7 Feng Shui-behandelingen voor moeilijke plattegronden

Inhoudsopgave:

7 Feng Shui-behandelingen voor moeilijke plattegronden
7 Feng Shui-behandelingen voor moeilijke plattegronden
Anonim
Familie die plattegrond onderzoekt
Familie die plattegrond onderzoekt

In feng shui kunnen moeilijke plattegronden gemakkelijk een gigantische steeksleutel in het verlangen naar evenwichtige chi gooien. Een bijzonder problematisch ontwerpaspect is wanneer er een ontbrekende hoek of een onregelmatige plattegrond is. Dit type ontwerp creëert andere huisvormen dan een vierkant of rechthoek. Een ontbrekende hoek kan een L-vormig huis creëren en tegelijkertijd een belangrijk onderdeel van uw huisontwerp afsnijden, zoals uw vermogens- en financiële gedeelte. Er zijn verschillende feng shui-principes die u kunt toepassen om dit soort moeilijke plattegronden te verhelpen of te genezen.

Felle lichten toevoegen

Voeg felle lampen buiten het huis toe om de ontbrekende ruimte te vervangen. De aanpak met fel licht houdt in dat je een fel licht (op een hoge paal) neemt en dit zo plaatst dat het licht naar het huis wijst. Richt het licht in een hoek van vijfenveertig graden. Hoe hoger het licht, hoe beter het is, hoewel een licht van welke hoogte dan ook de voorkeur verdient boven helemaal geen licht. Symbolisch gezien "vult" de chi van het licht het ontbrekende gebied en creëert zo energie waar ooit een leegte was.

Installeer een vlaggenmast

Het gebruik van een vlaggenmast in plaats van een verlichtingsarmatuur is ook volkomen acceptabel. Deze remedie zal de energie van het ontbrekende gebied verhogen; dit maakt op zijn beurt de bagua compleet. Als het mogelijk is, kun je ook een vlagkleurenschema kiezen dat past bij het Bagua-gebied.

Plaats rotsen, rotsblokken of standbeelden

De zwaarte en stevigheid van een rots, rotsblok of postuur kan ook het gat opvullen. Grootte is hier uiterst belangrijk, dus denk in deze situatie "groter is beter".

Plant een boom of struik

Plant op de hoek van het ontbrekende gedeelte een boom of een grote struik. Het is ook volkomen acceptabel om een bloeiende boom of struik te planten. Zorg er wel voor dat de kleuren van de bloemen overeenkomen met het ontbrekende gebied. Als het creativiteitsgebied bijvoorbeeld ontbreekt, plant dan een struik die witte bloemen produceert.

Huis met struiken en bomen
Huis met struiken en bomen

Gebruik binnenspiegels

Bekleed één muur, of beide muren, met grote spiegels. Dit zal het gebied energetisch uitbreiden en de tekorten aan ruimte compenseren.

Hang windgong of gefacetteerde kristallen binnenshuis

Hang een windgong of een grote gefacetteerde kristallen bol (vijf centimeter in diameter of groter) precies in de betreffende binnenhoek.

Voeg een oneven aantal kamerplanten toe

In feng shui hebben oneven getallen meer energetisch "gewicht" dan even getallen. Maak gebruik van deze effectieve remedie door een oneven aantal gezonde groene planten langs de twee muren van het ontbrekende gebied te plaatsen. De vitale, levende energie van deze planten zal meer chi naar het ontbrekende gebied lokken, waardoor de algehele chi van de bagua in evenwicht wordt gebracht. Gebruik dit middel niet als de kamer uw slaapkamer is. Planten creëren verstorende energie in slaapkamers.

Gebruik Feng Shui om problematische plattegronden te genezen

Soms kan er maar zo veel worden gedaan als het gaat om het omgaan met moeilijke plattegronden. Nadat je de laatste spiegel hebt opgehangen, de laatste plant hebt geplant en het laatste windgong hebt vastgespijkerd, zul je merken dat er nog steeds problemen zijn met je plattegrond. In dit soort gevallen kun je overwegen een feng shui-zegeningsritueel of -kuur te gebruiken, zoals een feng shui Epsom-zoutremedie. Mogelijk moet u verwijzen naar een andere school van feng shui, zoals klassieke Feng Shui-scholen die Kompas en Formulieren feng shui omvatten om u verder te helpen.

Aanbevolen: