Feng Shui-tips voor de slaapkamer voor carrièresucces en geld

Inhoudsopgave:

Feng Shui-tips voor de slaapkamer voor carrièresucces en geld
Feng Shui-tips voor de slaapkamer voor carrièresucces en geld
Anonim
Leuke slaapkamer 's nachts
Leuke slaapkamer 's nachts

Leer hoe je de welvaartshoek van een slaapkamer kunt verbeteren met behulp van feng shui-principes. Het is gemakkelijk om deze tips toe te passen voor het gebruik van feng shui voor rijkdom en carrière in de slaapkamersector. Deze basisrichtlijnen bieden tips, zoals het plaatsen van feng shui-bedden voor rijkdom. Omdat de slaapkamer de kamer is waar u het grootste deel van uw kostbare privétijd doorbrengt, heeft deze een krachtige invloed op andere aspecten van uw leven.

Slaapkamer Feng Shui helpt carrière, geld en romantiek

Feng shui in de slaapkamer kan nieuwe en onverwachte harmonie tot leven brengen. De voordelen variëren van financieel, professioneel tot romantisch. Maar voordat je je verwachtingen te hoog stelt, moet je de basisprincipes van feng shui-slaapkamerontwerp leren, zodat carrière, geld en andere soorten beloningen zich in je leven kunnen manifesteren.

Plaats het bed in de commandopositie

Je bed moet in de commandopositie worden geplaatst, of ver weg van en niet uitgelijnd met de deur. De deur moet zichtbaar zijn vanuit het bed. Deze plaatsing stimuleert de natuurlijke stroom van chi, wat op zijn beurt rust, slaap en motivatie bevordert; die allemaal bevorderlijk zijn voor een succesvol professioneel leven.

" Als je 's nachts nog steeds onrustig slaapt, kun je een baldakijn boven het bed plaatsen. Als je voor dit ontwerp geen hemelbed hebt, kun je er een gebruiken die aan het bed hangt. De baldakijn zal de chi die door het raam binnenkomt afbuigen en over je heen razen terwijl je slaapt." -- Antwoord op de vraag van de lezer van Sandra O'RourkeGlynn

Gebruik natuurlijk licht

Vroeg naar bed, vroeg op en genieten van het zonlicht. Natuurlijk licht is de ideale manier om de dag te beginnen, niet alleen omdat het zoveel positieve energie vrijgeeft, maar ook omdat het de serotoninespiegel verhoogt, wat uw werkdag productiever kan maken.

Vermijd rommel

Plaats geen enkele rommel, vooral werkgerelateerde spullen, onder het bed. Elk type puinhoop heeft zijn eigen unieke, negatieve energie die alles kan verstoren, van slaap tot gezondheid.

Geen bureau in de slaapkamer

Plaats geen bureau in de slaapkamer. Als dit onvermijdelijk is, stapel het bureau dan niet op met papierwerk, rekeningen en andere werk- of financiële zaken. Als deze spullen in de slaapkamer moeten staan, gebruik dan een stoffen of kamerscherm om de ruimte af te scheiden van de rest van uw slaapkamer, die uw rustruimte zou moeten zijn.

Geen water in de slaapkamer

Water heeft een krachtig effect op de carrièregroei in feng shui. De dubbele energie en sereniteit weerspiegelen precies de kwaliteiten die nodig zijn voor een succesvol professioneel pad. Desondanks wordt de aanwezigheid ervan in de slaapkamer over het algemeen afgekeurd, omdat het te veel yang-energie genereert. Plaats een kleine tafelfontein of een elegant kunstwerk dat water voorstelt in uw thuiskantoor of in de noordelijke sector van uw huis, maar nooit in de slaapkamer.

Plaats spiegels voorzichtig

Spiegels zijn even nuttig als ze betrekking hebben op carrières en feng shui. Ze mogen echter niet direct naar het bed gericht zijn, omdat ze uw energie kunnen afvoeren. Spiegels worden ook geassocieerd met het waterelement, dat niet in een slaapkamer mag worden geplaatst. Volgens feng shui-goeroe Lillian Too is het doel van spiegels om negatieve chi-energie van je af te reflecteren.

" Het belangrijkste probleem met een spiegel is dat deze water vertegenwoordigt. Het waterelement is ongunstig in een slaapkamer, omdat het energiek is en te veel energie voor een goede nachtrust." -- Antwoord op de vraag van de lezer van Milo

Kies op carrière gerichte kleuren

Geel is een stimulerende kleur die je hersenen gemakkelijk gefocust houdt, terwijl groen uitzonderlijk rustgevend is.

Gebruik welvaartskleuren als accenten

Kleuren als rood, paars en goud worden sterk geassocieerd met rijkdom. Deze kleuren zijn echter dramatisch en diep en mogen daarom niet in overvloed worden gebruikt. Gebruik ze in plaats daarvan als creatieve accentstukken voor het zachte kleurenschema van uw slaapkamer. Lampenkappen, kaarsen en kleine snuisterijen zijn uitstekende items om aan te raken met deze schitterende tinten.

Het belang van Feng Shui in de slaapkamer

De slaapkamer is om vele redenen een duidelijk toevluchtsoord in een vermoeiende wereld: het biedt comfort, warmte en vertrouwdheid ondanks grote stress, hard werken en uitputting. Ook al val je in bed, je vindt troost in het feit dat de slaapkamer een ruimte is waar je tijd en energie in hebt gestoken om deze te creëren als iets dat jouw persoonlijke keuzes en smaak weerspiegelt.

Feng shui slaapkamer hoge hoek
Feng shui slaapkamer hoge hoek

Hoewel het zeker geweldig is om een kamer vol meubels van je dromen te hebben, is het nog belangrijker om de feng shui-kenmerken van je slaapkamer aan te pakken. Hoe aangenaam materiële voorwerpen ook zijn, de plaatsing van bepaalde voorwerpen, de kleuren en zelfs de materialen kunnen een enorm verschil maken in de stand van uw levenszaken. Simpel gezegd: feng shui in de slaapkamer werpt vruchten af voor degenen die weten hoe ze het op praktische, dagelijkse manieren kunnen gebruiken.

Bedpositie is de sleutel tot succes en geld

Hoewel de esthetische elementen de eerste dingen zijn die doorgaans worden opgemerkt in een slaapkamer, is het belangrijkste kenmerk werkelijk de positie van het bed. De sleutel tot succes in zowel financiën als carrière is het vergroten van de hoeveelheid positieve energie in je leven. Dit kan alleen worden bereikt als uw bed stabiel is en wordt ondersteund door een sterk hoofdeinde om uw persoonlijke chi te beschermen terwijl u slaapt.

Aanbevolen: