10 Betaalbare Amazon Home Decor-vondsten die er als ontwerper uitzien

Inhoudsopgave:

10 Betaalbare Amazon Home Decor-vondsten die er als ontwerper uitzien
10 Betaalbare Amazon Home Decor-vondsten die er als ontwerper uitzien
Anonim
Afbeelding
Afbeelding

Ik heb een designersmaak met een Amazon-budget, en gelukkig lijkt er een mooie ruil of vervanging te zijn voor alle designer woondecoratiestukken waar ik momenteel door geobsedeerd ben. Voor een klassieke, minimalistische stijl met een vleugje kust- of boho-flair ben ik dol op deze Amazon-producten voor thuis, die super lijken op de designerartikelen waarvoor ik niet het geduld heb om voor te sparen.

Het beste is dat ik met al deze betaalbare swaps nog meer elementen aan een kamer kan toevoegen zonder dat dit ten koste gaat van het budget. Dit zijn enkele van de beste vondsten op het gebied van huisontwerp die ik op Amazon heb ontdekt, en de meeste zijn echt een fractie van de kosten van hun designer-tegenhangers.

Afbeelding
Afbeelding

Deze vazen die lijken op Lulu & Georgia

Afbeelding
Afbeelding

Een kamer of tafelblad voelt onvolledig zonder een mooie vaas - tenminste voor mij. Ik ben geobsedeerd door de witte keramische vazenlijn van Lulu & Georgia. Het zijn klassieke stukken die een ingetogen impact maken in een kamer. Maar met een peuter in huis? Ik heb een meer betaalbare keuze nodig. Deze hele lijn van Amazon is voor mij een topper, maar vooral de rondingen van deze lantaarnvaas zijn trendy. Deze vervanging kost minder dan $ 60 en is dus betaalbaar vergeleken met de $ 298 van Lulu & Georgia.

Afbeelding
Afbeelding

Deze vervanging voor Studio McGee-lampen

Afbeelding
Afbeelding

Als je Studio McGee volgt op Instagram of door hun winkel bladert, ben je waarschijnlijk aan het kwijlen over hun prachtige lampencollectie. Grote lampvoeten van steen, keramiek en beton zijn de klassieke minimalistische lampen van mijn dromen. Maar ik heb iets nodig dat niet zo'n grote investering is, omdat ik graag dingen vaak verander. Cue deze ingetogen en rustieke lampen van Amazon. De textuur, grootte, kleur en stijl zijn zo dromerig en de prijs is veel beter beheersbaar dan een authentiek Studio McGee-stuk.

Afbeelding
Afbeelding

Dit wafeldekbed lijkt op de bestseller van Pottery Barn

Afbeelding
Afbeelding

Het best verkochte wafelgeweven dekbed van Pottery Barn is de luxe ervaring die ik nodig heb in mijn leven. Maar de investering maakt geen deel uit van de ervaring die ik in gedachten had. Dit Amazon- alternatief wordt geprezen om zijn zachte textuur (binnen en buiten) en is precies de stijl die ik wil zonder de stickerschok. Het is nog steeds een beetje een investering, maar voor deze prijs voel ik me veel beter over de keuze en zou ik een tweede kleur kunnen overwegen.

Afbeelding
Afbeelding

Deze vervanging voor travertijnladen voor restauratiehardware

Afbeelding
Afbeelding

Restoration Hardware doet mee aan de travertijntrend met designerluxe, en ik ben er zo voor. Maar ik investeer meestal niet in decoratieve items binnen een budget voor woninginrichting - dat spaar ik graag voor meubels en afwerkingen. Dus de goedkope vervanging van Amazon voor de travertijnbak van RH is mijn nieuwe budget-bestie. Excuseer me terwijl ik een excuus probeer te vinden om er een aan elke kamer toe te voegen.

Afbeelding
Afbeelding

Deze olijfkrans, net als die van Magnolia Home

Afbeelding
Afbeelding

Joanna Gaines weet echt hoe ze een trend stijlvol kan laten aanvoelen, en daarom zijn mensen geobsedeerd door haar bestverkochte olijfkransen. Omdat ik zo vaak kransen verwissel, wilde ik er eentje wat budgetvriendelijker maken. De prijs van deze olijvenkrans is ongelooflijk, maar de kwaliteit is duidelijk aanwezig. Het laatste wat ik wilde was een dunne olijvenkrans, en deze is absoluut vol volume.

Afbeelding
Afbeelding

Deze Serena & Lily sierkussenvervangingen

Afbeelding
Afbeelding

Serena & Lily maken van de kustgrootmoedertrend een dromerige en tijdloze esthetiek met verschillende woondecoratieartikelen in hun huidige lijnen. Maar de kussens zijn van een ander niveau. Het blauwe, witte en marineblauwe palet is de belichaming van een thuisoase, maar ik wil mijn bank met deze kussens bedekken, dus ik heb een betaalbare optie nodig. Deze sierkussens van Amazon en de bijpassende stukken zijn precies wat ik zoek en voor deze prijs kan ik mijn bank vullen met kussens. Esthetische kustgrootmoeder, hier kom ik!

Afbeelding
Afbeelding

Deze kettingschakel voor het designerstuk van Frontgate

Afbeelding
Afbeelding

De marmeren kettingschakel van Frontgate is al een paar jaar een favoriet bij ontwerpers. Het is zeker een mooi decordetail, maar voor zo'n trendy stuk geef ik de voorkeur aan een budgetvriendelijke optie. De houten versie van Amazon van het designerstatement is de perfecte ruil, en ik vind het geweldig dat het een betaalbare manier is om deze trend uit te proberen zonder je te betrokken te voelen als het ooit gedateerd aanvoelt.

Afbeelding
Afbeelding

This Ballard Designs Ginger Jar Swap

Afbeelding
Afbeelding

Als je graag gemberpotten verzamelt, voelt de investering misschien minder als een risico. Maar als je net als ik graag trendy woonaccessoires probeert, ruil je misschien liever voor die designerpotten. Ballard Designs heeft een verbluffende collectie gemberpotten en andere chinoiserie-stukken, maar de vergelijkbare vondsten van Amazon zijn een betaalbare manier om de trend in je huis te testen voordat je het grote geld laat vallen.

Afbeelding
Afbeelding

Deze ruil voor linnen gordijnen van Pottery Barn

Afbeelding
Afbeelding

Linnen gordijnen zullen nooit echt uit de mode raken, dus ze zijn vaak de investering waard. In mijn geval houd ik ervan om uitgaven te sparen voor die werkelijk opmerkelijke delen van een kamerontwerp, dus houd ik de eenvoudigere stukken zoveel mogelijk aan de lage kant van de prijsklasse. Deze linnenpanelen van Amazon zijn de perfecte betaalbare ruil voor het klassieke nietje van Pottery Barn.

Afbeelding
Afbeelding

Deze rotanmand lijkt op die van Serena & Lily

Afbeelding
Afbeelding

Niemand is zo boho-elegant als Serena & Lily, en hun La Jolla-mandenlijn is voortreffelijk. Deze stijlvolle ruil voor de grote rotan mand is net zo mooi en praktisch als het origineel. Dit is misschien wel de meest elegante manier om wasgoed of peuterspeelgoed op te bergen dat ik al een tijdje heb gezien.

Op zoek naar meer stijlvolle, budgetvriendelijke manieren om je huis een update te geven? Bekijk enkele eenvoudige manieren om je woonkamer te transformeren.

Aanbevolen: