Daytona Beach-campings: vind degene die aan uw behoeften voldoet

Inhoudsopgave:

Daytona Beach-campings: vind degene die aan uw behoeften voldoet
Daytona Beach-campings: vind degene die aan uw behoeften voldoet
Anonim
VS, Florida, Daytona Beach
VS, Florida, Daytona Beach

Er zijn veel campings op Daytona Beach. Of u nu op zoek bent naar een plek om te verblijven tijdens de Bike Week, voor een NASCAR-race, of gewoon wilt genieten van tijd doorbrengen in en rond de omgeving van Daytona, u zult zeker een recreatievoertuig (camper) of tentcamping vinden die voldoet aan uw behoeften. Ontdek een selectie campings in en rond Daytona Beach om de camping te vinden die perfect bij u past.

Daytona Beach RV Resort

Daytona Beach RV Resort is een Sun Outdoors-accommodatie die alleen bedoeld is voor campers. De camping heeft meer dan 250 kampeerplaatsen en vele voorzieningen, waaronder een zwembad, apart kinderbad, cabana, speelkamer, tv-kamer, jeu de boules, sjoelbak en meer.

Het park beschikt ook over badhuisfaciliteiten en een wasruimte. Op de hele camping is WiFi beschikbaar. Locaties voor recreatievoertuigen zijn voorzien van volledige aansluitingen met een vermogen van 30 en 50 ampère. De tarieven variëren over het algemeen van $58 tot $93 per nacht, afhankelijk van het seizoen en het type camping. Er zijn ook huurhuisjes beschikbaar.

Internationale RV Park-camping

International RV Park is een geweldige thuisbasis in Daytona Beach. Voorzieningen zijn onder andere twee zwembaden, een badhuis, een clubhuis, een wasserette op het terrein en een kampwinkel. Op de hele camping is WiFi beschikbaar.

Wekelijkse verhuur is mogelijk, net als zomer- en winterseizoenverhuur. Er zijn campings met volledige aansluiting beschikbaar, met zowel 30 als 50 ampère. Het nachttarief voor sites met volledige aansluiting varieert van $ 60 - $ 90 per nacht. Droog kamperen is ook mogelijk voor $ 25 per nacht. De camping biedt ook wekelijkse verhuur, zomerseizoenverhuur en winterseizoenverhuur.

Daytona Speedway RV

Daytona International Speedway op de dag van de Daytona 500
Daytona International Speedway op de dag van de Daytona 500

Als u op zoek bent naar een kampeerervaring met een camper in de buurt van zowel de Daytona International Speedway als het strand, dan is Daytona Speedway RV een geweldige optie. Elke camping heeft stroomvoorziening van 30 en 50 ampère, waterriolering en kabelaansluitingen. Op de hele camping is WiFi beschikbaar. Er is een eigen kampwinkel en wasfaciliteiten. Sommige locaties hebben gasgrills. Met doorschuifcampings tot wel 25 meter lang zijn ze geschikt voor zelfs de grootste kampeerders. De tarieven variëren gemiddeld van $ 42 tot $ 60 per nacht.

Coral Sands Inn

Coral Sands Inn is een hotel, maar ze hebben ook een camperresort met 33 plaatsen direct aan het strand. Het bevindt zich eigenlijk in Ormond Beach, 9,6 kilometer buiten Daytona Beach. Als je de oceaan van dichtbij wilt leren kennen, is een korte rit vanuit de stad zeker de moeite waard.

Alle locaties hebben volledige aansluitingen, met stroom van 20, 30 en 50 ampère. Er is WiFi beschikbaar. Er is een verwarmd zwembad met uitzicht op de oceaan en eigen wasfaciliteiten. Hun locaties variëren in grootte, dus u moet bij het maken van een reservering opgeven in welk type en welke maat camper u reist. De prijzen variëren, maar over het algemeen moet u verwachten dat u tussen de $ 100 en $ 200 per nacht beta alt. Ze hebben ook huurhuisjes en hotelkamers.

Tomoka State Park

Als je bereid bent nog een paar kilometer (in totaal 10) vanuit de stad Daytona Beach te rijden, kun je teruggaan naar de natuur in Tomoka State Park. Dit maakt deel uit van het Florida State Park-systeem en is een geweldige plek om terug te keren naar de natuur aan de Tomoko-rivier, op slechts een klein eindje rijden van de drukte van Daytona Beach zelf.

De camping van het park is open voor tent- en camperkampeerders met eenheden tot 10 meter. Elke plaats heeft elektriciteits- en wateraansluitingen. De camping heeft drie badhuizen met warme douches. Tentplaatsen kosten USD 24 per nacht, met slechts een toeslag van USD 7 per nacht voor camperplaatsen. Houd er ook rekening mee dat er extra reserveringskosten van $ 6,70 per nacht in rekening worden gebracht.

Campings voor speciale evenementen in Daytona

Daytona International Speedway is de thuisbasis van NASCAR-races en speciale evenementen zoals Bike Week en Biketoberfest. Deze evenementen trekken veel bezoekers, waaronder mensen die dicht bij de actie willen kamperen. Er zijn een paar plaatsen op of nabij het circuit die alleen bij dergelijke gelegenheden toegankelijk zijn voor kampeerders. Voorbeelden hiervan zijn:

GEICO-campings

Pre-race Daytona internationale speedway
Pre-race Daytona internationale speedway

De GEICO-campings op het terrein van de Daytona International Speedway bieden de meest persoonlijke en persoonlijke manier om te kamperen voor een race of ander speciaal evenement op het circuit. Er zijn verschillende GEICO-campings opgezet in verschillende delen van het binnenveld, evenals een camping op het terrein die buiten de baan ligt.

Sommige zijn alleen bedoeld voor campers, terwijl tenten bij andere zijn toegestaan. Kampeerders hebben toegang tot toiletten en douches, evenals gratis WiFi. De kosten variëren van $ 220 (voor kamperen buiten de baan) tot $ 1.000 per nacht voor kamperen in het veld.

Daytona Racetrack RV

De Daytona Racetrack RV-camping, die dezelfde eigenaar heeft als Daytona Speedway RV, ligt aan de overkant van de Daytona International Speedway (maar is niet verbonden met het racecircuit). Het is alleen geopend voor bepaalde speciale evenementen, zoals NASCAR-races, Bike Week, Biketoberfest en autoshows.

Ze plaatsen openingsdata op hun website omdat evenementen gepland zijn en vereisen doorgaans een meerdaags verblijf als ze open zijn. Sites variëren in lengte, sommige wel 30 meter lang. Campings hebben 30 en 50 ampère stroom en beschikken over wateraansluitingen, maar geen riolering. Gemiddelde tarieven variëren van $70 tot $135 per nacht, afhankelijk van het evenement en het type locatie.

Finishline RV-park

Finishline RV Park ligt ook aan de overkant van de start-/finishlijn van Daytona International Speedway. Ze zijn elk jaar geopend voor vijf van de grootste jaarlijkse evenementen: Speed Week, The Daytona 500, Bike Week, The Coke Zero 400 en Biketober.

Tenten zijn niet toegestaan. Prijzen variëren sterk, afhankelijk van de grootte van het evenement en de camper; Premium plekken huren voor sommige evenementen voor meer dan $ 1.000 per nacht. Om een plek te reserveren is een aanbetaling vereist. Zie de prijspagina van de camping voor details per evenement. Voor de meeste evenementen vereisen campings met elektriciteitsaansluitingen een minimum van vijf nachten.

Geniet van je kampeeravontuur in Daytona Beach

Daytona Beach is elke maand van het jaar een populaire kampeerbestemming, dus zorg ervoor dat je je plek zo lang mogelijk vóór je reis reserveert. Als je daarheen gaat zonder een plek om te verblijven, kan het zijn dat je moet vertrekken en ergens anders heen moet gaan; Je kunt immers niet zomaar zomaar een tent op het strand opzetten. Met uitzondering van het 's nachts parkeren van een camper op de Walmart-parkeerplaats of bij een nabijgelegen vrachtwagenstopplaats, zult u waarschijnlijk geen gratis kampeerplek vinden in of rond Daytona Beach. Je verblijft op een echte camping. Om aanvullende kampeermogelijkheden te onderzoeken, raadpleegt u de ledenlijst van de Daytona Kamer van Koophandel en de officiële website voor bezoekersinformatie van Daytona Beach.

Aanbevolen: