Insecten uit uw auto verwijderen & Voorruit: 5 eenvoudige methoden

Inhoudsopgave:

Insecten uit uw auto verwijderen & Voorruit: 5 eenvoudige methoden
Insecten uit uw auto verwijderen & Voorruit: 5 eenvoudige methoden
Anonim

Zeg vaarwel tegen insecten op uw voertuig met deze snelle reinigingsmethoden.

insecten uit de voorruit verwijderen met een wisser
insecten uit de voorruit verwijderen met een wisser

Je kunt geld in de wasstraat stoppen, maar je komt er nog steeds uit met die vervelende insectenvlekken op de voorkant van je auto. Hoe hard die roterende scrubbers ook tegen je auto lijken te slaan, het is nooit hard genoeg voor insectenbestrijding. Nadat u hebt geklaagd over het kapot maken van uw voorruit na een rit op de snelweg, heeft u waarschijnlijk van een enthousiast familielid gehoord hoe u op een snelle manier insecten uit uw auto kunt verwijderen. In plaats van een doek vol glazenwasser mee te nemen naar de ingewanden van insecten, leer je de veilige en duurzame manieren om ze op te ruimen.

De standaardmanier om insecten uit uw auto te verwijderen

Insektendarmen blijven beter aan je auto plakken dan welke rode klei dan ook na een moddersessie. De eenvoudigste manier om dode insecten te verwijderen is door een professionele chemische verbinding te gebruiken, zoals McKee's 37 Road Kill Bug Remover.

Materialen die je nodig hebt

Om insecten uit je auto te verwijderen met chemicaliën die je in de winkel koopt, heb je het volgende nodig:

  • Water
  • Insectenverwijderingsspray
  • Insectenspons
  • Microvezelhanddoek

Instructies

Volg deze eenvoudige instructies om uw auto schoon te maken met een professionele insectenverwijderaar:

  1. Spoel de voorkant van je auto af met water.
  2. Spuit de insectenverwijderaar direct op de insectenplekken.
  3. Schrob de resten weg met een insectenspons.
  4. Spoel de remover en eventueel schuim weg.
  5. Droog uw auto volledig af met een microvezeldoek.

Niet-traditionele methoden om insectengif te verwijderen

Nu zou het verwijderen van bugs in de meeste gevallen moeten werken, maar soms moet je misschien een alternatieve methode gebruiken.

Gebruik een hogedrukreiniger

Als je thuis een hogedrukreiniger hebt, kun je deze gebruiken om insecten te verwijderen en mogelijke schade aan je auto te voorkomen. Het is iets dat u wilt vermijden om uw auto te vaak te wassen, vooral als u een luxe auto heeft of een op maat gemaakte verfbeurt heeft.

Zorg ervoor dat u een hogedrukreiniger gebruikt met een vermogen van niet meer dan 1.000-1.500 psi, anders kunt u schade veroorzaken. Wanneer u de insecten onder druk wast, zet u eenvoudigweg de hogedrukreiniger aan, richt u het mondstuk naar beneden zodat er geen spray op uw kap terechtkomt en spuit u ze weg. En ja, je kunt het ook op je voorruit gebruiken tegen die vervelende insecten.

Creëer een oplossing voor thuis

Autodetailers bieden altijd de beste schoonmaaktips, en TikTok's thatdtailguy raadt aan om een oplossing voor thuis te maken met behulp van een ontvetterspray op citrus- of alkalische basis en deze 1:4 te verdunnen met water. Spuit de oplossing gewoon op de met insecten bedekte plekken, boen met een borstel en spoel alles af.

@thatdtailguy Hoe insectenguts uit een voertuig te verwijderen! detailersoftiktok detailtok carwash autodetailingtips cardetailing thatdtailguy snowfoam foamcannon autodetailing Lofi / Chillout / Hiphop(930239) - musabeats

Spuit ze af met WD-40

Welk probleem kan WD-40 niet oplossen? Als een spray met WD-40 je gammele scharnieren kan losmaken, dan zou het in staat moeten zijn om de ingewanden van insecten die aan je auto vastzitten voldoende op te smeren zodat je ze kunt wegvegen. Spuit de oplossing eenvoudig op uw auto en veeg de insecten weg met een microvezeldoek. Daarna goed afspoelen en drogen met een schone doek.

Gebruik natte droogvellen

Als al het andere niet lukt, moet je wat droogvellen bij de hand hebben. Om de insecten van uw auto te verwijderen met een droogdoek, maakt u eenvoudigweg het droogdoek nat en schrobt u daarmee de motorkap/rooster/bumper. Zorg ervoor dat je het schuim grondig afspoelt voordat je het droogt met een microvezeldoek.

Waarom werkt het? Omdat droogvellen een zeepachtige formule creëren die helpt de ingewanden van insecten op te vangen en op te tillen. Ze zijn ook gemaakt van materiaal dat zacht genoeg is om veilig over je verfwerk heen te wrijven.

Tips voor het voorkomen van insectenvlekken

Als je het beu bent dat je auto verandert in een insectenkerkhof, probeer dan deze preventieve tips te implementeren.

  • Vul je auto met ruitensproeiervloeistof. Bescherm je voorruit tegen insecten door je reservoir te vullen met ruitenwisservloeistof zoals Rain-X Bug Remover.
  • Val de spetters aan zodra je ze krijgt. Hoe sneller je ze verwijdert, hoe kleiner de kans dat ze schade veroorzaken.
  • Was uw auto regelmatig. Door uw auto in de was te houden, voorkom je dat de zuren in uw blanke lak sijpelen.

Waarom zijn insectenvlekken zo moeilijk te verwijderen?

Net als bij die verdwaalde frietjes die tussen je stoel en de console hebben gezeten, voelen we niet altijd de urgentie om de ingewanden van onze auto op te ruimen. Het niet meteen opruimen van bugs kan na verloop van tijd tot aanzienlijke schade leiden.

Als insecten je auto met hoge snelheid raken, spuwen ze al hun lef over je verfbeurt. Hun ingewanden zijn zuur, en dit zuur zal de heldere laag op je verf aantasten, en hun exoskeletten breken de coating af om die ingewanden binnen te laten. En gedurende vele jaren en een hoop ophoping van insectenspetters kun je echte gaten in je verf krijgen. uw verfklus waarvoor schuren en opnieuw schilderen vereist is.

Wanneer moet u een professional bellen?

Als je de standaardmethoden hebt geprobeerd en je merkt dat de vlekken er niet uit komen, dan heb je mogelijk afdrukken waar de ingewanden van je verfbeurt zijn weggevreten. Hoewel het instinct zegt dat dit alleen maar cosmetisch is, kan het de onderliggende elementen blootstellen aan de elementen, wat kan leiden tot roest of structurele schade. Als je dit soort schade hebt, is het tijd om een professional te bellen.

Zeg vaarwel tegen Bug Guts

Nu de zomer nadert en we in onze auto stappen voor roadtrips van een week, is het belangrijk om te leren hoe we insecten van onze auto's kunnen verwijderen. Als u weet welke methoden u kunt gebruiken en hoe u kunt voorkomen dat ze blijven plakken, kan uw auto er jarenlang als nieuw blijven uitzien.

Aanbevolen: