Betaalbare thuisonderwijsprogramma's

Inhoudsopgave:

Betaalbare thuisonderwijsprogramma's
Betaalbare thuisonderwijsprogramma's
Anonim
Thuisonderwijs kan overal plaatsvinden!
Thuisonderwijs kan overal plaatsvinden!

Als je je zorgen maakt over de kosten van het kopen van een leerplan, zijn er betaalbare thuisonderwijsprogramma's beschikbaar. Thuisonderwijs hoeft uw budget niet te breken. Ouders die hun kinderen thuis lesgeven, kunnen ervoor kiezen hun eigen thuisonderwijsprogramma's te maken en alleen delen van andere programma's te gebruiken die te koop zijn.

Een leerplan plannen

Voor degenen die net beginnen met thuisonderwijs, kan het plannen van een leerplan overweldigend lijken. Voor veel ouders is het gemakkelijk om gewoon een kant-en-klaar leerplan aan te schaffen en niet meer uit te zoeken wat ze dat eerste jaar moeten onderwijzen. De kosten van deze leerplannen kunnen echter onbetaalbaar zijn, vooral als er meer dan één kind is. Om deze reden kiezen veel ouders ervoor om alleen delen van een leerplan aan te schaffen of om ze gebruikt te kopen bij andere thuisonderwijsgezinnen. Dit zal u helpen besparen op uw budget voor thuisonderwijs en zorgt voor meer flexibiliteit bij het plannen van het jaarlijkse leerplan.

Betaalbare thuisonderwijsprogramma's kiezen

Bij het kiezen van een leerplan voor uw kinderen moeten drie gedachten in gedachten worden gehouden:

  • Leert het de kinderen wat ik ervan verwacht?
  • Voldoet het aan de richtlijnen van de staat waar ik woon?
  • Helpen de kosten mij om binnen mijn budget te blijven?

Als het voldoet aan je verwachtingen op het gebied van methoden en morele waarden en je helpt aan alle eisen van de staat te voldoen, ben je goed op weg om het ideale curriculum te vinden. Budgettaire zorgen zijn echter ook belangrijk.

Lage kosten thuisonderwijsprogramma's

Iedereen heeft een ander budget voor thuisonderwijs. Hoewel het kopen van all-inclusive lesmateriaal misschien gemakkelijker is, is het misschien niet goedkoop. Als je het niet erg vindt om een gebruikt leerplan te kopen, kun je op de volgende plaatsen goedkope gebruikte materialen vinden:

  • Thuisonderwijsgroepen bij u in de buurt
  • Kerkprikborden
  • Lokale kranten
  • eBay
  • Regionale of nationale thuisschoolevenementen

Voor degenen die op zoek zijn naar betaalbare thuisonderwijsprogramma's die nieuw zijn, heeft internet veel aanbiedingen. Hieronder volgen enkele van de vele aangeboden programma's en hun geschatte kosten:

  • Alpha Omega-publicaties - curriculumopties van deze uitgever omvatten Lifepac, Horizons, Weaver en Switched On Schoolhouse. Prijzen voor deze curricula variëren van $ 227 tot $ 350. Ouders kunnen ook geld besparen door à la carte de onderwerpen te bestellen waarin zij het meest geïnteresseerd zijn. Prijzen voor losse onderwerpen kosten ongeveer $ 30.
  • Bob Jones - megakits voor dit vertrouwde leerplan kosten ongeveer $ 100 voor elk leerjaar. Individueel [Bob Jones Thuisschool| Bob Jones]] onderwerpkits variëren in prijs van $30 tot $150.
  • Saxon - biedt veel pakketten met één onderwerp waaruit ouders kunnen kiezen. Prijzen variëren van $ 50 tot $ 150, afhankelijk van het onderwerp. Ouders kunnen kiezen uit verschillende vakken, waaronder algebra, calculus, natuurkunde en klankkunde.
  • A Beka - De prijs van het videocurriculum van A Beka kan hoger zijn dan die van een door ouders gericht curriculum, maar het bedrijf biedt betalingsopties die binnen het budget van veel gezinnen passen. Een kind dat in groep 1 t/m 6 zit, beta alt bijvoorbeeld $ 1.025 voor een volledig jaar lesgeld. De maandelijkse betaling zou echter $ 111 bedragen en een aanbetaling aan het begin van het schooljaar van $ 425. Er worden ook veel kortingen aangeboden, waaronder kortingen voor eerste inschrijvingen, vroege inschrijvingen en huishoudens met meerdere kinderen. Een Beka is een geaccrediteerde instelling, wat betekent dat kinderen die afstuderen aan hun geaccrediteerde programma een diploma ontvangen dat gemakkelijk wordt geaccepteerd op hogescholen en universiteiten.

Of je nu investeert in een kant-en-klaar lesprogramma, à la carte bestelt of gewoon je eigen leerplan bedenkt, het is geheel aan de individuele leraar. Veel ouders zijn van mening dat ze hun eigen, goedkopere leerplan kunnen creëren nadat ze het eerste jaar dat ze thuisonderwijs volgen een kant-en-klaar leerplan hebben gebruikt. Als je op zoek bent naar de beste deals, kijk dan eens rond en praat met andere ouders bij jou in de buurt die thuisonderwijs geven. De kans is groot dat je het lesmateriaal dat je nodig hebt tegen betaalbare prijzen zult vinden.

Aanbevolen: