13 Moderne voorraadkastdeurideeën voor een stijlvolle keukenupdate

Inhoudsopgave:

13 Moderne voorraadkastdeurideeën voor een stijlvolle keukenupdate
13 Moderne voorraadkastdeurideeën voor een stijlvolle keukenupdate
Anonim
Afbeelding
Afbeelding

Voeg designerdetails toe aan uw keuken met stijlvolle pantrydeurideeën. Laat uw voorraadkast opvallen of integreer hem moeiteloos voor een keuken die professioneel ontworpen aanvoelt. Geef uw keuken een chique upgrade met een nieuwe voorraadkastdeur die modern, praktisch en trouw aan uw stijl is.

Focus op trimdetails

Afbeelding
Afbeelding

Je voorraadkastdeur is meer dan alleen de barrière tussen je keuken en je voedselopslag. Dit is uw kans om u te concentreren op architectonische details en manieren waarop u de ruimte kunt verheffen. Kies een deur met panelen of sierlijke sierdetails, zodat de deur van uw voorraadkast opv alt. U kunt zelfs paneellijsten aan uw bestaande deur toevoegen voor een eenvoudige upgrade van de voorraadkast.

Gebruik coördinerende hardware

Afbeelding
Afbeelding

Zorg ervoor dat de hardware van uw voorraadkast past bij andere hardware-afwerkingen in uw keuken. Zwarte hardware vormt een aanvulling op industriële, moderne boerderij- en hedendaagse designstijlen en contrasteert prachtig met wit. Messing en gouden hardware werken goed op zwarte deuren, bij warme kleuren en naast zwarte of oliegewreven bronzen afwerkingen. Kies zilveren of chromen hardware in grijze of witte keukens of op een felgekleurde deur.

Kies matglas

Afbeelding
Afbeelding

Als je wilt dat je keuken licht en open aanvoelt, maar je bang bent om ongeorganiseerde voorraadplanken te laten zien, kies dan een voorraadkastdeur met matglas. Dit zorgt ervoor dat uw voorraadkast zich onderscheidt van andere binnendeuren of kasten, terwijl de inhoud verborgen blijft voor gasten.

Kies een opvallende kleur

Afbeelding
Afbeelding

Je voorraadkastdeur is een plek om te spelen met stijl en kleur in je keuken. Kies een leuke accentkleur voor uw deur, zodat deze op de beste manier opv alt. Probeer andere accentkleuren in je huis te gebruiken om een samenhangende look te creëren, en wees niet bang om plezier te hebben en iets onverwachts te kiezen. Probeer heldere tinten blauw of groen, schokkend roze of levendig oranje.

Probeer een donkere deur

Afbeelding
Afbeelding

Donkere kleuren in je keuken voelen verfijnd en stijlvol aan. Probeer een diepe of zelfs gedempte tint op de deur van je voorraadkast voor een zacht vleugje kleur tussen je neutrale designelementen.

Selecteer een schuddeur

Afbeelding
Afbeelding

Als je een tijdloze voorraadkastdeur wilt die er altijd stijlvol uitziet, is een deur in schudstijl een klassieke keuze. Als uw keukenkasten een shaker-stijl hebben, is dit een gemakkelijke ontwerpbeslissing. Als uw kasten vlakke panelen hebben, zal dit subtiele ontwerp op uw voorraadkastdeur extra aandacht toevoegen en direct de stijl van uw keuken naar een hoger niveau tillen.

Incorporeren van houten details

Afbeelding
Afbeelding

Als je een keuken in rustieke of boerderijstijl wilt, zal een teruggewonnen houten deur in je voorraadkast die stijl naar huis brengen. Houten deuren kunnen er ook eigentijds of eclectisch uitzien. Zoek naar een unieke houtnerf, een onverwachte beitskleur of een extra gladde afwerking om de deur van uw houten voorraadkast er modern uit te laten zien.

Kies een deur met een raam

Afbeelding
Afbeelding

Als je een inloopkast hebt, laat die dan zien! Een enkele openslaande deur of een pantrydeur met ruiten geven gasten een kijkje in uw ruime voedselopslag. Dit is een klassieke ontwerpkeuze die er elegant uit zal blijven zien in uw keuken, naarmate trends komen en gaan.

Gebruik extra grote hardware

Afbeelding
Afbeelding

Zorg ervoor dat de schaal van je voorraadkast en deurgrepen overeenkomt met de schaal van de deur. Zoek naar extra grote deurtrekkers voor dubbele deuren, dubbele deuren en extra hoge pantrydeuren. Probeer kleinere hardwareselecties voor binnendeuren met paneeldetails of glas.

Franse deuren installeren

Afbeelding
Afbeelding

Voeg elegantie toe aan uw keuken met een set openslaande deuren voor uw voorraadkast. Dit ontwerp van de voorraadkastdeur fungeert tevens als een tijdloos middelpunt van uw kamer en zorgt ervoor dat uw keuken ruimtelijk aanvoelt.

Kies voor een boog

Afbeelding
Afbeelding

De beste deur voor je voorraadkast is misschien wel helemaal geen deur. Open uw keuken met een boog die naar uw voorraadkast leidt. Hoewel ronde bogen trendy en eigentijds zijn, zijn scherpe bogen nog steeds een klassieke keuze met een gestroomlijnde ontwerpessentie.

Ontwerp een tweevoudige voorraadkastdeur

Afbeelding
Afbeelding

Tweevoudige deuren zijn een betaalbaar ontwerp van pantrydeuren en kunnen er met een paar aanpassingen gemakkelijk high-end uitzien. Je kunt lambrisering toevoegen aan je dubbele deuren, opvallende hardware en zelfs ruiten voor een designerhack die gewone dubbele deuren verandert in designer voorraadkastdeuren.

Maak gebruik van een hoek

Afbeelding
Afbeelding

Voor een kleine voorraadkastdeur die naar een ruime opbergruimte leidt, kun je een hoek in je keuken gebruiken. Een zelden gebruikte hoek van uw keuken is de perfecte plek voor het uitbouwen van een voorraadkast, en u kunt ruimte besparen bij de ingang door een slanke deur te kiezen. Slanke voorraadkastdeuren passen ook bij andere voorraadkaststijlen en zorgen ervoor dat uw keuken niet vol of rommelig aanvoelt.

Maak een statement met je voorraadkastdeur

Afbeelding
Afbeelding

Een geweldig interieurontwerp begint met het zoeken naar elke mogelijkheid om een statement te maken in je huis. Iets eenvoudigs als de deur die naar uw voorraadkast leidt, kan uw keuken transformeren en op de beste manier de aandacht van uw gasten trekken. Een stijlvolle voorraadkastdeur is een must voor elke designkeuken.

Aanbevolen: