudig oplossen. Zorg ervoor dat de vaat zich niet ophoopt in de gootsteen. Stel een realistisch doel om de was bij te houden, aangezien dit een voortdurende taak is. Was de vloeren, stofzuig en stof regelmatig, zodat de chi stroomt en zich niet ophoopt en slechte energie wordt.

Geblokkeerde paden voorkomen vrij stromende Chi

Een van de grootste makers van negatieve energie is het plaatsen van meubels of voorwerpen in paden. Je kunt deze routes snel identificeren en beoordelen of je ze per ongeluk hebt geblokkeerd.

  1. Teken een indeling van uw huis.
  2. Geef aan waar elke deur en elk raam zich bevindt.
  3. Onderzoek nu de paden van deur tot deur en van kamer tot kamer.

Stel jezelf de volgende vragen:

  • Heb je een grote bank die direct in het natuurlijke pad van de studeerkamer naar de keuken staat?
  • Moeten jij en je gezin om de bank heen en door de kamer lopen om bij de andere deur te komen?
  • Is er rommel op het pad waardoor u niet door de kamer kunt bewegen?

Zodra je elke kamer hebt beoordeeld, stel je dan voor dat de chi-energie je huis binnenkomt en probeert om meubels of andere obstakels heen te manoeuvreren. Wanneer de energiestroom wordt vertraagd, hoopt deze zich op bij het meubilair of de rommel die de natuurlijke beweging door de kamer blokkeert.

Andere geblokkeerde paden kunnen vensters zijn:

  • Als een bed voor een raam wordt geplaatst, kan dit de energiestroom in en uit de kamer verstoren. Het kan ook uw slaap verstoren.
  • Een bank die een deel van een raam afschermt, blokkeert energie en creëert negatieve chi.
  • Zware gordijnen die altijd gesloten blijven, voorkomen dat positieve chi-energie de kamer binnenkomt en verlaat.

Gifpijlen voorkomen een goede Chi-energiestroom

Koloniaal huis
Koloniaal huis

Een van de beste feng shui-manieren om van negatieve energie af te komen, is het identificeren en genezen van gifpijlen. Scherpe hoeken, hoeken en kolommen kunnen zogenaamde gifpijlen creëren. Deze hoeken leiden de energie om en leiden deze naar een krachtige stuwkracht die chi omzet in sha chi-energie. Elke gifpijl heeft een remedie die negatieve energie kan elimineren of verminderen.

Een paar van de meest voorkomende gifpijlen zijn:

  • Gifpijlen binnenin kunnen worden veroorzaakt door open boekenplanken, maar worden verholpen als de boeken gelijk met de plankrand worden verplaatst.
  • Een architecturale kolom lijkt misschien een formidabele gifpijl, maar je plaatst er een hoge plant(en) voor om de slechte energie te vernietigen.
  • Als je bed zich in het directe pad van een gifpijl bevindt, zul je last krijgen van slaapstoornissen en mogelijk een slechte gezondheid. Je kunt dit verhelpen met een veelzijdig kristal dat tussen het bed en de gifpijl hangt.

Exterieure gifpijlen die negatieve energie veroorzaken

In feng shui is de buitenomgeving de belangrijkste aspecten die van invloed zijn op de chi die je huis binnenstroomt. Als u deze problemen niet aanpakt, kan geen enkele hoeveelheid feng shui-toepassingen en -behandelingen de negatieve impact tegengaan. Gifpijlen van buitenaf kunnen worden tegengegaan door verschillende feng shui-remedies en -behandelingen te gebruiken. Sommige soorten gifpijlen zijn onder meer:

  • Een bijgebouw of het huis van een buurman kan scherpe hoeken creëren die rechtstreeks naar uw huis wijzen.
  • Een begraafplaats, stortplaats, ziekenhuis en andere plaatsen die in verband worden gebracht met negatieve energie creëren gifpijlen.
  • Straten en wegen die elkaar direct tegenover uw huis kruisen, creëren een gifpijleffect gericht op uw huis.

Remedies voor gifpijlen op het dak

Veel mensen kiezen ervoor om gifpijlen van buitenaf vanaf de daklijn van een buurman te bestrijden met een bagua-spiegel die het dak weerspiegelt. Terwijl dit je probleem verhelpt, stuur je die negatieve energie naar je buurman. In plaats van een bagua-spiegel te gebruiken, kun je ervoor kiezen om windgong op te hangen, een waterfontein met een opwaartse straal te plaatsen of een groep bomen of hoge planten tussen je huizen te planten.

Gifpijlen gemaakt door wegen

Een gifpijl die wordt gemaakt door een doodlopende weg op je oprit of je huis op een kruispunt, kan worden verzwakt.

  • Plaats een grote rots met twee of drie bomen in een bermeffect tussen je huis en de straat of weg. Zorg ervoor dat wat u maakt een aantrekkelijk landschapselement is.
  • Je kunt de sha chi ook verzwakken door een ruimte van rust te creëren tussen je huis en de straat.
  • Je kunt een hek oprichten of een muur bouwen om je huis van de weg te scheiden en de negatieve energieën tegen te gaan die je huis vernietigen. Zorg ervoor dat het hek of de muur er aantrekkelijk uit ziet en als een positieve toevoeging aan je huis kan dienen.

Vliegende ster en negatieve energie

Flying Star (Xuan Kong Fei Xing) feng shui-theorie is het meest nauwkeurig omdat deze de datum waarop je huis is gebouwd gebruikt om een diagram te maken. Omdat de sterren bewegen, kunnen ze negatieve invloeden creëren in gebieden die voorheen gevuld waren met positieve chi. Grafieken kunnen worden gemaakt voor een periode van 20 jaar, een periode van één jaar en maandelijkse perioden.

genezingen: negatieve impact van Flying Star

Het negatieve effect van sommige vliegende sterren kan worden verholpen door een glazen bak met zout en water te vullen. Plaats vervolgens zes Chinese munten, samengebonden door een rood lint, in het zoute water en laat dit liggen totdat je kaart aangeeft dat de ster is bewogen.

Verwijder negatieve energieën met de juiste elementen

Een andere manier om slechte energie te verwijderen is door positieve chi-energie te activeren met een element. In feng shui worden de kompassectoren in je huis bepaald door specifieke elementen.

  • Het is eenvoudig om het overeenkomstige element aan de sector (kamer) toe te voegen met kunstvoorwerpen, meubels en decoraccessoires.
  • Je kunt profiteren van feng shui-kleuren om de veelbelovende chi-energie in de sector verder te versterken.
  • Gebruik kan ook feng shui-symbolen bevatten met elementen om krachtgebieden in je huis te activeren en positieve chi-energie aan te trekken.

Leven zonder negatieve Chi

Het lijkt misschien onmogelijk om te leren hoe je je huis kunt ontdoen van negatieve energie, maar met de tijd en consistente inspanning kun je dat wel. Als je de feng shui-regels volgt en de juiste remedies toepast, kun je vrijwel onmiddellijk een verandering in je geluk zien.

Aanbevolen: