Een NFL-voetbalshirt wassen vóór de grote wedstrijd

Inhoudsopgave:

Een NFL-voetbalshirt wassen vóór de grote wedstrijd
Een NFL-voetbalshirt wassen vóór de grote wedstrijd
Anonim

Of je het nu op het veld of op de bank draagt, voetbalshirts worden vuil. Breng je NFL-trui terug in onberispelijke staat, net op tijd voor de grote wedstrijd.

voetbal shirt
voetbal shirt

Je slipt misschien niet over het veld tijdens voetbalwedstrijden, maar één blik op je gelukstrui tijdens de rust, en je zou anders denken. Achterkleppen en koffietafelspreads zitten vol nachtmerries over schone kleding: nacho's, dipsausjes, hotwings en meer. Pronk met trots met je teamloyaliteit door te leren hoe je je voetbalshirt op de juiste manier wast en elke wedstrijd te beginnen met een brandschoon stuk merchandise.

Een NFL-trui wassen

Authentieke NFL-truien zijn meestal gemaakt van een waterbestendig vezelmengsel zoals nylon en spandex, wat prima werkt als je varkenshuiden over het veld gooit, maar niet zo geweldig als je water probeert te gebruiken was ze. Maak je echter geen zorgen. Voetbalshirts zijn niet zo delicaat dat je ze met de hand moet wassen.

@cleanthatup Zo was je je @NFL-trui! Ga inpakken, ga! @Green Bay Packers cleantok nflkickoff nfl packersnation cleaning101 greenbaypackers Nfl-thema - Officiële sportbarversie - Playin' Buzzed

Als het tijd is om je NFL-trui een goede schoonmaakbeurt te geven, hoef je hem alleen maar in een koele, delicate cyclus te gooien met een zacht poedervormig wasmiddel. Leg het vervolgens plat neer om aan de lucht te laten drogen, en het is klaar bij het volgende balspel.

Snelle tip

Als het de eerste keer is dat je de trui wast, bewaar hem dan op een koude stand om kleuruitloop of krimp te voorkomen.

Hoe je een NFL-shirt kunt schoonmaken

Uit je hele garderobe staat een NFL-trui waarschijnlijk in de top vijf van meest bevlekte items. Gelukkig hoeft die bowl of ranch die je omgooide toen je team voor de derde keer in het kwartaal aan het rommelen was, geen permanent onderdeel van je favoriete trui te worden.

Het belangrijkste om in gedachten te houden bij het schoonmaken van een kledingstuk is dat je het altijd behandelt voordat je het in de was doet. Als de vlek eenmaal een hele wascyclus heeft doorlopen, kan het moeilijker zijn om de vlek er volledig uit te krijgen.

Voor NFL-truien raden we het volgende aan:

  1. Meng ½ kopje witte gedistilleerde azijn met 1 kopje water.
  2. Schrob met een zachte tandenborstel een deel van het mengsel in de vlek.
  3. Laat de vlekken ongeveer 30 minuten tot een uur in het mengsel weken voordat je het door een normaal wasprogramma laat gaan.

Hoe je een NFL-shirt fris kunt laten ruiken

Aangezien je een sporttrui het beste niet te vaak wast, kun je in een stinkende situatie terechtkomen. Als je voorgoed van die stank af wilt, hoef je maar een paar ingrediënten toe te voegen aan je normale wasroutine.

  1. Voeg een kopje azijn toe naast je wasmiddel in de wasmachine en draai een normaal programma.
  2. Als de geur aanhoudt, gebruik dan hetzelfde mengsel, maar voeg een ½ kopje baking soda toe aan het mengsel.

Tips om je NFL-truien in topconditie te houden

Een hoop geld uitgeven aan het shirt van je favoriete team om het vervolgens in de was te verpesten, kan verwoestend zijn. Wat veel mensen zich niet realiseren is dat truien bijzondere kledingstukken zijn die niet zomaar in de was gegooid kunnen worden. Om er zeker van te zijn dat al je truien de wasdag doorkomen, houd je rekening met deze belangrijke tips:

  • Draai je truien altijd binnenstebuiten voordat je ze wast. Belettering en patches kunnen in een ander tempo samentrekken dan de rest van de stof. Dit kan leiden tot ongewenst knetteren en afbladderen.
  • Gebruik poederwasmiddel voor een gelijkmatige reiniging. Vloeibaar wasmiddel of peulen kunnen vlekken op je truien veroorzaken, en waspoeder wordt geleverd met toegevoegde chemicaliën die hardnekkige vlekken kunnen bestrijden.
  • Probeer je truien niet te vaak te wassen. Hoe vaker je wast, hoe groter de kans dat je gaat knetteren en krimpen. Draag dus een ondershirt onder je shirt en probeer het na een paar keer dragen te wassen.
  • Vermeng je truien niet met ruwe materialen of stoffen. Was je truien met zachte stoffen zoals sweats of ondergoed en vermijd dingen als jeans en hoodies met ritssluiting, omdat deze kan vangen en scheuren.
  • Delicate programma's zijn je beste vriend. Niet elke wasmachine is hetzelfde gemaakt, noch is elke trui gestikt met hoogwaardige steken, dus je moet altijd een delicate was gebruiken wassen.

Krijg een schoonmaakbeurt die een overwinning waard is

Of je nu midden in de drukte zit te dobberen en weven op het veld, of dat je vanuit huis een geweldig zicht op de wedstrijd hebt, je komt er gegarandeerd van af met een paar nieuwe plekjes op je teamtrui. Hoewel truien een beetje een speciale schoonmaakroutine vereisen, is er niets wat een professional niet aankan.

Aanbevolen: