Pensioengemeenschappen in Indianapolis die het goed doen

Inhoudsopgave:

Pensioengemeenschappen in Indianapolis die het goed doen
Pensioengemeenschappen in Indianapolis die het goed doen
Anonim
Senioren zitten vredig en stil in de tuinen
Senioren zitten vredig en stil in de tuinen

Indianapolis, vooral bekend vanwege het jaarlijks organiseren van de racewedstrijd de Indianapolis 500, is de grootste stad in Indiana en herbergt volgens het US Census Bureau bijna 900.000 mensen. Gezien de omvang ervan is het geen wonder dat er in Indianapolis ruim een dozijn pensioengemeenschappen zijn die de inwoners van het grote gemeentedistrict bedienen. Als je een senior bent die momenteel in Indianapolis woont, of als je erover denkt om daarheen te verhuizen om met pensioen te gaan, kijk dan eens naar deze eersteklas pensioengemeenschappen.

Bejaardentehuisgemeenschappen

Deze pensioengemeenschappen in de omgeving van Indianapolis bieden allemaal grote huizen aan hun bewoners; en ze zijn ideaal als je op zoek bent naar dit soort woonarrangement.

Altenheim Family-First Senior Living

Altenheim biedt zowel appartementen als privéwoningen aan voor hun bewoners; en hun opties voor tuinhuizen omvatten plattegronden met twee of drie slaapkamers. Voorzieningen zijn onder meer serres, gewelfde plafonds, aangebouwde garages en inloopkasten. Bewoners mogen bloemen planten in hun tuinen, en ze kunnen de visvijvers, schoonheids- en kapperszaken en gemeenschappelijke solariums op het terrein bezoeken.

Qua aankoopmogelijkheden heeft Altenheim twee keuzes. U kunt maandelijks betalen voor uw leasecontract of een maandelijks bedrag kopen voor extra services. Als u meer informatie wilt, kunt u contact opnemen met hun personeel op 317-788-4261.

Vijfsterren seniorenwoning

Five Star Senior Living is een in Indianapolis gevestigde pensioengemeenschap die een groot aantal verschillende klantenkring bedient. Ze bieden zelfstandig wonen, begeleid wonen, revalidatie en kortdurend verblijf. Vanwege deze verschillende soorten woningen zijn er zowel appartementen als grote woningen beschikbaar, afhankelijk van de behoeften van u of uw geliefde. Ze hebben niet zoveel voorzieningen als andere pensioengemeenschappen in de omgeving, grotendeels dankzij hun dienstverlening aan zoveel verschillende soorten klanten.

Als u meer wilt weten over Five Star Senior Living, kunt u live chatten met hun personeel op hun website of contact met hen opnemen via 317-849-2244.

Marquette Senior Living

Marquette is er trots op een luxueuze seniorengemeenschap te zijn en biedt volledige woonmogelijkheden voor zelfstandig wonen, evenals faciliteiten voor begeleid wonen en geheugenzorgpatiënten. Ze stonden twee jaar op rij op nummer 1 wat betreft klanttevredenheid met onafhankelijke woongemeenschappen voor senioren. Om ervoor te zorgen dat hun gasten gedurende hun hele verblijf volledig betrokken blijven, werken ze aan een jaarlijkse kalender vol leuke evenementen en gemeenschapsopbouwende activiteiten.

Voor meer informatie over de Marquette Senior Living Facility kunt u contact met hen opnemen via hun website of hun personeel bellen op 317-792-8401.

Pensioengemeenschappen in appartementstijl

Sommige mensen geven er de voorkeur aan om te verkleinen wanneer ze de pensioengerechtigde leeftijd bereiken, en deze appartementengemeenschappen voor gepensioneerden in de regio Indianapolis kunnen goed voor je werken als je minder ruimte wilt beheren.

Een groep oudere vrouwen die een funky zonnebril dragen terwijl ze in een verpleeghuis staan
Een groep oudere vrouwen die een funky zonnebril dragen terwijl ze in een verpleeghuis staan

Hoosier Village

Hoosier Village werd in 1952 opgericht als een op baptisten gebaseerde organisatie. Ze melden nu dat ze niet langer strikt religieus verbonden zijn, maar dezelfde “ethische principes en gevoel van integriteit hanteren vanaf de oprichting van [de] organisatie." Ze beschouwen zichzelf als een op geloof gebaseerde pensioengemeenschap zonder winstoogmerk, en hun eigendom genaamd The Oaks biedt de grootste duplexwoningen in hun catalogus.

Deze bejaardentehuizen zijn 220 vierkante meter groot op elk niveau en zijn uitgerust met diverse keukenapparatuur en voorzieningen zoals een wasmachine en droger. In deze buurten kun je je bijzonder veilig voelen dankzij de 24/7 beveiliging. Op dezelfde manier hebben ze een tuinpersoneel dat voor het terrein zorgt en in de wintermaanden sneeuwruimt. De gemiddelde prijs is $350.000-$700.000.

In tegenstelling tot veel andere pensioengemeenschappen biedt Hoosier Village ook mogelijkheden voor begeleid wonen en geheugenzorg voor hun bewoners, zodat mensen met minder onafhankelijkheid nog steeds het gevoel kunnen hebben dat ze de leiding hebben over hun leven. Deze personen betalen hun kosten via een eenmalige toegangsprijs en vervolgens een maandelijkse servicetoeslag. Als u meer informatie wilt over Hoosier Village, kunt u contact opnemen met hun personeel op 1-800-567-8517.

Encore Binford

Deze boetiek-pensioneringsappartementen worden aangeboden aan 55-plussers en zijn voorzien van voorzieningen als inloopdouches en kasten, granieten werkbladen, privépatio's en balkons, en nog veel meer. Volgens hun website hebben ze een ultramodern fitnesscentrum, een buitenkeuken, jeu de boules- en augurkbalvelden, open haarden binnen en buiten, een hondenpark en een hondentrimsalon.

Als u meer informatie wilt over Encore Binford, kunt u contact met hen opnemen via 317-777-6303, of hier online een appartement aanvragen.

Aanvullende pensioenopties in Indianapolis

Als je nog steeds op zoek bent naar de perfecte plek om de volgende fase van je leven door te brengen, kijk dan eens naar deze aanvullende pensioengemeenschappen in de omgeving van Indianapolis, die wellicht het beste bij je behoeften passen.

  • Robin Run Dorp
  • Rosegate Commons begeleid wonen
  • Kesslerwood Place
  • Walnut Ridge Appartementen

Vind de perfecte plek voor jou

Als u deze volgende fase van uw leven ingaat, wilt u er zeker van zijn dat de plek waar u naartoe verhuist aan al uw behoeften zal voldoen. Of je nu de voorkeur geeft aan een gemeenschap met een volledig schema en een groot aantal bewoners, of je verlangt naar een rustiger, minder hectisch type huisvesting, een van deze pensioengemeenschappen in Indianapolis zal zeker perfect bij jouw visie passen.

Aanbevolen: