Picknicklunchideeën

Inhoudsopgave:

Picknicklunchideeën
Picknicklunchideeën
Anonim
picknicklunch ideeën
picknicklunch ideeën

Het weer is warm, de bloemen komen tevoorschijn en het idee om buiten te lunchen is aantrekkelijker dan ooit, dus hier zijn enkele ideeën voor een picknicklunch om je op weg te helpen naar pastorale genoegens.

Picknicklunchideeën

De gedachte aan een picknicklunch roept beelden op van jurken uit het Victoriaanse tijdperk, grote slappe hoeden en middagen waarop je croquet speelt. Hoewel je de dresscode en het spelplan zelf bepa alt, zijn enkele basismenu-ideeën standaard. Houd er rekening mee dat de beste ideeën voor een picknicklunch de ideeën zijn die niet veel werk vergen als je eenmaal op die perfecte picknickplek bent aangekomen.

Het picknickmenu

Kijk eens naar uw picknickmand en bedenk hoeveel mensen u verwacht bij uw picknick aanwezig te zijn. Als u veel publiek verwacht, is het meer dan acceptabel om iedereen te vragen iets mee te nemen om te delen. Houd een lijst bij van wat mensen aanbieden om mee te nemen en zorg dat u alternatieven klaar heeft als meer dan één persoon hetzelfde item wil meenemen. Het zou de picknick niet verpesten, maar het zou een beetje teleurstellend kunnen zijn als je vijf versies aardappelsalade zou hebben en geen voorgerechten.

Over voorgerechten gesproken, het is over het algemeen het beste om in gedachten te houden dat borden, bestek en kopjes weliswaar gemakkelijk mee te nemen zijn, maar magnetrons niet. Goede menu-ideeën voor een picknick zijn:

  • Gebakken kip, die de avond ervoor gemaakt kan worden en koud geserveerd kan worden.
  • Panini-sandwiches, die die ochtend kunnen worden gemaakt en in papier kunnen worden gewikkeld om ze vers te houden.
  • Macaronisalade
  • Aardappelsalade
  • Duivelse eieren
  • Krabcakes

Vergeet de drankjes niet

Een mooie Beaujolais of Merlot is over het algemeen een veilige gok, maar als je gebakken kip- of krabkoekjes eet, zal een Chardonnay net zo goed werken. Denk ook aan de kurkentrekker en een paar niet-alcoholische dranken voor de kinderen.

Dessert maakt de dag

Een handige taartdrager, te vinden in de meeste supermarkten, helpt je elke taart naar de picknick te vervoeren.

Pak de picknick op

Vergeet niet om de lokale wetten te controleren voordat je naar je picknick gaat. Sommige parken laten volwassenen in het openbaar wijn drinken, terwijl andere de parkwachters elke alcoholische drank die ze vinden in beslag laten nemen. En ruim al uw afval op voordat u vertrekt..