Top-gated pensioengemeenschappen

Inhoudsopgave:

Top-gated pensioengemeenschappen
Top-gated pensioengemeenschappen
Anonim
Encanterra Country Club van Shea Homes, San Tan Valley, AZ.
Encanterra Country Club van Shea Homes, San Tan Valley, AZ.

De meeste van de beste afgesloten pensioengemeenschappen bevinden zich in kust- of zuidelijke staten. In sommige gebieden, zoals Oregon en Washington, zijn er een aantal toppensioengemeenschappen, maar er zijn er maar weinig die afgesloten zijn. Dit kan te maken hebben met de relatieve veiligheid van de omliggende gebieden. De noordelijke staten hebben een gebrek aan opmerkelijke gepensioneerde gemeenschappen, waarschijnlijk omdat gepensioneerden de neiging hebben om mild weer te zoeken.

Zuidwest

Encanterra Country Club in Arizona

De Encanterra Country Club in San Tan Valley, Arizona is een luxe en relatief dure gemeenschap die op de markt wordt gebracht voor mensen die geïnteresseerd zijn in een golflevensstijl. De golfbaan, ontworpen door Tom Lehman, heeft een aantal prijzen gewonnen van verschillende golforganisaties en tijdschriften. Deze gemeenschap heeft ook een eetgelegenheid, tennis, een fitnesscentrum, een spa en een clubhuis, naast vele andere faciliteiten en activiteiten. Deze gemeenschap heeft een verscheidenheid aan huizen van $ 100.000 tot $ 750.000.

Laguna Woods-dorp in So. Californië

Geschiedeniscentrum Laguna Woods Village
Geschiedeniscentrum Laguna Woods Village

Laguna Woods Village is de grootste afgesloten pensioengemeenschap in Californië. Naast de gebruikelijke golfbaan bestaat deze faciliteit uit drie niveaus van seniorenwoningen: eengezinswoningen, coöperatieve appartementen met één en twee slaapkamers, en torenappartementen met een eetkamer en andere voorzieningen die kunnen worden toegevoegd voor senioren met grotere behoeften.. Er zijn meerdere clubhuizen, een theater en een gespecialiseerde ambachtsfaciliteit. Het plaatselijke seniorencentrum, gelegen net buiten de omheinde gemeenschap in de stad Laguna Woods, biedt goedkope of gratis gezamenlijke ma altijden. Bewoners geven deze gemeenschap ondanks haar omvang consequent hoge cijfers. In 2014 werd in een artikel in het Orange County Register opgemerkt dat de actieve gemeenschap dit het ideale huis voor veel senioren maakt. Prijzen variëren van de lage $ 100.000 tot de $ 900.000.

Rossmoor in nummer Californië

Rossmoor, in Walnut Creek, Californië, beschikt over een golfbaan met NCGA-rating, plus vele andere sport- en fitnessactiviteiten, waaronder zwemmen, tennis, bowlen, jeu de boules en andere. Het ligt vlak bij h altes van het beroemde BART-vervoersysteem van de Bay Area. Het beschikt ook over een full-service restaurant en een bar op het terrein. Een artikel in de Contra Costa Times ter ere van het vijftigjarig jubileum van de gemeenschap noemt kenmerken die het zowel uitstekend als redelijk betaalbaar maken volgens de normen van de Bay Area. De gemeenschap biedt veel huisvestingsmogelijkheden en de prijzen variëren sterk van $ 200.000 tot tussen $ 1 en $ 2 miljoen.

Zonnerivier in Utah

Sun River, gelegen in het zuiden van Utah in St. George, is een pensioneringsgemeenschap met verschillende afgesloten secties. Het bestaat uit eengezinswoningen, sommige voor wederverkoop en sommige nieuw, variërend van de hoge $ 100.000 tot de hoge $ 700.000. Genesteld in de rode rotsen van St. George, kent het hete zomers en relatief milde winters. Het beschikt over een 18-holes golfbaan, een houtbewerkingswinkel, een ambachtswinkel, een balzaal, een bibliotheek en vele andere voorzieningen die senioren aanspreken. Het heeft onlangs prijzen gewonnen van onder meer de Home Builders Association of Utah en de National Association of Home Builders.

Zuidoost

Meren van Mount Dora in Florida

Meren van de berg Dora
Meren van de berg Dora

De Lakes of Mount Dora is een gemeenschap aan het water die bestaat uit 950 eengezinswoningen, met architectuur in New England-stijl, omringd door kunstmatige meren. Het werd door Where To Retire Magazine geselecteerd als een Top 50 van beste master-geplande gemeenschappen in de Verenigde Staten. Het nieuwe clubhuis van 18.000 vierkante meter beschikt over een fitnesscentrum, een speelkamer, een kunst- en handwerkkamer, een bibliotheek, een leeszaal en kleedkamers. Daarnaast hebben bewoners toegang tot een grote balzaal die geschikt is voor sociale evenementen. Prijzen variëren van de hoge $ 100.000 tot de lage $ 400.000.

De landingen op Skidaway Island in Georgië

The Landings on Skidaway Island in Savannah, Georgia is door het Urban Land Institute uitgeroepen tot een van de "beste woongemeenschappen van het land" en door de lezers van Savannah Magazine tot "The Best Neighborhood to Live In". Het omringende landschap bestaat uit zeemoerassen en met mos gedrapeerde bossen. Naast meerdere clubhuizen, sport- en fitnessfaciliteiten en sociale activiteiten heeft de gemeenschap twee diepwaterjachthavens, waardoor het ideaal is voor watersportliefhebbers. Deze gemeenschap beschikt over geschakelde eengezinswoningen, variërend van de hoge $ 100.000 tot de lage $ 200.000.

Noordoost

Encore Atlantische kusten in New York

Encore Atlantic Shores is een luxe gemeenschap in Eastport, Long Island. Het biedt meer dan 200 appartementen in de lage $ 500.000 tot de lage $ 700.000. Een onafhankelijke recensent noemt het landelijke landschap, de nabijgelegen stranden en parken en de nabijgelegen luxe restaurants, evenals de prijs-batenverhouding in een gebied dicht bij de geprijsde Hamptons. De gemeenschap heeft een groot clubhuis met een vergaderruimte, hobby- en speelkamer, kaartkamer, bibliotheek en danszaal. Daarnaast is er een fitnesscentrum en een binnenzwembad.

De dorpen van bloemenmolen in Pennsylvania

Dorpen van de Bloemenmolen
Dorpen van de Bloemenmolen

De Villages of Flowers Mill in Oost-Pennsylvania bestaat uit eenpersoons-, tweeling- en villawoningen, variërend van de hoge $ 200.000 tot de lage $ 400.000. Het clubhuis beschikt over een verwarmd binnenzwembad en een sauna, wat een groot pluspunt is in een noordelijk klimaat. Het clubhuis en het terrein bieden een verscheidenheid aan activiteiten en faciliteiten, waaronder tennis, een handwerkatelier, jeu de boulesbaan en wandel- of fietspaden. Begin 2015 bracht de website Active Adult Living deze gemeenschap onder de aandacht en merkte op dat deze vooral aantrekkelijk was voor babyboomers. Deze gemeenschap heeft verschillende onderscheidingen gewonnen, waaronder zeven Pinnacle-prijzen van de Montgomery and Bucks County Homebuilders Association, en een onderscheiding van de National Association of Homebuilders.

Pacific Noordwest

Providence Point in Washington

Voorzienigheid punt
Voorzienigheid punt

In een regio van de Verenigde Staten met weinig gated communities ligt Providence Point in Issaquah, Washington, op minder dan 32 kilometer van het centrum van Seattle. Bewoners hebben toegang tot vier gemeenschapscentra. Daarnaast is er een binnenzwembad, een dans- en zumbastudio, evenals een handwerkstudio en een bibliotheek. In de gemeenschapscentra worden veel lessen aangeboden onder de titel 'Communiversity'. Deze gemeenschap is wat Providence Point onderscheidt als een vitale en actieve plek voor gepensioneerden. De natuurlijke omgeving biedt veel mogelijkheden voor buitenactiviteiten. Deze gemeenschap bestaat uit geschakelde appartementen, variërend van de lage $ 200.000 tot de hoge $ 300.000.

Is een gated community iets voor jou?

Een afgesloten pensioengemeenschap is niet voor elke senior. Hier zijn enkele vragen die u uzelf kunt stellen voordat u met uw onderzoek begint:

  • Ben je blij dat al je buren senioren zijn?
  • Heeft u een speciale interesse, zoals golf, tennis, hardlopen, kunst en handwerk of theater, waarvoor u wilt dat de gemeenschap programma's en faciliteiten heeft?
  • Wil je dicht bij je buren wonen?
  • Moet u in de buurt van belangrijke gezondheidszorgvoorzieningen zijn?

Als je ja hebt geantwoord, voel je je misschien meteen thuis in een afgesloten pensioengemeenschap.

Aanbevolen: