8 beste babyfoons

Inhoudsopgave:

8 beste babyfoons
8 beste babyfoons
Anonim
baby en monitor
baby en monitor

Een babyfoon is een investering in de veiligheid van uw kind. Het biedt zekerheid, vrijheid en gemoedsrust aan nieuwe ouders. Het is echter belangrijk om een model te kiezen dat niet alleen de functies biedt waarnaar u op zoek bent, maar ook een model dat een goede staat van dienst heeft. Als je op zoek bent naar de beste babyfoons die er zijn, zijn er veel opties die je kunt overwegen.

Levana Astra? Videomonitor

Levana Astra
Levana Astra

Levana was het eerste bedrijf dat draadloze, draagbare babyfoons met kleurenvideo aan consumenten introduceerde. De Levana Astra? 3,5'' PTZ digitale babyvideomonitor met gesprek met baby? Intercom is een uitstekende keuze voor ouders die via de monitor met hun kind willen kunnen communiceren.

Een LCD-scherm met zoomfunctie zorgt ervoor dat je de baby goed in de gaten kunt houden met LED-nachtzicht, terwijl het gebruik van de audiofunctie aan de kant van het kind niet alleen een ouder kan laten spreken, maar ook drie verschillende slaapliedjes mogelijk maakt om baby's te helpen in slaap te vallen. De Astra heeft ook een lange batterijduur: tot 48 uur in de energiebesparende modus zonder op te laden.

Astra-monitoren krijgen een waardering van vier sterren van bijna 500 consumenten bij Target, waar u het artikel voor ongeveer $ 130 kunt kopen.

VTech veilige en gezonde monitoren

Deze monitoren bieden zowel audio- als videomodellen. De digitale audiomonitor biedt beveiligde DECT-transmissie, licht- en geluidssensoren, een nachtlampje, een intercom en een batterijduur van 18 uur. Er zijn modellen verkrijgbaar met één of twee ouderunits. Een monitor uit één stuk kost ongeveer $ 40 plus verzendkosten; de versie met twee eenheden kost ongeveer $ 60, met gratis verzending.

De kleurenvideo- en audiomonitor van VTech zit boordevol spannende functies. Het biedt gecodeerde digitale video- en audiotransmissie, tril- en geluidslichtwaarschuwingen, wandmontagebeugel, 2,8-inch kleuren-LCD-scherm, full-motion video met split-screen-optie, infrarood nachtzicht, intercomsysteem, temperatuursensor en een slaapliedje-functie, en werden geselecteerd als winnaar van een National Parenting Publications Award vanwege de waarde en kenmerken ervan. Er zijn modellen verkrijgbaar met maximaal drie ouderunits en de kosten variëren van ongeveer $170 tot $280.

Voor ouders die geruststelling willen hebben van hun slapende baby, zelfs als ze 's nachts bij een oppas zijn, maakt deze VTech Wi-Fi Monitor het mogelijk om audio en video te bekijken vanaf een externe locatie via telefoon of tablet. De monitor is voorzien van een bewegingsmelder en HD-weergave, zodat je duidelijk kunt zien of je baby veilig slaapt. Eén apparaat bevat een 5-inch scherm en een Wi-Fi-camera en kan worden gekocht voor iets minder dan $ 200.

VTech's Safe and Sound-monitoren hebben indrukwekkende recensies ontvangen van veel populaire blogs. BabyCenter koos deze monitoren als finalist in hun 'Best Of' 2016 competitie. Daily Mom zegt dat de videomonitor opv alt vanwege de extra functies; Mama is dol op de temperatuursensor en de mogelijkheid om in te zoomen op de wieg van haar baby, en My Boys and Their Toys zegt dat de audiomonitor "gemoedsrust biedt, overal en altijd."

Owlet-babyfoon

Owlet-babyfoon
Owlet-babyfoon

De Owlet-babyfoon is een oplossing voor technisch onderlegde ouders en mensen die zich zorgen maken over de veiligheid van baby's en maakt gebruik van slimme technologie om het zuurstofniveau en de hartslag van een baby te controleren. In tegenstelling tot een audio- of visuele monitor, wordt deze monitor geleverd als een sok die een baby draagt terwijl hij slaapt, waarbij gebruik wordt gemaakt van pulsoximetrie om niveaus te meten en re altime resultaten oplevert. De resultaten komen via een smartphone-app van een onafhankelijk basisstation in de kinderkamer. De slimme innovatie heeft de Owlet een aantal prijzen voor kindveiligheid en technologie opgeleverd.

De Owlet-babyfoon kan worden gekocht voor ongeveer $ 250.

Angelcare AC1300-monitor

Deze monitor beschikt over een unieke bewegingsdetector onder de matras die zelfs de lichtste bewegingen van uw baby detecteert. De monitor is ontworpen om een alarm te laten horen als er gedurende 20 seconden geen beweging wordt gedetecteerd. Een 3,5-inch videomonitor en een audiomonitor zijn inbegrepen. Andere kenmerken zijn onder meer een kleurendisplay, temperatuurdisplay en sensor, nachtlampje en geluidsdetectorlampjes.

De Powered by Mom-blog gaf deze monitor een uitstekende recensie vanwege de geruststelling voor zorgende moeders en de heldere videostream, zodat u kunt zien wat uw kind in zijn wiegje doet. Deze monitor wordt bij Amazon voor ongeveer $ 160 verkocht.

Motorola MBP36S-videomonitor

Motorola MBP36S draadloze digitale infrarood video-babyfoon
Motorola MBP36S draadloze digitale infrarood video-babyfoon

Deze monitor is voorzien van draadloze, digitale technologie en het grote 3,5-inch LCD-kleurenscherm biedt een duidelijk zicht op uw baby. Andere kenmerken zijn onder meer een tweeweg-intercomsysteem, nachtlampje, vijf slaapliedjes, infrarood nachtzicht, pan-, tilt- en zoomfunctie, temperatuurmonitor, geluidswaarschuwingen en een bereik van 180 meter. Recensenten van Babycenter zijn dol op het scherpe nachtzicht, dat zo duidelijk is dat je een baby op het scherm kunt zien ademen.

De Motorola MBP36S kost ongeveer $ 180 met gratis verzending.

Philips Avent DECT SCD570/10-babyfoon

De Philips Avent DECT SCD570/10-audiomonitor is de winnaar van de Editor's Choice Award op BabyGearLab vanwege de geluidskwaliteit, microfoonaanpassing, groot bereik en tweerichtingsgesprekken met je baby. De audiomonitor is voorzien van DECT-technologie, zonder interferentie en met volledige privacy.

De monitor is ook uitgerust met slaapliedjes, temperatuurmeter, een nachtlampje en een trilalarm voor een wakkere baby. De batterij gaat tot 18 uur mee en er wordt een dockingstation meegeleverd om op te laden. Je kunt deze monitor bij Jet.com kopen voor minder dan $ 94, met iets lagere prijzen als je meer dan één exemplaar koopt.

Baby Optics DXR-8 babyfoon
Baby Optics DXR-8 babyfoon

Infantoptiek DXR-8

Deze monitor heeft de Gold Award van TopTenReviews gekregen vanwege het installatiegemak en de superieure audio- en videokwaliteit. De monitor beschikt over nachtzicht, temperatuurweergave op afstand, een alarmfunctie en tweerichtingsgesprekken, zodat je met je kind kunt praten zonder de kamer te betreden. De optische lens is uitwisselbaar voor maximale visuele weergave.

Er zijn aansluitingen beschikbaar voor maximaal vier camera's voor totale dekking in de kamer. De monitor, een bestseller op Amazon, kan worden gekocht voor $ 165.

Zomerbabybabbelband
Zomerbabybabbelband

Zomerbabybabbelband

De Babble Band is een geweldige investering met een prijs van ongeveer $ 50. Deze draagbare monitor, gekozen als een van de beste babyfoons door TheBump, laat een geluid, licht of trilling op je pols vallen wanneer je baby begint te trillen babbelen zonder dat u zich zorgen hoeft te maken dat u iets met u meedraagt. De band heeft een bereik van maximaal 250 meter en de batterij gaat tot acht uur mee bij continu gebruik.

Functies waar u op moet letten

De meeste babyfoons kunnen worden gebruikt met batterijen of met de gebruikelijke elektrische aansluiting. Sommige babyfoons zijn mogelijk draadloos. Veel van deze bieden ten minste twee kanalen, en mogelijk hebt u ook de mogelijkheid om meer dan één ontvanger of camera te hebben. Babyfoons variëren van basismodellen tot modellen met uitgebreide extra functies. Enkele extra functies zijn onder meer:

  • Nachtzicht
  • Kamertemperatuursensor
  • Verlichte bewegings- en/of geluidssensoren: deze functie is vooral goed voor ouders die doof of slechthorend zijn.
  • Trillingsbewegingssensoren: deze functie is geweldig voor ouders met gezichts- en/of gehoorproblemen die mogelijk geen lichtalarm kunnen zien of het huilen van de baby niet kunnen horen.
  • Extra ontvangers
  • Nachtlampje
  • Speelt rustgevende slaapliedjes
  • Praatfuncties waarmee je met je baby kunt praten

Hoewel babyfoons veel voordelen bieden, ervaren sommige modellen grote audio- of video-interferentie met andere monitoren of elektronische apparaten. Dit kan een uitdaging zijn - en zelfs ronduit gênant en potentieel gevaarlijk als uw buren naar uw gesprekken kunnen luisteren of zelfs kunnen zien wat er in uw huis gebeurt. Het is belangrijk om een model te vinden dat zo min mogelijk interferentie biedt. Om dit probleem op te lossen, raadt Consumer Reports aan een monitor aan te schaffen die gebruikmaakt van Digital Enhanced Cordless Technology (DECT) en gegevens codeert voor privacy.

Rust en gemoedsrust

Een babyfoon van goede kwaliteit biedt je de zekerheid die je nodig hebt om niet alleen die kostbare momenten van rust te krijgen tijdens de eerste maanden van je baby, maar geeft je ook de vrijheid die je nodig hebt om dingen voor elkaar te krijgen. Of u nu op zoek bent naar een hoogwaardige videomonitor of een monitor met basisaudiofuncties, er zijn prachtige opties om uit te kiezen, ongeacht uw budget.

Aanbevolen: