15 zwangerschapstijdschriften, boeken, & websites die de moeite waard zijn

Inhoudsopgave:

15 zwangerschapstijdschriften, boeken, & websites die de moeite waard zijn
15 zwangerschapstijdschriften, boeken, & websites die de moeite waard zijn
Anonim

We hebben de beste bronnen samengesteld voor iemand die net zwanger is.

Zwangere vrouw die tijdschrift leest in bed
Zwangere vrouw die tijdschrift leest in bed

Of je nu al maanden (of jaren) wacht op die roze positieve streepjes op je zwangerschapstest, of dat ze als een grote verrassing kwamen, het kan zijn dat je in nood verkeert van enige begeleiding. Veel aanstaande ouders kunnen wel wat hulp gebruiken bij het bepalen van de beste middelen om hun tijd aan te besteden.

Zwangerschapsbronnen: tijdschriften, websites, apps, boeken

Gedrukte tijdschriften zijn tegenwoordig schaars, eerlijk gezegd. Met de gemakkelijke toegang tot online materiaal zijn veel zwangerschapstijdschriften overgestapt op online platforms, maar je kunt er nog steeds een paar vinden om in je handen te houden en door te bladeren. Er zijn ook boeken en blogs over ouderschap die het ontdekken waard zijn.

Moeder en baby

Deze online site is gevestigd in het Verenigd Koninkrijk (VK) en behandelt onderwerpen van het afnemen van zwangerschapstests tot de bevalling en u kunt vandaag nog beginnen met verkennen.

Hier vindt u advies over de beste nieuwe producten voor baby's en aanstaande ouders, zoals tips over borstvoeding, het voorkomen van striae en het klaarmaken van de kinderkamer voor uw baby.

Zwangerschapsmagazine

Zwangerschap Magazine is een online publicatie gericht op nieuwe moeders. Omdat een eerste zwangerschap vaak een hoop vragen met zich meebrengt, bevat deze site artikelen en artikelen die deze beantwoorden. Van het omgaan met ochtendmisselijkheid tot gewichtstoename en bevalling, Pregnancy Magazine helpt u de lege plekken in te vullen. Het tijdschrift bevat ook recensies over babyartikelen en heeft een app die veel van de functies van de website bevat.

Het eerste nummer van het tijdschrift is gratis als je de app downloadt. Daarna kost een enkel nummer $ 2,99. Eén jaar (11 nummers) kost $ 9,99. Van vruchtbaarheidsvragen tot borstvoeding, dit tijdschrift streeft ernaar tegemoet te komen aan de behoeften van de nieuwe ouders van vandaag.

Babycentrum

Baby Center is al tientallen jaren een informatiebron en biedt tools en community via zijn website en zwangerschapstracker-app. Een onschatbare bron voor duizenden aanstaande ouders. Je kunt zien hoe een baby zich week na week ontwikkelt. Er is ook een schat aan suggesties voor babynamen en de mogelijkheid om in contact te komen met andere aanstaande ouders.

Toegang tot hun enorme bibliotheek met inhoud is van onschatbare waarde bij het voorbereiden van je op de geboorte, zodat je kunt kiezen wat je in je register wilt zetten en welke voedingsmiddelen je moet vermijden om je baby veilig te houden. Baby Center heeft ook hulpmiddelen voor degenen die proberen zwanger te worden.

Wat te verwachten

In 1969 publiceerde Heidi Murkoff haar boek, What to Expect When You're Expecting. Sindsdien is het boek een belangrijk onderdeel voor aanstaande moeders en is het in menig film over aanstaande ouders verschenen. Deze klassieker heeft met succes de overstap gemaakt naar de online wereld.

What to Expect zegt dat het haar missie is om "gelukkige, gezonde zwangerschappen en gelukkige, gezonde baby's te ondersteunen." Ze bieden zwangerschapstrackers en -artikelen, aanbevolen babyspullen en vruchtbaarheidsondersteuning. Je kunt een groep ouders vinden met dezelfde uitgerekende datum en de ervaring beleven met nieuwe vrienden. Ze bieden ook een gratis registerhub. Je kunt al deze lekkernijen ontdekken op hun website of app.

Zwangerschap en pasgeborenenmagazine

Zwangerschap en pasgeborenen is er trots op de laatste informatie aan aanstaande ouders te verstrekken, evenals persoonlijke verhalen van mensen die dit eerder hebben gedaan. De website biedt ook recensies van babyspullen, producten, zwangerschaps-kleding en andere items die u mogelijk nodig heeft tijdens en na de zwangerschap. Het bevat artikelen over mode en trends op het gebied van zwangerschaps- en babykleding, voor elk budget.

Deze site biedt specifieke informatie over andere soorten zwangerschapsproblemen, zoals onvruchtbaarheid, zwangerschapsverlies en fysieke en mentale gezondheid. Uniek is dat ze een sectie hebben met gericht nieuws over zwangerschap en gezinsleven.

Babytijdschrift

Baby Magazine, gevestigd in Groot-Brittannië, is een online magazine dat inhoud biedt over de zwangerschapsfasen, de ontwikkeling van pasgeborenen en geweldige recepten om uit te proberen wanneer je in verwachting bent. Ze vragen experts om hun mening te geven over vruchtbaarheid, zwangerschapsvoeding en hoe je ziekten kunt vermijden of ermee omgaan.

Hun lifestyle-sectie volgt beroemde ouders en zwangerschapsmode. Zodra de baby arriveert, bieden ze een bibliotheek met artikelen over nieuwe baby's, oudere baby's en peuters.

Ovia Zwangerschapstracker

The Ovia is gespecialiseerd in het helpen volgen van uw cyclus en het in handen nemen van uw vruchtbaarheid. Op basis van de informatie die u invoert, doen zij aanbevelingen over wanneer de kans het grootst is dat u zwanger wordt, en wanneer u een zwangerschapstest kunt doen.

Zodra je die positieve zwangerschapstest ziet, helpt de app je bij het bijhouden van je zwangerschapsmijlpalen en bevat deze een kickteller en weeëntimer. De Ovia-website biedt uitgebreide gezondheidsbijstand en coaching. De missie van Ovia is om ouders te helpen een soepele overgang van vruchtbaarheid naar zwangerschap naar ouderschap te ervaren.

De hobbel

The Bump is gemaakt door dezelfde mensen die de trouwsite The Knot hebben gemaakt. Het is gericht op nieuwe ouders met informatie over vruchtbaarheid, zwanger worden, zwangerschap en het thuisbrengen van de baby.

De app heeft ook de meeste van deze functies beschikbaar - letterlijk in de palm van je hand! The Bump heeft een online community waarmee je andere moeders in jouw omgeving kunt ontmoeten die zich in dezelfde fase van de zwangerschap bevinden of met dezelfde problemen worden geconfronteerd.

Twindiversiteit

Een tweeling verwachten? Twiniversity kan u helpen bij het navigeren door de verschillen in uw zwangerschap ten opzichte van een zwangerschap van één baby. Ze plaatsen artikelen over meerlingzwangerschappen en welke spullen andere ouders in jouw schoenen hebben geholpen. Met de Twiniversity-app heb je al deze hulpmiddelen in je zak.

Je kunt lid worden van een gemeenschap van ouders van meerlingen en naar de Twiniversity-podcast luisteren. Deze app biedt ook een reeks lessen en workshops om je te helpen je voor te bereiden op je baby-invasie!

Moeder voor baby

MotherToBaby werkt samen met de non-profit Organisatie van Teratologie Informatie Specialisten (OTIS). Zij zijn gespecialiseerd in het achterhalen en vertellen van aanstaande ouders wat in onze omgeving schade kan toebrengen aan baby's in de baarmoeder. Bij het kiezen van medicijnen, voedsel of make-up is MotherToBaby een geweldige hulpbron.

Factsheets over meer dan 250 producten en voedingsmiddelen zijn gemakkelijk toegankelijk op de site, en ze bieden zelfs gratis live telefoon- en chatdiensten als je gewoon met een mens wilt praten. Houd er echter rekening mee dat elk advies dat u van MotherToBaby ontvangt, nog steeds moet worden gecontroleerd bij uw zorgverlener.

Op bewijs gebaseerde geboorte

De makers van Evidence Based Birth zijn gepassioneerd door het verstrekken van uitsluitend op onderzoek gebaseerde informatie aan ouders en zorgverleners. Hun site staat vol met artikelen waarin de nieuwste onderzoeken worden beschreven en die aanstaande ouders advies geven.

Hun podcast behandelt onderwerpen als 'Overzicht van pijnbeheersing tijdens de bevalling' en 'Het bewijs over geboorteposities'. Ze bieden ook bevallingslessen en online cursussen aan.

Krullen trekken

Pulling Curls is opgericht door Hilary, een moeder en bevallingsverpleegkundige. De website biedt artikelen over wat u kunt verwachten tijdens de bevalling, hoe u zich op de baby kunt voorbereiden en nog veel meer.

Hilary presenteert een podcast waarin ze experts op dit gebied uitnodigt om vragen over zwangerschap en bevalling te beantwoorden en de meest prangende vragen van ouders te bespreken. Ze biedt ook cursussen aan over ouderschap, voorbereiding op de bevalling en organisatie.

Babyspullen

Sommige online tijdschriften zijn er uitsluitend om je te helpen beslissen wat je onderweg voor dat lieve bundeltje gaat kopen. Deze sites geven recensies, kosten en links om te kopen.

Wee Lente

Wee Spring is te zien op NBC, ABC en Mashable en biedt een uitgebreid overzicht van alles wat met baby te maken heeft. Van kleding tot kinderwagens en wiegjes tot slaapzakken, deze site kan je helpen je boodschappenlijstje te verkorten.

Gugu Guru

Gugu Guru brengt zowel makers als ouders bijeen om beschikbare producten en ervaringen van ouders met hen te delen. Luister naar de verhalen van doorgewinterde moeders en vaders terwijl zij je meenemen in de kern van wat werkt en wat niet.

Lucie's lijst

Lucie's List noemt zichzelf 'een overlevingsgids voor nieuwe ouders'. Hun makers zijn er trots op dat ze aanstaande ouders een no-nonsense kijk geven op wat ze eigenlijk nodig hebben voor een baby. Deze site kan u helpen uit te zoeken wat essentieel is en waar u zonder zou kunnen.

Naar wie moet je luisteren?

Veel, heel veel goedbedoelende mensen wachten geduldig in een lange rij om je te vertellen wat het beste is voor je baby. Het kan lastig zijn om te weten welke informatie juist is en wat voor u het beste werkt. Het maakt niet uit naar wiens stem je luistert, onthoud: jij bent de ouder. Ga met je gevoel mee.

Aanbevolen: