20+ moderne en klassieke kapselstijlen voor kinderen

Inhoudsopgave:

20+ moderne en klassieke kapselstijlen voor kinderen
20+ moderne en klassieke kapselstijlen voor kinderen
Anonim

Moderne kapselstijlen voor kinderen

Afbeelding
Afbeelding

Als het om kinderkapsels gaat, wil je iets dat onderhoudsarm genoeg is zodat je niet elke twee weken naar de salon hoeft, maar ook cool genoeg zodat je kinderen het gevoel hebben dat ze hun persoonlijkheid en voorkeuren kunnen loslaten schitteren door hun uiterlijk. Ongeacht de haarlengte of het type haar van uw kind, er is zeker een kinderkapsel dat bij hem of haar past. Van klassieke kapsels tot trendsettende stijlen, hier zijn enkele van de beste kapsels waar elk kind dol op zal zijn.

Houd de natuurlijke krullen zorgvuldig gevormd

Afbeelding
Afbeelding

Jongens met natuurlijk krullend haar willen misschien geen superkort geknipt kapsel of willen het niet laten uitgroeien en lang dragen, maar hun krullen laag rond het hoofd houden is een geweldige manier om het volume te beheersen totdat ze oud zijn genoeg om hun haar zelf te onderhouden. Een van de ergste dingen die je kunt doen is natuurlijk naar een kapper gaan die geen ervaring heeft met het knippen van krullend of natuurlijk haar, omdat de verkeerde technieken het krulpatroon kunnen vernietigen en je kind wekenlang een funky kapsel kunnen bezorgen. Zorg er dus voor dat je contact opneemt met de stylist voordat je besluit om krullend haar te laten knippen.

Sluit bijgesneden zijkanten en geborstelde achterkant, perfect voor fijn haar

Afbeelding
Afbeelding

Als uw kind fijn, steil haar heeft, is een klassiek kapsel met de zijkanten en achterkant kortgeknipt en de bovenkant met wat extra lengte perfect. Afhankelijk van hoe kortgeknipt je het haar wilt hebben, kun je de kapper grotere beschermkappen op de tondeuse laten gebruiken (zoals een 6 of 7) zodat er meer haar overblijft om mee te werken. Vervolgens kunnen ze wat body toevoegen door de lengte bovenaan in te korten en er wat gel of wax doorheen te laten lopen. Over het algemeen is deze stijl supergemakkelijk thuis te repliceren.

Overal korte buzz voor jongens

Afbeelding
Afbeelding

Gelijk aan een Caesar-kapsel, met de gedefinieerde hoge pony, is een van de meest klassieke kapsels voor jonge mannen het rondom kort geknipt. Door het haar te zoemen met een 3 of 4 bewaker zal ze niet het gevoel krijgen dat ze naar de militaire school gaan, maar het geeft je wel een langere tijd tussen de bezoekjes aan de salon.

Breng de lange lokken terug

Afbeelding
Afbeelding

Sommige jongens willen een langer kapsel en sommige ouders willen niet voortdurend het haar van hun zoon moeten laten knippen, dus het behouden van een warrige, onverzorgde look met een simpele trim is een geweldige manier om dat te doen. Een dergelijke snit werkt goed met natuurlijk golvend of krullend haar, omdat het een eigen body heeft en niet levenloos rond de ogen van uw kind zal hangen. Dat gezegd hebbende, kan het, afhankelijk van het haartype en de dikte van uw kind, een haarproduct nodig hebben (zoals flexibele pommade) om het getemd te houden.

Volledig geschoren stijl voor een fris gevoel

Afbeelding
Afbeelding

Wat is er makkelijker voor een klein kind dan geschoren kapsel? Het vereist geen styling, dus het is zelfs geschikt voor de jongste kinderen en kan gemakkelijk thuis worden nagebootst. Perfect voor kinderen die moeite hebben om in de stoel van een kapper te zitten. Het is een van de beste opties voor hete zomers of voor regio's met extreme temperaturen het hele jaar door. Hoewel het er een tijdje goed uit zal zien zonder uit te groeien, zijn er meer aanpassingen nodig om het ultrakort te houden, wat je thuis kunt doen met een tondeuse en een scheermes.

Klassieke crew-cut om de hitte te verslaan

Afbeelding
Afbeelding

De klassieke ronde snit is een ander geweldig kapsel voor kinderen die niet van haar in hun gezicht houden, of die zintuiglijke gevoeligheden hebben waardoor hun haar korter moet zijn. Niet zo kort als een geschoren kapsel, maar consistent kort overal en net iets langer aan de bovenkant. Voor dit kapsel is een tondeuse nodig in plaats van een kam en een schaar. Het is een geweldige optie voor jongens die een nette haarlook willen, maar het zal regelmatig moeten worden geknipt om het er op zijn best uit te laten zien.

Een rebelse Mohawk die een statement maakt

Afbeelding
Afbeelding

Een hanenkam is een fantastisch kapsel voor ieder kind met een pittige persoonlijkheid of die met mode wil experimenteren. Zelfs als er geen punten in zitten, is de hanenkam een gewaagd statement voor een stoutmoedig kind. In tegenstelling tot hoe het vroeger was, hoef je niet veel lengte te hebben om mee te beginnen, dus het is een kapsel waar kinderen niet meer aan hoeven te werken. Nog beter is het feit dat je de zijkanten niet volledig geschoren hoeft te houden, maar in plaats daarvan een koele huid kunt laten vervagen vanaf de randen tot aan de halslijn voor een nog meer rock-'n-roll-sfeer.

Kort haar maakt niet uit met dit Pixie-kapsel

Afbeelding
Afbeelding

Een klassieke pixiesnit is een schattig kapsel voor een jong meisje; en deze snit vereist heel weinig onderhoud wat betreft wassen en stylen. Het werkt het beste voor fijn of dun haar; Zeer dik of krullend haar behoudt mogelijk ook niet de vorm. Hoewel pixiesnitten traditioneel erg kort zijn, kan een meisje ervoor kiezen om het iets langer aan de voorkant te hebben voor meer stijlopties, of wat babypony toe te voegen zoals Mia Farrow in Rosemary's Baby voor een coole vintage sfeer.

Klassiek komkapsel voor kinderen die niet stil kunnen zitten

Afbeelding
Afbeelding

Het klassieke komkapsel staat bekend om de manier waarop het lijkt op de omtrek van een kom rond het hoofd van het kind. Meestal heeft de bowl-snit haar dat langer is aan de bovenkant en zachtjes naar beneden loopt langs de zijkanten, eindigend in een uniforme cirkel rond het hoofd, en rustend achter de oren. Het is al jaren een populair kinderkapsel en werkt goed bij de meeste gezichtsvormen en haartypes (hoewel het misschien niet werkt bij erg krullend haar). Hoewel het niet altijd het meest modieuze is, is het perfect voor kinderen die worstelen met hun haar en het uit de weg willen hebben, of voor kinderen die het moeilijk vinden om stil te zitten voor een ingewikkeld kapsel.

Korte schaar met pony voor een stijl zonder gedoe

Afbeelding
Afbeelding

Lief en eenvoudig, deze basissnit vereist niet veel gedoe. Het heeft een consistente lengte, omdat het overal vrij kort is, en het behoudt een nonchalance dankzij het luchtige effect dat met een beetje bijsnijden ontstaat. Hoewel het er geweldig uitziet zoals het is, kunnen kinderen het goed aanpassen door stylingproducten toe te voegen voor de punten op het hoofd, het naar achteren te strijken of een eendenstaart of bouffant te maken.

Kinlange bob met pony is zo lief als maar kan

Afbeelding
Afbeelding

Hoewel de Karen-beweging misschien het monopolie heeft op het bobkapsel, is dit kapsel voor veel ouders een must om aan hun kinderen te geven. Het heeft een klassiek, moeiteloos gevoel en houdt het haar uit de weg terwijl het groeit. Fringe is ook een klassieker, en omdat dit een wash and go-stijl is, is het een musthave voor actieve kinderen. Kinderen kunnen er ook wat creativiteit aan toevoegen met haarspeldjes, een hoofdband, clip-in glitterstrepen en nog veel meer.

Middellange snit met subtiele lagen om de manen te omarmen

Afbeelding
Afbeelding

Voor kinderen die oud genoeg zijn om voor hun eigen haar te gaan zorgen, is een halflang kapsel dat tot op de schouders v alt een goede optie. Maar als hun haar een soort body- of krulpatroon heeft, is subtiele laagjes een must. Dit zal helpen om een deel van het gewicht van de uiteinden te verwijderen, zodat het niet te zwaar rond het gezicht en de nek hangt, maar het op een beheersbare lengte houdt.

Lange lagen met gezichtskader voor de kinderen hiernaast

Afbeelding
Afbeelding

Een belangrijk onderdeel voor lang haar is het kortgeknipt houden van de punten, maar het toevoegen van een paar gezichtsomkaderende lagen om de aandacht op het gezicht van uw kind te vestigen. De hoek van de lagen die beginnen op kinhoogte en geleidelijk in lengte toenemen totdat ze de langste stukken raken, is een tijdloze look die een leuke textuur aan het haar van mensen toevoegt (vooral voor mensen met steil en/of fijn haar), en dit kapsel groeit. naadloos uit.

Klassieke bob zonder pony voor je volwassen mini-me

Afbeelding
Afbeelding

Een bob zonder pony is ook een snit die de tand des tijds doorstaat, en kan zo worden gestyled dat de punten net iets naar beneden draaien richting het gezicht, of zo blijven. Het kan aan de zijkant of in het midden worden gescheiden, afhankelijk van de voorkeur van het kind. In tegenstelling tot sommige kapsels kan de bob op schouderlengte tot kinlengte geschikt zijn voor bijna elk haartype en elke textuur (zolang deze door de juiste stylist wordt geknipt), en dit kapsel vergt vrij weinig onderhoud.

Lange gelaagde snit voor een zachte look

Afbeelding
Afbeelding

Zachte, subtiele lagen kunnen ervoor zorgen dat dik haar niet weerbarstig wordt en voegen een vleugje controle toe aan een heerlijk wild en golvend, natuurlijk kapsel. De zachte lagen doorheen deze snit geven het haar body en dimensie zonder al te opvallend te zijn. Het zijn de laagjes die de look echt maken, maar het haar dunner maken als de laagjes te zwaar aanvoelen is ook een optie. Op dezelfde manier is dit soort kapsel een van de beste om uit te groeien, omdat het zijn vorm lang behoudt.

Natuurlijke krullen voor een prachtige haarhalo

Afbeelding
Afbeelding

Een halflang meisjeskapsel dat net boven de schouders stopt, is een mooie manier om te pronken met prachtige natuurlijke krullen, maar het kan ook geschikt zijn voor de meeste andere haartypes. Het is lang genoeg zodat meisjes het kunnen aankleden met haaraccessoires, maar niet zo lang dat het overweldigend is om het te verzorgen of te stylen. Op dezelfde manier geeft het omarmen van de textuur zonder enige lengte af te hakken uw kinderen de kans om langere kapsels aan te nemen wanneer ze oud genoeg worden om hun eigen haarverzorging te regelen, zonder dat ze opnieuw hoeven te beginnen met het uitgroeien ervan.

Shortcut met omgedraaide uiteinden voor een vintage look

Afbeelding
Afbeelding

Een meisjeskapsel dat een leuk, enigszins retro gevoel heeft, is een kapsel dat vlak boven de kin in één laag bot is geknipt. Het ziet er bijzonder kostbaar uit als het haar van uw kind een natuurlijk golfpatroon heeft, omdat deze snit een schattige zwaai aan de uiteinden kan creëren. Maar zelfs kinderen met steil haar kunnen dit heerlijke effect bereiken door een stijltang of krultang te gebruiken om de uiteinden lichtjes te krullen.

Enkellaagse snit met zijwaarts vallende pony die centraal staat

Afbeelding
Afbeelding

Zijwaarts vallende pony's zijn een steunpilaar geworden onder millennials en hun kinderen, en ze werken heel goed voor mensen met dikker haar en/of een groot voorhoofd. Omdat de look casual en zorgeloos is, hoeft de pony niet voortdurend getrimd te worden om er fantastisch uit te zien. Ze werken ook goed met verschillende lengtes en haartypes; maar misschien wel het beste is dat ze gemaakt zijn om gemakkelijk volwassen te worden. Als je ooit een volle pony hebt gehad, weet je dat het een nachtmerrie is die je je basisschoolleerling nooit wilt laten meemaken, en een zijwaartse pony is een goed compromis.

Edgy gestapelde bob zonder pony

Afbeelding
Afbeelding

De populariteit van de gestapelde bob, die korter is aan de achterkant en langer aan de voorkant, heeft er een icoon voor sociale media van gemaakt. Met of zonder pony, dit kapsel kan iets scherper en funky worden gemaakt dan de gewone bob met laagjes of een strenge asymmetrische snit van achteren naar voren. Kinderen met een attitude hebben precies de juiste energie voor dit soort kapsel.

Lange en stompe snit voor maximale groei

Afbeelding
Afbeelding

Een eenvoudige look voor meisjes met lang, steil tot golvend haar is door de uiteinden op één lengte te houden. Deze stompe lijn is vooral geschikt voor mensen met steil haar, omdat hun haar van nature in een consistent rechte lijn wil vallen. Het beste van dit kapsel is dat het gemakkelijk te verzorgen is en dat het ook veel stylingopties heeft (zoals vlechten, paardenstaarten, staartjes en meer). Als je kleine meid meer flexibiliteit wil met haar uiterlijk, dan is dit een goede keuze.

Schaargeknipt kort haar voor een androgyne look

Afbeelding
Afbeelding

Voor kinderen die niet van lang haar houden, maar wel wat lengte willen behouden, is een eenvoudige schaar rond het hoofd geknipt, met een beetje textuur rond het gezicht, een geweldige optie. Deze tussensnit is langer dan een pixie, maar niet lang genoeg om een bob te zijn en is perfect voor kinderen die een meer androgyne stijl willen bieden.

Lage fade met een gekamde bovenkant voor een verfijnde afwerking

Afbeelding
Afbeelding

Een geweldige manier om haarvervaging bij kinderen te voorkomen (waarbij hun haar steeds korter wordt van de bovenkant tot de onderkant van hun hoofd) is door een lage vervaging te doen waarbij het haar alleen korter wordt naar de onderkant van hun hoofd toe. Door een aanzienlijk langere hoeveelheid haar bovenop te laten, ontstaat een mooi contrast; ook kan het snijden in een scherp deel ervoor zorgen dat het bovenste haar in de gewenste richting v alt, terwijl het de algehele look ook wat meer structuur geeft.

Perfecte kapselideeën voor kinderen

Afbeelding
Afbeelding

Er zijn heel veel schattige, klassieke kapsels en kapselkeuzes waar kinderen van elke leeftijd uit kunnen kiezen. Van kort en krachtig tot lang en mooi, je wordt alleen beperkt door de ervaring van je kapper en de verbeeldingskracht van je kind.

Aanbevolen: