Webkinz geheime codes

Inhoudsopgave:

Webkinz geheime codes
Webkinz geheime codes
Anonim
Moeder en dochter die samen laptop gebruiken
Moeder en dochter die samen laptop gebruiken

Door de geheime codes van Webkinz te gebruiken, kan een Webkinz-eigenaar een huisdier adopteren, verschillende soorten spel mogelijk maken en naar plaatsen binnen de site gaan die voorheen niet toegankelijk waren. Ontdek hoe u toegang krijgt tot deze codes, waar u ze kunt verkrijgen en of u ze gratis online kunt vinden.

Webkinz

Webkinz zijn knuffels die worden geleverd met een voorgeprogrammeerde code om in te loggen op de officiële Webkinz-website. Wanneer een Webkinz-eigenaar inlogt, registreert hij zijn dier, geeft het een naam, leert over zijn favoriete bezigheden en kleuren en begint meer te leren over Webkinz World. Accounts blijven een jaar geldig als u zich aanmeldt met uw geheime Webkinz-codes. Op het moment dat het account verloopt, moet een gebruiker het vernieuwen. Gedurende het jaar kan de Webkinz-eigenaar echter veel plezier hebben. Er kunnen vrienden worden gemaakt, de kamer van Webkinz kan worden ingericht (en opnieuw ingericht), WebkinzCash kan worden verdiend en er kunnen veel spellen worden gespeeld.

Webkinz geheime codes

Webkinz biedt geheime codes die beschikbaar zijn voor gebruikers. Deze codes geven gebruikers extra rechten of extra items. De codes op Webkinz kunnen worden onderverdeeld in twee categorieën.

Adoptiecodes

Adoptiecodes worden verkregen wanneer u uw Webkinz online of via een leverancier koopt. Deze geven u toegang tot een virtuele editie van uw huisdier. Hiermee wordt een volledig lidmaatschap van één jaar voor uw huisdier ontgrendeld, en bij veel daarvan is een speciale adoptiegeschenkdoos inbegrepen. De speciale geschenken variëren op basis van reguliere, karakteristieke en bedreigde huisdieren.

Featurecodes

Featurecodes zijn beschikbaar op Webkinz met een W+ erop of kunnen online worden gekocht. Met deze codes krijgen kinderen toegang tot speciale functies op de site. De code kan bijvoorbeeld items ontgrendelen bij KinzStyle Outlet of lessen bij Kinzville Academy. Bovendien krijgt u, afhankelijk van de featurecode, mogelijk beperkte toegang tot Quizzy's Discovery Zone of Signature Safari.

Webkinz-codes verkrijgen

Je kunt Webkinz-codes vinden op de knuffels die verkrijgbaar zijn bij verschillende retailers zoals Walmart en Walgreens. U kunt zowel functie- als adoptiecodes ook kopen in de GANZ eStore. Ongebruikte codes van gepensioneerde wezens of zeldzame dieren zijn mogelijk verkrijgbaar via leveranciers als Amazon of eBay. Zorg er echter voor dat u vóór aankoop bij de koper controleert of de code ongebruikt is.

Geheime codes inwisselen

Om een adoptiecode in te wisselen, klik je op de afspeelknop en voer je je lidmaatschapsgegevens in als je al een lidmaatschap hebt. Als dit niet het geval is, klikt u op 'Ik ben nieuw' en vervolgens op 'Ik heb een adoptiecode'. Hier vult u uw adoptiecode in. Degenen met featurecodes gaan naar de Code Shop om hun code in te voeren. Houd er rekening mee dat adoptiecodes en featurecodes verschillend zijn en niet werken als ze in de verkeerde sectie worden ingevoerd. In de app kun je je adoptiecodes inwisselen via de familieknop en featurecodes via de winkel.

Gratis codes ontvangen

Met een eenvoudige Google-zoekopdracht zul je veel plaatsen zien die gratis codes aanbieden, zowel voor adoptie als voor functies. Deze Webkinz-cheatcodes zijn echter niet geautoriseerd door Webkinz. Voor degenen die op zoek zijn naar adoptiecodes, biedt Webkinz gratis huisdieren waarvoor geen adoptiecode nodig is voor kinderen die het spel willen spelen maar geen code hebben of niet hebben gekocht. Voor degenen die op zoek zijn naar gratis featurecodes: de Webkinz-site biedt op verschillende tijdstippen van het jaar gratis geheime codes aan. Deze codes en wanneer ze worden aangeboden, kun je vinden via hun blog. Tijdens Kerstmis bood Webkinz bijvoorbeeld verschillende dagcodes voor kinderen aan. Met deze codes kregen kinderen gratis spullen voor hun huisdieren, zoals kerstmutsen.

Legale manieren om gratis spullen te krijgen

Naast gratis codes geeft Webkinz ook gratis spullen weg aan kinderen. U kunt gratis contant geld, geschenken en meer krijgen door deel te nemen aan door Webkinz gesponsorde evenementen. Dit kunnen trofeeën, gratis prijzen en verschillende geschenken zijn. In maart 2019 heeft Webkinz bijvoorbeeld een spelerswaarderingsdag, een Looking for the Leprechaun-uitdaging en een lente-inkopen. Bovendien verdienen kinderen bonusmunten die ze via verschillende spellen kunnen uitgeven.

Voordelen van een Deluxe-account

Als je alle opties wilt, maar je geen zorgen wilt maken over codes, biedt Webkinz wel een luxe account die je kunt kopen. Dit lidmaatschap kan de deur openen naar veel verschillende gebieden waarvoor u functiecodes nodig heeft om toegang te krijgen. Bovendien verdienen kinderen bonusmunten die ze elke maand kunnen uitgeven. De kosten bedragen slechts $ 1 per maand.

Uw codes gebruiken

Webkinz is opgebouwd uit codes waarmee u van uw pluchen bull terrier een virtueel huisdier kunt maken waar u voor kunt zorgen in de virtuele Webkinz-wereld. Naast het gebruik van adoptiecodes biedt Webkinz geheime featurecodes waarmee verschillende delen van het online spel kunnen worden geopend. Je kunt ook gratis codes verdienen door deel te nemen aan uitdagingen, de games te spelen en speciale aanbiedingen van Webkinz. Met deze codes kunnen nieuwe huisdieren, accessoires en prijzen worden geopend. Het is tijd om je codes te vinden om van deze leuke online gamesite te genieten.

Aanbevolen: