55 Jeugdshows die de moeite waard zijn om opnieuw te bekijken met je eigen kinderen

Inhoudsopgave:

55 Jeugdshows die de moeite waard zijn om opnieuw te bekijken met je eigen kinderen
55 Jeugdshows die de moeite waard zijn om opnieuw te bekijken met je eigen kinderen
Anonim
Afbeelding
Afbeelding

Als je vóór 2000 geboren bent, bestond het grootste deel van je schermtijd als kind uit tv kijken. Hadden we niet absoluut de beste kinderprogramma's? Van Kleine Beer en De Magische Schoolbus tot Spongebob en Kim Mogelijk, we hadden geen tekort aan gezonde, leerzame en leuke shows om naar te kijken.

Hier zijn enkele van de beste shows uit je kindertijd die het waard zijn om vandaag aan je kinderen te laten zien. Misschien moedig je wel de jongste Rugrats-fan aan die nu nog leeft.

Educatieve shows uit je kindertijd

Afbeelding
Afbeelding

Weet je nog hoe vermaakt we waren door die stiekeme educatieve shows waar we na schooltijd naar uitkeken? Dit waren de shows die onze aandacht trokken en onze geest vormden waar kinderen vandaag de dag nog steeds dol op zijn.

De magische schoolbus

Hoe graag wilde je je terugtrekken met mevrouw Frizzle en op een wetenschappelijk avontuur gaan? Deze show maakte leren leuk en inspireerde tegelijkertijd onze verbeelding. Vandaag kun je klassieke afleveringen van The Magic School Bus opnieuw bekijken op Netflix, Vudu en Prime Video.

Zoboomafoo

De klassieke opening, de lieve maki en twee broers die meer over dieren wisten dan we ons konden voorstellen. Zoboomafoo heeft zovelen van ons tot dierenliefhebbers gevormd en wordt nog steeds uitgezonden op PBS. Je kunt de eerste seizoenen ook streamen op Prime Video.

Regenboog lezen

Nog een PBS-programma waar we van hielden en dat ons een van de grootste liefdes van het leven leerde: lezen. Misschien heb je deze vaker op speciale middagen op school bekeken dan thuis, maar de plaatsen die je kon zien en de mensen die je tijdens elke aflevering ontmoette, voelden meer als amusement dan als educatief. Je kunt de klassieke leesavonturen bekijken op Amazon Prime Video.

Uit de doos

Als je halverwege de ochtend Disney Channel hebt bekeken, heb je Out Of The Box waarschijnlijk meer dan een paar keer gezien. Deze creatieve show, die doet denken aan Barney, bevat liedjes, knutselen en fantasiespel. Tony en Vivian, de hoofdpersonen van het lerarentype, leidden jou en de kinderen van de show door een half uur samen leren en spelen. Laat uw kind kennismaken met de oorsprong van uw knutselobsessie door de show te streamen op Disney+.

Wishbone

Alles wat je als kind over klassieke literatuur wist, kwam waarschijnlijk uit deze show op PBS. Wishbone nam ons mee op onvergetelijke avonturen toen hij de wereld van klassieke personages betrad via beroemde literatuurstukken. Je kunt Wishbone momenteel op YouTube bekijken of de twee seizoenen kopen op Amazon Prime Video.

Gullah Gullah-eiland

Het onderwijs dat ons op Gullah Gullah Island werd aangeboden, ging minder over letters en cijfers, en meer over het belang van de zorg voor anderen en het vertellen van de waarheid. Deze show omvatte ook iets dat veel andere shows uit die tijd niet hadden: cultuur. Via deze programmastructuur hebben we zoveel geleerd over de geschiedenis en cultuur van de afstammelingen van voormalige slaven die op de Zee-eilanden woonden. U kunt uw kind kennis laten maken met deze cultuur- en onderwijsrijke show op Paramount Plus.

Superhelden- en misdaadbestrijdingsprogramma's waar je van hield

Afbeelding
Afbeelding

Dit zijn de shows die je dromen inspireerden over misdaadbestrijding en iets goeds doen in de wereld. Van traditionele heldentypes tot de onverwachte en heroïsche stripfiguren waar we het meest van hielden: deze shows kunnen kinderen vandaag de dag nog steeds inspireren.

Kim Mogelijk

Cheerleading, het behalen van haar lessen en het redden van de wereld op een laag pitje. Kim maakte de crop-top tijdloos en gaf ons een van onze eerste karakterrelatieschepen in een show - er is geen betere match dan Kim Mogelijk en Ron Stoppable. Vind hem op Disney+ en beleef alle klassieke oneliners opnieuw.

Captain Planet

Captain Planet en zijn groep milieuhelden lieten ons allemaal kennismaken met het belang van het echt redden van de planeet. Je kunt de show vóór het zover is streamen op Apple TV, Vudu en Amazon Video.

De Powerpuff Girls

Suiker, kruiden en de o zo belangrijke chemische stof X brachten dit kleutertrio tot leven. De Powerpuff Girls gaven alle kleine meisjes een reden om te geloven dat ook wij de wereld zouden kunnen redden als we niet aan het kleuren waren of met poppen speelden. Ga terug naar herinneringen door de show te streamen op Hulu Plus of Netflix.

Duck Tales

We dagen je uit om niet in een lied uit te barsten alleen al door die titel te lezen. Duck Tales had een klassiek openingsthema en talloze avonturen met Kwik, Kwek en Kwak terwijl ze slechteriken gevangen namen en het fantastisch vonden om het te doen. Stream vandaag nog Duck Tales voor je kinderen op Disney+.

Cyberchase

Cyberchase heeft ons belangrijke lessen gegeven over het oplossen van problemen terwijl we de wereld redden van de kwaadaardige hacker. Deze heldenshow is even gezond als vermakelijk. Je kunt Cyberchase huren op iTunes of nieuwe afleveringen bekijken op de PBS Kids-website.

Gezinsvriendelijke shows en sitcoms voor luchtige lachjes

Afbeelding
Afbeelding

Voordat we op zaterdag ochtendtekenfilms konden kijken, mochten we genieten van de sitcom-line-up op vrijdagavond. Levenslessen, tienerhartkloppingen en lachliedjes vormden de achtergrond voor onze pizzabroodjesfeesten. Is er nog iemand die voorstander is van het terugbrengen van de originelen van TGIF?

Jongen ontmoet wereld

Voor de remake uit 2010, Girl Meets World, leerden Corey en zijn vrienden ons elke les die we maar nodig konden hebben, van de middelbare school tot de universiteit. Boy Meets World is nog steeds actueel en slaagt erin om tienerproblemen uit het echte leven op een realistische manier aan te pakken. Je kunt het streamen op Disney+ voor je oudere kinderen.

De buurt van meneer Rogers

Is er iets klassieker? Meneer Rogers gaf ons zoveel dingen om over na te denken en zoveel belangrijke herinneringen toen we als kind door het leven gingen. Hij is nog steeds een geweldige leraar voor kinderen en je kunt de originele show bekijken op het PBS Kids Amazon-kanaal.

Klein huis op de prairie

De kinderen die het snappen, snappen het ook. Deze show was het enige waardoor sommigen van ons in vervlogen tijden wilden leven. Little House On The Prairie, een bewerking van de boeken van Laura Ingalls Wilder, leerde belangrijke lessen over vrijwel alles in een setting uit het pionierstijdperk. Kijk hoe Laura en haar hele gezin groeien op Peacock TV.

Punky Brewster

Punky Brewster bezorgde ons een lach en een paar tranen. Punky heeft ons geleerd hoe we de zonnige kant van enkele van de moeilijkste momenten van het leven kunnen zien. Punky Brewster wordt momenteel gestreamd op Peacock TV, evenals de herstart van de serie in 2021 over Punky's leven als volwassene.

Volle zaal

Over opnieuw opstarten gesproken, Full House heeft er ook een. Maar niets is te vergelijken met de originele cast en de originele hartverwarmende afleveringen. Full House pakte de moeilijke kanten van het opgroeien aan met zachtheid en een dialoog die bij de leeftijd paste. Full House is beschikbaar voor streaming op Netflix in Canada en Hulu in de Verenigde Staten.

Familiezaken

" Heb ik dat gedaan?" - het is de klassieke oneliner die we ons het meest herinneren van deze gezonde show. Maar Family Matters is zoveel meer dan Urkel. We hebben zoveel geleerd van deze lieve familie. Family Matters wordt momenteel gestreamd op Hulu.

Veilig programmeren voor peuters waar je ouders van hielden

Afbeelding
Afbeelding

Over gezond gesproken! Deze shows uit onze kindertijd, gericht op peuters, waren boeiend en door ouders goedgekeurd. Pak je Flintstone-vitamines en appelsap; we gaan terug naar het gouden tijdperk van de kindertijd.

Beer in het grote blauwe huis

De titel spreekt voor zich, maar Bear was echt een juweeltje. De poppenstijl van deze show zorgde ervoor dat het nostalgisch aanvoelde, zelfs terwijl het nog werd uitgezonden. Vandaag kun je hem vinden op Disney+.

Barney & Vrienden

Kom op, je weet dat je nu het klassieke Barney-lied wilt zingen. Je peuter zal dat waarschijnlijk ook doen. Barney & Friends is veilig voor jonge kijkers, stimuleert de creativiteit en is ook voor jou een dosis nostalgie. Vind het op Netflix en Peacock TV.

Dora de ontdekkingsreiziger

Als je als kind niet alleen naar Dora The Explorer keek, moest je het waarschijnlijk samen met jongere broers en zussen of vrienden bekijken. Het is een klassiek onderdeel van de kindertijd van begin jaren 2000 en nog steeds een leuke manier om je kleintje te helpen een beetje Spaans te leren terwijl ze Dora en haar vrienden helpt bij haar laatste avontuur. Vind de leuke show op Prime Video of uitgezonden op NBC.

Bob de Bouwer

Wedden dat je nog steeds alle woorden kent van de opening van deze Britse originele serie. Bob leerde ons veel meer dan alleen metselwerk. Je kunt je kinderen de originele show op Paramount Plus en nieuwe afleveringen van de serie laten zien.

Gezonde tekenfilms voor elk kind

Afbeelding
Afbeelding

Familiewaarden, lieve geanimeerde karakters en onvergetelijke openingsthema's markeerden de gezonde tekenfilms waar we als kinderen van hielden. Ouders wisten dat ze veilig waren om naar te kijken, en we genoten ervan om bij elke gelegenheid aanwezig te zijn.

Kleine Beer

Het concept van deze show was eenvoudig, maar het resultaat was puur mooi. Kleine Beer was een zachtaardig tv-programma voor peuters waarin met mooie animaties belangrijke lessen werden geleerd. Je kunt Kleine Beer streamen op Apple TV, Paramount Plus en Sling TV.

Arthur

Arthur geeft ons al 25 jaar levenslessen, dus de kans is groot dat uw kinderen al bekend zijn met de antropomorfe show. Je kunt de gezonde en klassieke show huren of streamen op Amazon Video of Vudu.

De Berenstain-beren

Mama, papa, broer en zus waren slechts een berenfamilie die een gewoon leven leidden, maar ze leerden ons belangrijke lessen over alles, van vrijgevigheid tot vriendelijkheid. Als uw kinderen dol zijn op de boeken die vandaag de dag nog steeds populair zijn, zullen zij ook dol zijn op de serie. Stream volledige afleveringen op YouTube.

Avonturen uit het boek der deugden

Levenslessen leren van pratende dieren? Rekening. Verwijzingen naar klassieke literatuur? Controleer ook. Deze animatieserie behandelde een aantal serieuze morele vragen die zich in de kindertijd voordoen en gaf ze het gevoel dat ze een echt leeravontuur waren. Je kunt de show vandaag nog streamen op Amazon Prime Video.

Franklin

Wie had gedacht dat een schildpad zo'n impact op ons zou kunnen hebben? Franklin liet ons zien hoe we met de moeilijke delen van onze kindertijd om moesten gaan en het voelde echt alsof we naast hem opgroeiden. Laat uw kinderen zien waarom deze schildpad zoveel voor ons betekende door afleveringen te streamen op YouTube of Hoopla.

Originelen van Disney Channel waar we geobsedeerd door waren

Afbeelding
Afbeelding

Ben je zelfs opgegroeid in de jaren 2000 als je niet elke avond na het eten naar de originele Disney-shows keek? Deze shows zijn de ultieme erfenis en de ultieme weergave van modetrends uit het begin van de jaren 2000. Laat je kinderen de Y2K-stijlen zien waar we door geobsedeerd door zijn, door deze allemaal te streamen op Disney+.

Dat is zo raaf

Raven, een van de vele originele Disney Channel-shows die opnieuw is opgestart, heeft ons eindeloos gelachen. Oudere kinderen zullen dol zijn op de dynamische en komische familiestijl van That's So Raven - en op het vermogen van de hoofdpersoon om in de toekomst te kijken.

Lizzie McGuire

Hoe graag wilde je je kleden als Lizzie en je haar dragen als Miranda? Als je op de middelbare school zat toen Lizzie op Disney Channel werd uitgezonden, leefde je in de gouden eeuw van kindersitcoms. Je kunt Lizzie, Miranda en Gordo nog steeds volgen tijdens hun preteenavonturen.

De trotse familie

Een gekke en lieve vader, een succesvolle moeder en een onvergetelijke grootmoeder zijn de hoofdpersonen in het leven van Penny Proud. Maar we zien haar gedurende de serie omgaan met vriendschap, groepsdruk en sociale problemen. De originele show en de herstart ervan worden momenteel gestreamd op Disney+.

Zelfs Stevens

Ze zagen er aan de buitenkant misschien perfect uit, maar de familie Stevens was net zo gek en chaotisch als al onze gezinnen die opgroeiden. Ren en Louis bezorgden ons talloze hilarische afleveringen in de loop van de drie seizoenen van de show. De originele sitcom en de film waarmee de serie werd afgesloten, worden beide gestreamd op Disney+.

Zaterdagochtendtekenfilms beter dan je favoriete ontbijtgranen

Afbeelding
Afbeelding

Een kom ontbijtgranen op onze schoot en slaap nog steeds in onze ogen, die tekenfilms op zaterdagochtend raken gewoon anders. Laat je kinderen zien waarom uitslapen in het weekend geen optie was, omdat we geen enkele seconde van onze favoriete tekenfilms hebben gemist.

Reces

Over herkenbaar cartoongoud gesproken. De pauze was op de een of andere manier herkenbaar en tegelijkertijd een totale fantasie van de structuur van het schoolplein. De film wordt nog steeds gestreamd op Disney+ en slechts één keer kijken brengt je meteen terug naar zaterdagochtend op de vloer van je woonkamer voor de tv.

De Jetsons

Geef je kinderen een kijkje in hoe jij dacht dat de toekomst eruit zou zien toen je klein was. De Jetsons maakten deel uit van de line-up op zaterdagochtend in de jaren zestig en het is nog steeds een geweldig horloge. Je vindt het misschien op Tubi, maar ook op Amazon Prime Video en AppleTV.

Inspecteurgadget

Er is een lange lijst met spin-offs en reboots van Inspector Gadget, maar niets komt in de buurt van de originele tekenfilm die we op zaterdagochtend keken. Inspector Gadget zorgde voor actie, avontuur en veel gelach sinds de start in 1983. Je kunt de klassieke tekenfilm vinden op Paramount Plus en Pluto TV.

Pokemon

Waarom voelt het alsof Pokemon onze kindertijd domineerde? Als we geen kaarten uitwisselden of onze verzamelingen verborgen hielden voor leraren op school, keken we naar de tekenfilm of smeekten we onze ouders om het nieuwste spel voor ons te kopen. Ontdek opnieuw waarom je al die jaren geleden voor Pokemon hebt gekozen en stream de originele tekenfilm op Hulu Plus.

Pepper Ann

Wist je dat Pepper Ann de eerste geanimeerde Disney-show was die door een vrouw werd gemaakt? Dankzij haar hebben we Pepper Ann de gebruikelijke beproevingen van de adolescentie zien ondergaan en voelden we ons minder eenzaam tijdens onze reis. Je kunt Pepper Ann nog steeds bekijken op Disney+.

Shows waar oudere kinderen van kunnen leren en van kunnen genieten

Afbeelding
Afbeelding

De meesten van ons begonnen met het kijken naar deze shows tussen de leeftijd van 7 en 10 jaar, maar als we eerlijk zijn, kijken we er vandaag de dag nog steeds graag naar. Als je oudere kinderen hebt, is het misschien tijd om ze kennis te laten maken met deze klassieke shows die ons bezig hielden tijdens het eten van onze Hot Pockets.

De Scooby Doo-line-up

Er zijn een handvol Scooby Doo-shows, beginnend in de jaren zestig en pas in 2021 gemaakt. De mysterieuze bende is een klassieke groep vrienden die elk kind zou moeten kennen en je zult het leuk vinden om het gezicht achter het masker te raden met je eigen kind. Nieuwere Scooby Doo-shows worden momenteel uitgezonden op Cartoon Network en Boomerang. Je vindt de klassiekers ook op Apple TV en Amazon Prime Video.

Spongebob Squarepants

Als je kleding, beddengoed of een rugzak met het gezicht van Spongebob erop had, ben je waarschijnlijk begin jaren 2000 opgegroeid. Je oudere kinderen zijn waarschijnlijk al bekend met het onvergetelijke personage, maar misschien moeten ze die klassieke vroege seizoenen nog zien. Hoewel de beroemde spons vandaag de dag nog steeds op meerdere kanalen wordt uitgezonden, kun je hem op elk gewenst moment bekijken op Paramount+.

Raketkracht

Vriendschap, avontuur en alle extreme sporten die een kind zich maar kan voorstellen. We verlangden er allemaal naar om cool genoeg te zijn om ons bij de Rocket Power-bende aan te sluiten. Je kinderen kunnen samen met Otto en Reggie meedoen aan hun avonturen aan zee via Paramount Plus.

Hé Arnold

Onze vriend in de vorm van een voetbalhoofd, Arnold, kreeg in zijn jonge leven een aantal moeilijke lessen te verwerken en wij kregen daar samen met hem en al zijn vrienden mee te maken. Hey Arnold is misschien het meest geschikt voor iets oudere kinderen, maar het is de moeite waard om te kijken, omdat de show problemen aanpakt die veel tekenfilms nooit hebben aangeroerd en een extreem diverse cast van personages laat zien. Hey Arnold streamt op Paramount Plus en Hulu.

Doug

Doug Funnie zorgde ervoor dat velen van ons zich gezien voelden in die moeilijke vroege tienerjaren. Hij was niet bepaald de meest populaire jongen, maar hij liet ons het belang zien van alle dingen die er echt toe doen, zoals vriendschap en karakter. Doug streamt momenteel op Paramount Plus en Disney+. (Merk op dat Paramount de eerste vier seizoenen laat zien en Disney de laatste drie, omdat de rechten op de show halverwege de serie veranderden toen Disney zijn productiebedrijf kocht.)

Laugh-Out-Loud Throwback-cartoons en kindershows

Afbeelding
Afbeelding

Dit waren de shows waar onze ouders net zo hard om moesten lachen als wij. Laat uw kinderen zien waar uw gevoel voor humor echt vandaan komt met deze hilarische throwbacks.

Double Dare

Familieplezier, een spelshow en heel veel slijm. Deze liet ons in de jaren 90 lachen van het lachen en in 2018 kregen we zelfs een reboot van de serie. Stream de hilarische afleveringen op Paramount Plus.

Goof Troop

Het wordt niet veel grappiger dan Goofy. Goof Troop was een beetje anders dan andere tekenfilms uit die tijd, omdat Goofy de alleenstaande vader van zijn zoon Max was en ons alle ins en outs liet zien van vader-zoonrelaties die niet vaak in tekenfilms worden weergegeven. Lach samen met je kinderen - en zing dat klassieke openingsliedje - en stream de tekenfilm op Disney+.

Het Looney Tunes Comedy Hour

De klassieke tekenfilms die het publiek al tientallen jaren aan het lachen houden, worden vandaag de dag nog steeds gegiecheld. Je herinnert je misschien niet elk detail van de line-ups van Looney Tunes, maar als je er vandaag voor gaat zitten en ze bekijkt, word je meteen teruggevoerd naar die middagen waarop je lachte met Bugs, Daffy en de rest van de bende. Je kinderen zullen er waarschijnlijk ook een kick van krijgen. Je kunt een aantal afleveringen op YouTube streamen of beginnen met het verzamelen van de dvd's, zodat je eindeloos kunt lachen.

Tom & Jerry

We hielden echt van chaotische dierencartoons, nietwaar? Tom en Jerry is een andere klassieke tekenfilm die al heel lang bestaat, en met een goede reden. Het kat-en-muisduo zorgt altijd voor een lach. Je kunt Tom en Jerry vandaag bekijken op het WB YouTube-kanaal en streamen op Tubi.

Shows die je misschien bent vergeten

Afbeelding
Afbeelding

Ondanks alle ietwat obscure programma's die we als kinderen keken, waren dit enkele van de beste. Je bent ze misschien al een tijdje vergeten, maar ze hebben nog steeds een speciaal plekje in je hart.

Rolie Polie Olie

Hij is rond. Hij is een robot. En hij woont in een theepot. Rolie Polie Olie was een van de meer obscure tekenfilms op Disney Channel, maar het was schattig, creatief en vermakelijk voor jongens en meisjes van alle leeftijden. Vind het op Disney+.

Dragon Tales

Dragon Tales is een andere show waar zowel jongens als meisjes dol op zijn. Je herinnert je waarschijnlijk nog dat je het als kind op PBS zag. De magische wereld van Dragon Land en de avonturen van al je favoriete draken bestaan nog steeds als je huurt of koopt bij Amazon Video.

Baby Looney Tunes

De Looney Tunes hadden door de decennia heen talloze shows en films, maar Baby Looney Tunes was totaal anders. In de vroege jaren 2000 verwelkomde het ons in de zich ontwikkelende geesten van onze favoriete toons terwijl ze speelden, dutjes vermeden en oma een beetje gek maakten. Er is echt niets schattiger dan een baby Tweety Bird. Baby Looney Tunes is momenteel beschikbaar op Amazon Video.

Clarissa legt het allemaal uit

Het is de hoogste tijd dat we een petitie starten om deze tienersitcom uit het begin van de jaren 90 opnieuw op te starten. Clarissa was een mode-icoon en ze liep zodat andere vrouwelijke sitcom-hoofdrollen – zoals Alex Mack – konden rennen. Herbeleef de brutaliteit die in elke aflevering zit en stream Clarissa Legt het allemaal uit op Paramount Plus.

De drukke wereld van Richard Scarry

Deze show was gebaseerd op de boeken van Richard Scarry en als je hem niet bij naam herkent, zal het openingsthema je meteen een herinnering geven aan de show die ergens in je geheugen verloren is gegaan. Elke aflevering bevatte een lange lijst met personages uit de hele stad en liet ons altijd een waardevolle les achter. Bekijk afleveringen van de tekenfilm uit de jaren 90 op YouTube.

Eigenzinnige shows die ons hart hebben geraakt

Afbeelding
Afbeelding

De meeste van deze shows vallen niet in slechts één categorie omdat ze elk zoveel lagen hadden. We lachten, we huilden, we leerden. Je hebt deze programma's misschien bekeken terwijl andere kinderen genoten van super mainstream tekenfilms, maar ze hebben zeker kernherinneringen voor je jeugd gecreëerd.

Fraggle Rock

Terwijl een paar kinderen naar The Muppets keken, heb jij misschien genoten van Fraggle Rock. Lachen en muziek vormden de kern van deze poppenkast en de kans is groot dat je ouders er eerder naar keken dan jij. Houd de traditie in stand en stream de muzikale hilariteit op Apple TV Plus en Vudu.

Rugrats

Baby's die denkbeeldige avonturen beleven? Het klinkt vreemd qua concept, maar deze show had een grote greep op velen van ons. We hebben veel geleerd van Tommy, Angelica en de rest van de groep. Meestal hoe je een speelgoedschroevendraaier gebruikt om uit een babyhekje te breken. Je kunt de Rugrats en zijn spin-off, All Grown Up, bekijken op Paramount Plus.

Animaniacs

Sommige kinderen keken naar Mickey Mouse, sommigen keken naar Bugs Bunny en sommigen van ons keken naar de Animaniacs. Yakko, Wakko en Dot waren in feite in alle opzichten geanimeerde maniakken. Maar we hielden erom van ze. Herontdek de show op Hulu.

De wilde doornbessen

Over wilde familiedynamiek gesproken! Dit gekke gezin was altijd op avontuur en het hebben van een dochter die met dieren kon praten, maakte de zaken alleen maar gekker. Bezoek deze werkelijk wilde familie opnieuw op Paramount Plus.

Hello Kitty en vrienden

Als je geen vriend had die geobsedeerd was door Hello Kitty, komt dat waarschijnlijk omdat jij de vriend was die geobsedeerd was door Hello Kitty. Er is een lange lijst met Hello Kitty-shows, maar degene die werd uitgezonden van 1989-1998 was waarschijnlijk de plek waar je je liefde voor de Sanrio-franchise hebt gevonden. Je kunt vandaag nog steeds afleveringen bekijken op YouTube.

Madeline

Nu allemaal samen: "we houden van ons brood, we houden van onze boter. Maar bovenal houden we van elkaar." Als je begin jaren negentig een kind in de kleuterklas was, had je misschien een lichte obsessie met de dappere en vriendelijke Madeline. Bezoek de lieve kleine roodharige en haar klasgenoten opnieuw op, Paramount Plus en Pluto TV.

Herbeleef de kindertijd met je kleintje

Afbeelding
Afbeelding

Je kunt waarschijnlijk nog een paar shows bedenken waar je als kind elke week naar uitkeek, maar we denken dat deze lijst behoorlijk uitgebreid is. Alle streamingdiensten die vandaag de dag beschikbaar zijn, hebben ons de mogelijkheid gegeven om de shows die onze kindertijd hebben gevormd opnieuw te bekijken en, nog beter, deze te delen met onze eigen kinderen.

Pak je favoriete snacks uit je kindertijd - wij denken persoonlijk dat Dunkaroos een goede keuze is - en zie hoe je kinderen verliefd worden op dezelfde personages die je tot ver in de volwassenheid hebt gekoesterd.

Aanbevolen: