Levendige pensioengemeenschappen in Richmond, VA

Inhoudsopgave:

Levendige pensioengemeenschappen in Richmond, VA
Levendige pensioengemeenschappen in Richmond, VA
Anonim
groep senioren die thee drinken
groep senioren die thee drinken

Richmond, Virginia is een prachtige plek om te bezoeken en te wonen, en voor senioren heeft de stad veel verlangen en aantrekkingskracht. Senioren die zich in deze opwindende en levendige omgeving willen vestigen, genieten van eten, cultuur, opwinding en geschiedenis. Als het leven in Richmond goed voelt voor jou of voor een senior die je dierbaar is, zijn deze pensioengemeenschappen in Richmond, Virginia, perfecte keuzes om naar huis te bellen.

Pensioengemeenschappen in Richmond, Virginia die goede cijfers halen

Er is geen tekort aan woonmogelijkheden voor senioren die zich in Richmond willen vestigen. Voor oudere mensen die op zoek zijn naar comfort en voorzieningen, maar ook plezier en activiteit, vinken deze tien 55+-gemeenschappen alle vakjes aan en herinneren ze iedereen eraan dat het leven met een pensioen draait om het beste leven leiden.

Brandermill Woods Pensioengemeenschap

De mensen van Brandermill Woods Retirement Community weten dat naarmate het seniorenleven vordert, de behoeften van de bewoners veranderen. In de loop der jaren kunnen ze meer dagelijkse hulp nodig hebben, minimale hulp behouden of hoogwaardige hulp bij geheugenzorg nodig hebben. Brandermill Woods Retirement Community kan tegemoet komen aan alle behoeften van haar bewoners, waardoor senioren tevreden en comfortabel blijven en gezinnen op hun gemak, wetende dat er voor hun dierbaren wordt gezorgd.

Bewoners brengen hun dagen door met genieten van een aantal interessante en boeiende activiteiten, waaronder een bioscoop, een fitnesscentrum, meerdere eetruimtes, een kunst- en handwerkkamer, een houtwerkplaats en een kas. Tot zover het vertragen na je 55e; iedereen hier lijkt zich te ontwikkelen op de activiteitenafdeling.

De Barrington bij Hioaks

The Barrington at Hioaks ligt bovenop 12 uitgestrekte hectare weelderig landschap. Bewoners en hun families kunnen kiezen uit een onafhankelijke woonstijl, een begeleide woonstijl of opties voor geheugenzorg, afhankelijk van de mate van behoefte. Elk woonplan wordt geleverd met verschillende inbegrepen voorzieningen die zijn ontworpen om het leven in The Barrington at Hioaks beheersbaar en plezierig te maken. Ongeacht het gekozen woonplan, bewoners kunnen kiezen uit talloze woonstijlen en plattegronden, zodat ze zich comfortabel voelen in hun woonruimte.

Deze faciliteit biedt bewoners sociale, educatieve en culturele kansen, zodat hun leven alleen maar spel is en geen werk. Verrijkingsprogramma's, filmdagen, uitstapjes en avonturen, en dagelijkse fitnesslessen zijn ingebouwd in het dagelijkse leven van de bewoners. Bovendien maakt het personeel van The Barrington at Hioaks het gemakkelijk om te weten wat er op het terrein en in de omliggende gemeenschap gebeurt met gemakkelijk leesbare, kleurgecodeerde evenementenkalenders.

Acclaim op Carriage Hill

Acclaim at Carriage Hill, gelegen in het hart van Richmond, Virginia, is een gemeenschap voor mensen ouder dan 55 jaar, die er trots op is dat bewoners zich op hun gemak en welkom voelen. Huisdieren zijn welkom in de huizen met één, twee en drie slaapkamers, voorzien van hardhouten vloeren, moderne kasten en afwerkingen, privébalkons en patio's, ruime kasten en talloze andere upgrades.

Zodra u uw onlangs gerenoveerde huis verlaat, wordt u verwelkomd door een aantal wachtvoorzieningen, waaronder een zwembad in resortstijl, een unieke koivijver, een fitnesscentrum, een yogaruimte en een dierenpark, en prachtig onderhouden terrein. Speel met uw huisdieren in het dierenpark op het terrein, volg een georganiseerde oefenles of maak gebruik van het vervoer ter plaatse om u en uw vrienden mee te nemen op een avontuur in de buurt. De lovende kritieken op Carriage Hill bewijzen dat het leven pas echt begint na 55 jaar.

vrienden houden oefenmat vast tijdens het lopen
vrienden houden oefenmat vast tijdens het lopen

Verena in de Glen

Senioren die actief willen blijven en van het leven willen genieten, zullen hun perfecte huis vinden in Verena at the Glen. Bewoners betalen een maandelijks inclusief tarief dat begint bij iets minder dan $ 2500/maand en dat ma altijden, huishoudelijke behoeften, dagelijkse activiteiten en nog veel meer dekt. Bovendien biedt het luxe complex zijn bewoners hoogwaardige afwerkingen, gastronomische keukens, een prachtig fitnesscentrum, salons, spa's, een onberispelijk buitenterrein en 24-uursconciërgediensten.

Voor senioren die merken dat ze zelfs met ongelooflijke voorzieningen binnen handbereik nog steeds zin hebben om te verkennen: de Lewis Ginter Botanical Garden, het Glen Allen Cultural Arts Centre en Maymont Park liggen allemaal dichtbij Verena at the Glen. Huizen beginnen bij de lage prijs van $ 300 en bevatten talloze ontwerpopties, zodat bewoners een ruimte kunnen creëren die uniek is voor hen.

Townes op Notting Place

Senioren die 55 zijn geworden, merken vaak dat ze er klaar voor zijn om zich te vestigen in een langzamere levensstijl, maar nog niet helemaal klaar om zich te vestigen in een gemeenschap voor begeleid wonen. Townes at Notting Place is het perfecte compromis voor mensen in deze leeftijdscategorie. De gemeenschap richt zich op senioren die tussen mensen van hun leeftijd willen wonen, maar niet willen verhuizen naar een instelling met fulltime personeel en een appartementslevensstijl. Townes at Notting Place biedt senioren een verbluffend, onderhoudsarm wonen in de vorm van woningen met één verdieping, vanaf ongeveer $ 300.000.

Kornoeljeterras

Dogwood Terrace is genoemd naar de kornoeljebomen die langs het terrein staan en is vol levendigheid en zuidelijke charme. Dogwood Terrace is uitgeroepen tot een bekroonde, onafhankelijke woongemeenschap voor senioren en ligt in de buurt van het Short Pump Town Centre en het Henrico Doctors Hospital. Voor senioren die van avontuur houden: de bergen liggen op slechts een uur rijden in de ene richting en het strand op twee uur rijden in de andere richting.

Voor bewoners die plezier op het terrein willen vinden, is er voor senioren genoeg te doen op Dogwood Terrace. De faciliteit omvat een speelkamer, een biljartkamer, een kapper en schoonheidssalon, een televisielounge en fitnessapparatuur. Senioren die op Dogwood Terrace wonen, beslissen over hun zorgniveau en de diensten die zij in hun dagelijks leven willen opnemen. De mogelijkheid om uw behoeften te kiezen en aan te passen stopt niet bij de services. Plattegronden omvatten ontwerpen voor studio's, één slaapkamer en twee slaapkamers.

De oversteekplaatsen bij Bon Air

De Crossings bij Bon Air maken het leven zinvol en comfortabel voor iedereen die door hun deuren loopt. Het maakt niet uit in welke fase van het seniorenleven u zich bevindt, The Crossings at Bon Air heeft voor iedereen gezorgd. De faciliteit omvat verschillende plattegrondopties voor mensen die ervoor kiezen om zelfstandig te wonen, mensen in begeleid wonen en senioren die op zoek zijn naar een verblijf in een geheugenzorgverblijf.

Zelfstandigen kunnen hun levendige levensstijl voortzetten door gebruik te maken van voorzieningen ter plaatse, zoals een levendige pub, een speelkamer, een knutselkamer, meerdere eetruimtes en -opties, een fitnesscentrum en een groot aantal georganiseerde activiteiten. bedacht door zorgzame en reflectieve medewerkers.

Hermitage Richmond

Hermitage Richmond is een prachtig seniorencentrum in een idyllische en historische omgeving, dat er trots op is dat het elke bewoner op individueel niveau kan bedienen. Er wordt aan al hun behoeften en verzoeken voldaan, zodat senioren hun gouden jaren kunnen beleven met zo min mogelijk stress en werk. Voorzieningen zijn beschikbaar voor alle bewoners, ongeacht hun niveau van levensonderhoud, en bewoners bepalen wat zij kiezen met betrekking tot die woondiensten.

Bij Hermitage Richmond zit het bewijs in de pudding. Het werd door Richmond Magazine uitgeroepen tot de op één na beste pensioengemeenschap van 2017, wat betekent dat meer dan een paar mensen dit beschouwen als een van de beste plekken om zich te vestigen nadat je de pensioenjaren hebt bereikt.

Senior vrouwen trainen in de tuin
Senior vrouwen trainen in de tuin

Lente Arbor van Richmond

Spring Arbor of Richmond ligt aan de westkant van Richmond, zeer dicht bij het drukke en levendige centrum. Voor senioren die graag genieten van kwaliteitsma altijden of winkelen in de stad, is er voor elk wat wils in Richmond. Spring Arbor of Richmond biedt tal van gemeenschaps- en woonvoorzieningen. Bewoners kunnen genieten van een overvloedige bibliotheek, een fitnesscentrum, een goed onderhouden terrein, een kapperszaak en salon, en vervoer ter plaatse voor al hun reisbehoeften.

Naarmate de behoeften van senioren veranderen, verandert ook het continuüm van diensten dat Spring Arbor of Richmond biedt. De faciliteit is geschikt voor geheugenzorgbewoners en bewoners die intensieve fysieke, beroeps-, spraak- en ademhalingstherapieën, medicatiebehoeften en gepersonaliseerde zorg nodig hebben, evenals senioren met mindere behoeften.

Net als al het andere in Spring Arbor of Richmond zijn de plattegronden afgestemd op de behoeften van de bewoners die daar wonen. Opties zijn onder meer:

  • Eén slaapkamer - begeleid wonen
  • Twee slaapkamers - begeleid wonen
  • Studio - Begeleid wonen
  • Privésuite - Geheugenzorg
  • Companion Suite - Geheugenzorg
  • Alkoofstudio - Begeleid wonen

Britlyn-gemeenschap

De nieuwe en opkomende gemeenschap Britlyn ligt ongeveer 32 kilometer buiten Richmond, Virginia en bestaat uit prachtige eengezinswoningen vanaf iets meer dan $ 400.000. Al je buren zullen in hetzelfde levensfase waarin u zich bevindt, aangezien deze gemeenschap begint bij 55+. Het is niet nodig om uw grasmaaier en sneeuwblazer mee te nemen als u verhuist, omdat het ongerepte landschap rondom elke woning wordt verzorgd door deskundige tuinarchitecten, waardoor u zoveel meer tijd overhoudt om te ontspannen, een praatje te maken en te genieten van alles wat het leven te bieden heeft. deze fase.

VvE-kosten en maandelijkse contributies zijn laag, slechts ongeveer $ 150 per maand. Aan de bewoners worden meerdere ruime plattegronden aangeboden, variërend van woningen met één verdieping tot woningen met een tweede recreatieniveau inclusief een extra ruimte en gastenverblijven. De buurt omvat een gemeenschappelijke tuin waar bewoners kunnen planten en verzamelen, hoog aangeschreven energiezuinige huizen en gemakkelijke toegang tot snelwegen en grote steden. Soms is een inkrimping zoals deze een grote verbetering van de levenskwaliteit.

Overwegingen bij het kiezen van een pensioengemeenschap

Het kiezen van een plek om je laatste jaren door te brengen is een belangrijke beslissing in je leven, en er spelen veel factoren mee welke plek uiteindelijk de beste optie voor je wordt. Bepaal eerst of het seniorenleven de juiste keuze voor u is; niet iedereen voelt zich tot deze levensstijl aangetrokken. Overweeg vervolgens de prijspunten van het seniorenleven in vergelijking met uw inkomen. Bepaal ook of u een pensioengemeenschap wilt die bewoners een continuüm van diensten en levensstijlen biedt naarmate ze zich door de jaren heen ontwikkelen. Vestig u ten slotte op een plek die tegemoetkomt aan uw wensen en interesses. Als je geniet van de drukte van het stadsleven, leef dan in een ruimte vol activiteit. Als het langzame leven in resortstijl tot je ziel spreekt, kijk dan naar gebieden die deze sfeer bieden. Waar je na je 55e ook besluit om naar huis te bellen, zorg ervoor dat het een plek is waar je blijft lachen.

Aanbevolen: