Camo-galajurken

Inhoudsopgave:

Camo-galajurken
Camo-galajurken
Anonim

Ga Camo naar schoolfeest

Afbeelding
Afbeelding

Hoewel een formele camouflagejurk zeker anders is, kun je veel vrouwelijke stijlen vinden die jouw liefde voor camouflage laten zien en je eruit laten zien als een prinses.

Klik op de link 'meer details' of 'nu kopen' om aankoopinformatie voor een van deze jurken te bekijken.

Sassy zeemeerminjurk

Afbeelding
Afbeelding

Meer details

Deze zeemeerminjurk is precies de juiste mix van brutaal en schattig. De jurk heeft een aansluitend lijfje met een hartvormige halslijn, maar het zijn de kleine details die de jurk doen opvallen. Deze jurk heeft een korset met veters aan de achterkant en geschulpte randen aan het lijfje die uitkomen in de volledige onderrok.

De jurk is verkrijgbaar in verschillende kleuren, Mossy Oak, roze en witte camouflagepatronen en maten variëren van 2 tot 30. De jurk kost ongeveer $ 450,00.

Mooi in roze

Afbeelding
Afbeelding

Meer details

Roze camouflage kan vrouwelijkheid aan je ensemble toevoegen, en de eenvoud van dit ontwerp draagt alleen maar bij aan de aantrekkingskracht van de jurk. Dit strapless exemplaar in roze heeft een lijfje in bandeaustijl dat uitloopt in een volle glitterrok van tule.

Het is verkrijgbaar in de maten 2 tot en met 30 en kost ongeveer $ 495,00.

Weelderige baljurk

Afbeelding
Afbeelding

Meer details

Maak een statement in deze lange baljurk, verfraaid met een gigantische satijnen strik in de taille en een bijpassende satijnen onderrok. De jurk heeft een hartvormige halslijn met een volledig gelaagde rok met ruches voor die 'southern bell'-look. Je kunt het satijn in verschillende kleuren en patronen bestellen. De strik is afneembaar, dus als een gigantische strik niet jouw ding is, ben je niet verplicht deze te dragen.

De jurk is verkrijgbaar in de maten 2 tot en met 30 en is te koop voor ongeveer $ 630,00.

Sneeuwcamouflage

Afbeelding
Afbeelding

Meer details

Deze A-lijnjurk met hartvormige halslijn van Camo Formal is uitzonderlijk aanpasbaar. Hoewel je de sneeuwcamouflage niet kunt veranderen, heb je tientallen kleuropties voor de omvouwbare band aan de bovenkant en de veters aan de achterkant (of je kunt ervoor kiezen om deze aan te passen aan de sneeuwcamouflage van de jurk). Houd hem strapless of kies uit een van de vijf riemopties en beslis welke kledingtas je voorkeur heeft. Het is verkrijgbaar in de maten 2 tot en met 30 vanaf ongeveer $ 400,00.

Hints van Camo

Afbeelding
Afbeelding

Koop nu

Als je niet wilt dat je jurk van top tot teen camo is, combineert deze mooie jurk camouflagestrepen (een breed, een dun) langs het lijfje, plus nog meer langs de onderkant van de rok, met een witte jurk en accentkleur naar keuze. Kies uit 16 accentkleuren en verkrijgbaar in de maten 2 tot en met 24 Plus. De vetersluiting aan de achterkant accentueert je rondingen en werkt vooral goed bij een zandloperfiguur, hoewel de meeste lichaamstypes dit wel zouden moeten kunnen. Verwacht ongeveer $ 150,00 te betalen.

Gedurfde baljurkstijl

Afbeelding
Afbeelding

Koop nu

Als je camouflage wilt dragen en toch wilt opvallen met een heldere, opvallende kleur, dan is de Oumans baljurk met h altertop misschien precies wat je zoekt. Kies uit 16 kleuren die het grootste deel van de jurk zullen uitmaken, en geniet vervolgens van de camouflage op de bandjes, langs de bovenkant van het lijfje en tussen grotere delen van de rok in de hoofdkleur die je hebt geselecteerd. Deze jurk is verkrijgbaar in de maten 2 tot en met 24 Plus voor ongeveer $ 100,00. Deze worden op bestelling gemaakt, dus zorg ervoor dat u de afmetingen vergelijkt met de maattabel en laat de verkoper weten of u wijzigingen nodig heeft.

Geplooide camouflage

Afbeelding
Afbeelding

Koop nu

Deze jurk van Dingzan (ongeveer $ 150,00) gaat een andere richting uit. In plaats van camouflage als accent te gebruiken, is de hele bovenste laag van de rok van geplooid camouflagemateriaal en fungeren het strapless lijfje en de onderste laag van de rok als accentkleur om het patroon te doorbreken. Kies uit kleuren zoals blauw, goudgeel, paars, rood, oranje en watermeloen. Maten variëren van 2 tot 26 Plus.

Bubbels, satijn en camouflage

Afbeelding
Afbeelding

Meer details

Wat past beter bij camouflage dan satijn en een bubbelrokstijl? Als je niet op zoek bent naar een baljurkstijl en iets korters wilt dat gemakkelijker te bewegen is terwijl je op de dansvloer staat, overweeg dan deze van Camo Formal (iets meer dan $ 250,-).00). Er zijn iets minder dan 40 kleuren en patronen voor de boven- en onderkant om uit te kiezen en te combineren zoals je wilt, plus je hebt de mogelijkheid om bandjes, een vetersluiting aan de achterkant en een sjerp (met strasssteentjes of effen) toe te voegen. Maten 2 tot en met 30 zijn beschikbaar.

Camo en glitter

Afbeelding
Afbeelding

Meer details

Kies uit vier camouflagepatronen voor het lijfje en beslis vervolgens een kleur voor je glinsterende tule rok (jurken worden op bestelling gemaakt). Het satijn langs de rand van de sweetheart halslijn past bij de rok. Je kunt een achterkant met ritssluiting hebben, die bij de prijs van ongeveer $ 525,00 is inbegrepen, of je kunt $ 50,00 meer betalen en een korset aan de achterkant hebben. Alsof alles aan dit model nog niet prinsessengeïnspireerd lijkt, zit er zelfs een stoffen camouflageroos op de heup. Verkrijgbaar in de maten 2 tot en met 18.

Bijna alle camouflage

Afbeelding
Afbeelding

Meer details

De A-lijnjurk met gekleurde band is bijna volledig camouflage, afgezien van een kleurstrook aan de bovenkant van het omgeslagen lijfje en de satijnen veterkoorden aan de achterkant. Kies uit vier camouflageprints en bepaal je accentkleur. Vervolgens wordt je jurk speciaal voor jou gemaakt voor iets minder dan € 400,00. Het is verkrijgbaar in de maten 2 tot en met 18 en zou de meeste vormen moeten flatteren. Match je schoenen met de accentkleur voor een leuke twist aan de outfit.

Strastjesversiering

Afbeelding
Afbeelding

Meer details

Deze stijl is vergelijkbaar met de vorige, maar in plaats van kleurrijke satijnen accenten heeft deze strass-steentjes langs de bovenrand van het lijfje en een ritssluiting die overgaat in de achterkant. Dezelfde vier camouflageprints zijn beschikbaar (traditioneel olijfgroen, bruin, wit en roze). Koop hem in de maten 2 tot en met 18 voor ongeveer $ 350,00. Kleed het aan met meer strass-sieraden en sierlijke metalen sandalen.

Tweedelige elegantie

Afbeelding
Afbeelding

Meer details

Deze tweedelige baljurk heeft een lijfje met één schouder dat over een volle, gelaagde rok met ruches v alt en een onderrok van tule. Je kunt kiezen uit verschillende camouflagepatronen en de jurk wordt geleverd met een satijnen sjerp die je als riem of zijsjerp kunt dragen om wat kleur aan het ensemble toe te voegen. Deze specifieke jurk is verkrijgbaar in een grote verscheidenheid aan camouflagepatronen - van Mossy Oak New Breakup tot White Snowfall True Timber.

Je kunt ook je kleur sjerp en onderrok kiezen, en de look kost ongeveer $ 570,00.

Met een camo-galajurk kun je een jurk kiezen die uniek is voor jou!