Flirttips voor tieners

Inhoudsopgave:

Flirttips voor tieners
Flirttips voor tieners
Anonim
Flirten
Flirten

Als je net het datinggebied betreedt of dit binnenkort hoopt te doen, kun je profiteren van flirttips voor tieners. De sleutel is om het luchtig en leuk te houden. Flirten is een manier om te zeggen: "Hé jij, ik vind je leuk" zonder dat je het daadwerkelijk hoeft te zeggen. Lees verder voor de how-to's.

Waarom flirten?

Flirten is een manier om de aandacht op jezelf te vestigen en indruk te maken op je geliefde met je humor en charme, en hem of haar te laten weten dat je hem/haar leuk vindt, zonder dat je hem ooit hoeft te spellen. De meesten van ons voelen zich niet zo op hun gemak als ze het gewoon zeggen, en een deel van het plezier van een potentiële nieuwe relatie is het spel van "Is hij of zij aan het flirten of niet?" Er zit een zekere spanning in het flirten.

Het bonusvoordeel van flirten is dat je er een beter gevoel van krijgt over jezelf! Als je flirten goed wordt ontvangen, voel je je belangrijker en geliefder. En hoewel het je belangrijkste doel is om een lieverd te pakken te krijgen, ben jij de enige persoon die je echt leuk moet vinden. Het is een geweldige cyclus, want hoe meer je van jezelf houdt, hoe meer anderen zich tot je aangetrokken zullen voelen. Word gewoon geen narcist! De zelfverzekerdheid die je krijgt tijdens je flirtavonturen zal je je hele leven bijblijven.

Topflirttips voor tieners

Er zijn zoveel gedetailleerde flirttips voor tieners (hele boeken!), maar hier zijn enkele van de beste:

  1. Glimlach!
  2. Toon je gevoel voor humor. Lach om hun grappen als ze grappig zijn en vertel er zelf ook een paar. Wees niet bang om ze te laten weten dat ze grappig zijn, met woorden en een gegiechel of gelach.
  3. Raak terloops de arm van je vlam aan, alsof je alleen maar een punt benadrukt.
  4. Laat zien hoe slim je bent. Je hoeft je niet als een betweter te gedragen (doe dat alsjeblieft niet!), maar laat jezelf niet dom maken in een poging het voorwerp van je genegenheid binnen te halen
  5. Maak oogcontact. Ga door, wees niet verlegen. Niet staren natuurlijk, maar laat je niet overweldigen door het feit dat je met iemand praat die je echt leuk vindt. Maak bijvoorbeeld het algemene oogcontact dat u zou maken met een verkoopmedewerker. Houd het gewoon een seconde of zo langer vast.
  6. Wees zelfverzekerd, of gedraag je gewoon zoals je bent. Hoe langer je doet alsof je zelfverzekerd bent, hoe zelfverzekerder je zult worden. Dat op zichzelf zal je een betere flirt maken.
  7. De hoofdregel is om jezelf te zijn. Hoe afgezaagd het ook klinkt, het is waar. Als je geen indruk kunt maken op je geliefde door trouw te blijven aan wie je bent, wil je dan echt veel meer tijd met hem of haar doorbrengen? Bewaar uw inspanningen voor iemand die ze zal waarderen. Om nog maar te zwijgen van het feit dat als je vlam denkt dat je 'nep' bent, hij of zij mogelijk onmiddellijk wordt uitgeschakeld.
  8. Maak oogcontact aan de andere kant van de kamer en kijk snel weg. Maak opnieuw oogcontact, houd de blik een paar seconden vast en glimlach. Kijk dan weer weg. Zo weet je dat je geïnteresseerd bent in vrijwel elke school of sociale omgeving. Wees niet verbaasd als ze je zo snel mogelijk benaderen voor een praatje.

Lichaamstaal 101

Lichaamstaal is enorm belangrijk bij flirten. Terwijl flirten bestaat uit glimlachen, oogcontact, lichte en ongedwongen aanrakingen en het delen van een gevoel voor humor, is flirten niet hetzelfde zonder lichaamstaal. Het is een van de gemakkelijkste manieren om te flirten. Als u de lichaamstaal-hints van flirten kent, kunt u beslissen of uw potentiële nieuwe vriend of vriendin u ook echt leuk vindt. Flirterige lichaamstaal omvat:

  • Zitten met je knieën naar je vlam gericht terwijl je in gesprek bent
  • Het binnenste gedeelte van je pols laten knipperen. Deze is traditioneel voor vrouwen. Als u bijvoorbeeld een frisdrank vasthoudt en deze naar buiten kantelt, zodat de gevoelige huid van uw pols zichtbaar is. Hetzelfde geldt voor de palm van je hand.
  • Voorover leunen en goed oogcontact houden tijdens een gesprek. Voorover leunen geeft de indruk dat ze aan elk woord vasthouden, waardoor ze zich belangrijk voelen.
  • Spelen met haar (het omdraaien, ronddraaien, enzovoort) is een veel voorkomende flirterige lichaamsta altactiek onder vrouwen.

Glimlachen, oogcontact en lichaamstaal die de juiste boodschap overbrengen zijn de beste (en meestal gemakkelijkste) flirttips om te volgen.

Aanbevolen: