20 beste familiefilms uit de jaren 90 die het bekijken waard zijn vandaag

Inhoudsopgave:

20 beste familiefilms uit de jaren 90 die het bekijken waard zijn vandaag
20 beste familiefilms uit de jaren 90 die het bekijken waard zijn vandaag
Anonim
familie films kijken
familie films kijken

Wil je een leuke avond hebben met de fam? Ga retro door deze leuke cultklassieker uit de beste familiefilms uit de jaren 90. Bij sommige moet je lachen, terwijl bij anderen misschien een doos tissues of twee nodig is. Je kunt niet fout gaan als je naar de beste familiefilms van de jaren 90 kijkt.

Beste familiefilms uit de jaren 90 voor kinderen

Heb je alle films uit de jaren 80 gezien en wil je nu de horizon van je gezin verbreden met geweldige films uit de jaren 90? Bekijk deze leuke films uit de jaren 90 waar je kinderen van kunnen genieten.

Mijn meisje (1991)

Geniet van deze klassieker uit de jaren 90, die een kort kijkje geeft in het leven van Vada en haar vriend Thomas. Ze staan op het punt tiener te worden en genieten samen van de zomer totdat het noodlot toeslaat. Leg de tissues klaar voor deze film met PG-rating.

Casper (1995)

Op zoek naar een leuke variant op Casper het vriendelijke spookje, dan ben je hier aan het juiste adres. Maak een ritje met Kat en haar vader terwijl je enkele gekke geesten en hun vriendelijke broer probeert te bedwingen. Deze klassieker uit de jaren 90, met een PG-classificatie, is geschikt voor iedereen in het gezin.

Kasper (1995)
Kasper (1995)

Hocus Pocus (1993)

Ben jij een Halloween-liefhebber? Je hebt waarschijnlijk een kostuum gezien van Winifred, Sarah en Mary. Daar is een reden voor! Hocus Pocus is een Halloween-klassieker waar het hele gezin van kan genieten.

Edward Scissorhands (1990)

Houd de griezelfactor gaande door deze Tim Burton-klassieker, Edward Scissorhands. Ontdek een klein deel van Burtons geest door kennis te maken met de creatie van Edward, die hem in handen kreeg toen zijn schepper stierf, en zijn liefde, Kim.

Clueless (1995)

In een wereld van "OMG" en "BRB" was Clueless zijn tijd ver vooruit. Deze leuke klassieker is een moderne variant op Emma van Jane Austen en geeft je een kijkje in de ongelukken van de superpopulaire Cher die matchmaker speelt.

De Addams Family (1991)

Sluit je aan bij Wednesday, Morticia, Gomez en Uncle Fester terwijl ze zich door leuke en griezelige avonturen worstelen. De familiebanden van deze bijzondere familie zijn sterk.

De Addams Family (1991)

Titanic (1997)

Je hebt de Titanic-film misschien niet gezien, maar je bent waarschijnlijk getuige geweest van de beroemde scène waarin de twee elkaar aan de voorkant van de boot vasthouden. Duik in dit tragische liefdesverhaal met een paar gedenkwaardige personages en een historische achtergrond.

Matilda (1996)

Ga op een magisch avontuur met een eigenzinnig klein genie en haar kracht van telekinese. Matilda vecht niet alleen tegen een vreselijke directeur, maar ze ontsnapt ook uit haar criminele familie om bij mevrouw Honey te zijn.

De Sandlot (1993)

Een filmlijst uit de jaren 90 zou niet compleet zijn zonder de familiefavoriet The Sandlot te vermelden. Sluit je aan bij Smalls en zijn bende honkbalvrienden terwijl ze hun spel perfectioneren en vechten tegen de beroemde buidel, Hercules. Het is verbazingwekkend hoeveel vriendschappen je kunt opbouwen tijdens een zomer vol plezier.

Leuke films uit de jaren 90, zoals Home Alone

Iedereen houdt van Home Alone. Het is een klassieker en er zijn er drie. In de jaren 90 maakten ze echter nog een aantal andere Home Alone-achtige grappen waar je gezin om kan lachen.

Dennis de bedreiging (1993)

Je kunt niet dreigender worden dan Dennis en zijn capriolen tegen zijn arme meneer Wilson. Je moet oppassen voor die vlammende katapult. Het is een doozy!

Probleemkind (1990)

Met een titel als Problem Child weet je dat er in deze film veel capriolen zullen voorkomen. Kijk hoe deze geadopteerde jongen zijn lieve vader tot het uiterste drijft, maar uiteindelijk zichzelf verlost. Ouder zijn is moeilijk, maar oh zo de moeite waard.

Probleemkind (1990)

De kleine boefjes (1994)

Kijk naar Spanky en Alfalfa en kijk hoe ze hun derby-auto bouwen. Hoewel de club misschien een naam heeft als 'He-Man Woman Haters', kan Alfalfa zijn liefde voor Darla niet overwinnen in deze klassieker uit de jaren 90, die je alle gevoelens van The Little Rascals geeft.

Babydagje uit (1994)

Geniet van Bink's dagje uit terwijl een paar klungelige dieven deze ondeugende baby proberen te ontvoeren. Geniet van Binks avonturen terwijl hij zijn ontvoerders ontwijkt en geniet van de stad in Baby's Day Out.

Geweldige films uit de jaren 90 om met je gezin van te genieten

Het vinden van een geweldige familiefilm kan tegenwoordig een uitdaging zijn. Je hoeft echter niet op zoek te gaan naar de nieuwste kaskraker. In plaats daarvan kun je genieten van een aantal geweldige klassiekers uit de jaren 90, waar je hele gezin zeker van zal genieten.

Aanbevolen: