Foto's van grillige theepotten die je zullen laten lachen

Inhoudsopgave:

Foto's van grillige theepotten die je zullen laten lachen
Foto's van grillige theepotten die je zullen laten lachen
Anonim

Eindeloze opties voor grillige theepotten

Afbeelding
Afbeelding

De volgende keer dat je gezelschap hebt, gebruik je een speelse theepot om een glimlach te serveren. Deze schattige theepotten zijn er in zoveel verschillende stijlen dat je het verzamelen nooit beu zult worden. Van schattige teddyberen zoals dit voorbeeld tot charmeurs uit het midden van de eeuw in pasteltinten, de opties zijn eindeloos. Je kunt één type of ontwerp verzamelen of gewoon elke stijl kiezen die bij je stemming op dat moment past.

Een prins van een Froggy theepot

Afbeelding
Afbeelding

Koop nu

Als je deze zomer thee op je terras organiseert, is een schattige kiekeboe-kikkertheepot de perfecte keuze om iedereen te laten lachen. Nieuwigheden, zoals de lieve kikker, zijn geweldig omdat ze ook als gespreksonderwerp dienen. Bovendien past deze zachtgroene tint bij elk type gebloemde theekopjes en schotels.

Country Rooster Theepot

Afbeelding
Afbeelding

Meer details

Kippen zijn de perfecte aanvulling op elke landelijke keuken, en een theepot met een haan kan het kraaiende kroonjuweel van je kippencollectie zijn. Deze gedurfde ontwerpen passen uitstekend bij eenvoudige, casual theekopjes, zoals Fiesta Ware-mokken of ijzerstenen borden. Je zult genieten van de felle kleuren en de leuke sfeer.

Nautische vuurtoren theepot

Afbeelding
Afbeelding

Meer details

De charme van een strandhuisje aan je huis toevoegen is eenvoudig met deze grillige vuurtorentheepot. Het nautische ontwerp past goed bij een informeel decor aan het meer, en ziet er vooral geweldig uit bij rode gerechten. Je gasten zullen gecharmeerd zijn van deze schoonheid.

Theepot vol kleurrijke eigenzinnigheid

Afbeelding
Afbeelding

Meer details

Deze fantasierijke theepot ziet eruit alsof hij thuishoort in een kinderboek! Als je vrienden van alle leeftijden wilt laten lachen, is dit zeker een winnaar. Houd theepotten zoals deze in de gaten op kunstenaarsmarktplaatsen en galerieën. Het is iets waar je jarenlang plezier van zult hebben.

Retro Jukebox-theepot

Afbeelding
Afbeelding

Meer details

Denk je aan een retro theekransje? Deze jukebox is perfect voor alles, van sockhop tot sencha. Je kunt dit soort voorbeelden vinden in sommige kringloopwinkels of online. Het zou er perfect uitzien met een theeservies uit het midden van de eeuw in pasteltinten.

Theepot met ingepakte tassen

Afbeelding
Afbeelding

Koop nu

Een perfect 'bon Voyage'-cadeau, dit ontwerp verpakt echt veel persoonlijkheid in een theepot. Het is een geweldig stuk om je collectie theepotten met figuren mee te beginnen, of je kunt het gebruiken met vrijwel elk theeservies.

Assepoester theepot

Afbeelding
Afbeelding

Koop nu

Assepoester's koets is het perfecte statement voor een sprookjesthee. Gebruik je chicste gerechten, zet wat vleugels of een prinsessentiara op en haal deze ongewone theepot tevoorschijn. Gasten van alle leeftijden zullen de magie voelen.

Theepot met een gezicht

Afbeelding
Afbeelding

Je kunt je gasten laten glimlachen - of op zijn minst een wenkbrauw optrekken - wanneer je thee serveert uit deze theepot in de vorm van een gezicht. Deze eigenzinnige pot zal gesprekken op gang brengen, ongeacht met wie je thee komt drinken.

Itsy-Bitsy, Teeny-Weeny gele polkadot thee-kini

Afbeelding
Afbeelding

Verras iedereen aan je tafel met een kleine theepot met gele stippen. Dit is perfect als je gewoon thee nodig hebt om je op te vrolijken of als je een leuke zomerthee drinkt met een vriend. Hoe dan ook, het is speels en vrolijk.

Met slangen bedekte theepot

Afbeelding
Afbeelding

Normaal gesproken zijn slangen niet waar je aan denkt bij thee, maar deze schattige rode theepot laat zien dat ze ook hun plek hebben. Hier slingert een lieve, slangenvriend zich een weg langs de zijkant van de theepot. Dit zou een goede keuze kunnen zijn voor een theekransje met kinderen.

Fruity Fun Theepot

Afbeelding
Afbeelding

Een theepot in de vorm van je favoriete fruit is een leuke manier om eigenzinnigheid toe te voegen aan een informele middagbijeenkomst. Deze heeft de vorm van een peer, maar in vintagewinkels vind je ook mooie exemplaren in de vorm van aardbeien, sinaasappels en ander fruit.

Het verzamelen van grillige theepotten is leuk

Afbeelding
Afbeelding

Als je zin hebt om grappige theepotten te verzamelen, bekijk dan de selectie bij je plaatselijke antiekwinkel, kringloopwinkel of rommelmarkt. Je vindt ook geweldige theepotten tussen verzamelbare koektrommels en ander keukengerei bij wederverkoopwinkels en garage sales. Houd je ogen open en misschien vind je wel je volgende gespreksonderwerp.

Aanbevolen: