Costco-snacks voor kinderen waar elke ouder een voorraad van zou moeten hebben

Inhoudsopgave:

Costco-snacks voor kinderen waar elke ouder een voorraad van zou moeten hebben
Costco-snacks voor kinderen waar elke ouder een voorraad van zou moeten hebben
Anonim
Afbeelding
Afbeelding

Elke ouder weet hoe belangrijk het is om een verscheidenheid aan snacks bij de hand te hebben. Deze kleine hapjes tussen de ma altijden door maken het verschil tussen een plezierige excursie en een vermoeiende reis. De volgende keer dat je op pad gaat om wat lekkers te pakken, zorg er dan voor dat je deze Costco-snacks voor kinderen meeneemt! We houden van deze gezonde, smakelijke en eiwitrijke munchies die zelfs de meest kieskeurige eters tevreden zullen stellen.

Welch's en Mott's fruithapjes

Afbeelding
Afbeelding

Het maakt niet uit welk merk je kiest, met een grote doos gummies kun je nooit fout gaan! Zowel Welch's als Mott's Fruit Snacks van Costco worden geleverd in dozen van 90 stuks, wat betekent dat ouders tussen de 14 en 18 cent PER ZAKJE uitgeven. Over betaalbaarheid en gemak gesproken. Deze dozen zijn regelmatig in de uitverkoop, wat nog meer besparingen betekent.

Kirkland merk fruit- en groenteknijpzakjes

Afbeelding
Afbeelding

Appelmoes is altijd een favoriet bij peuters, jonge kinderen en volwassenen! Costco's Kirkland-merk biedt zowel biologische appelmoeszakjes als biologische fruit- en groentezakjes om drukke ouders te helpen een aantal gezonde lekkernijen binnen te sluipen die niet bezuinigen op de smaak.

Sargento Evenwichtige pauzes

Afbeelding
Afbeelding

Als uw kinderen een kleine energieboost nodig hebben, biedt Costco Sargento Balanced Breaks kaas- en crackerpakketten die gegarandeerd een schot in de roos zijn. Ze hebben ook tussen de 7 en 9 gram eiwit.

Dat is 20 tot 25% van de dagelijkse eiwitbehoefte voor kinderen tussen de 9 en 13 jaar! Waarom doet dit er toe? Als je deze gezonde optie eet, blijven je kinderen langer vol en zullen ze minder snel om extra tussendoortjes vragen!

Soort minirepen

Afbeelding
Afbeelding

Over eiwitten gesproken, een andere geweldige snackoptie is Kind Mini Bars! Voor degenen die niet bekend zijn met deze heerlijke snacks: ze bevatten een mengsel van gezonde noten, karamel, pure chocolade en pindakaas. Oja, en het wordt nog beter! Ze zijn ook glutenvrij, koosjer, bevatten weinig zout en bevatten verrassend weinig suiker (minder dan 5 gram per portie).

Mueslirepen

Afbeelding
Afbeelding

Voor de kleinere gasten in uw gezelschap, die doorgaans een meer veeleisende smaak hebben, biedt Costco ook een scala aan mueslirepen. Ouders kunnen kiezen uit klassieke merken zoals Quaker Chewy en Nature Valley, of ze kunnen kiezen voor Z-Bars. (Voor degenen die het niet weten: dit is de Kid-lijn van Clif Bar. Ze hebben de smaken Chocolate Chip, Iced Oatmeal Cookie en Chocolate Brownie, en ze zijn allemaal biologisch, koosjer en gevuld met vezels!)

Vergeet ook Costco's meest betaalbare optie niet: Kirkland Brand Soft en Chewy Mueslirepen. Voor minder dan $ 12 per doos kun je 64 chocoladerepen krijgen.

Yoplait Go-Gurt en Chobani Smoothies

Afbeelding
Afbeelding

Go-Gurts, kleine buisjes die eind jaren 90 uitkwamen, zijn tegenwoordig nog steeds een felbegeerde keuze onder kinderen! Costco biedt 32 knijpbuizen voor minder dan 10 dollar. We vinden het ook geweldig dat deze voor een koele traktatie kunnen zorgen op een warme dag. Vries ze gewoon in, trek ze eruit en gooi ze in je tas als je naar het park of het zwembad gaat. Hebben we ook al gezegd dat ze een geweldige bron van vitamine A en calcium zijn?

Costco heeft ook Chobani Smoothies op basis van Griekse yoghurt, voor gezond nippen onderweg. Deze zijn ook geweldig voor oudere kinderen.

Snel feit

Bevroren yoghurttubes zijn een van de beste Costco-peutersnacks omdat ze niet alleen worden gevuld, maar er ook een zintuiglijk aspect aan de snack zit. Met andere woorden: dit kan een snel kalmerend effect hebben als er een driftbui opduikt.

Individueel verpakte kazen

Afbeelding
Afbeelding

Als u op zoek bent naar een dosis zuivel, dan heeft Costco wat u zoekt! Ouders kunnen kiezen uit kazen zoals:

  • Frigo Kaaskoppen Kaasstokjes
  • Tillamook Medium Cheddar Snackkaas
  • Babybel Mini Snackkazen (in zowel de smaak Original als White Cheddar)
  • De lachende koe romige lichte Zwitserse kaaswiggen

Wat je ook kiest, deze individueel verpakte Costco-snacks zijn perfect voor kinderen onderweg, of om mee te nemen tijdens de lunch voor een extra eiwitboost.

Jack Link's combinatie van koude rundvleesstick en milde cheddarkaas

Afbeelding
Afbeelding

Jerky-liefhebbers verheugen zich! Dit is de perfecte combinatie van rundvlees en cheddar die de smaakpapillen zal prikkelen en tegelijkertijd de buikjes van uw kind zal vullen. Deze snack bevat 12 gram eiwit, 1 gram koolhydraten en geen suiker. Ze kosten ook $ 1,25 per snackpakket, wat een zeer betaalbare optie is voor ouders die onderweg zijn.

Crunchy Klassiekers

Afbeelding
Afbeelding

Chips en crackers zijn altijd de beste keuze voor kinderen die op zoek zijn naar een zoute snack, en Costco heeft een behoorlijke keuze. Ouders kunnen kiezen uit Frito-Lay Chips (zowel gebakken als gewone varianten), Pringles, Sun Chips, Goldfish Cheddar Crackers, Cheez-Its en SkinnyPop Popcorn, allemaal in individuele zakjes.

Maar als je op zoek bent naar snacks voor thuis, of als je gewoon wilt bezuinigen op plastic afval, dan hebben ze ook gigantische tassen en dozen met Doritos, Goldfish, Cheez-Its, Triscuit, Ritz Crackers, Krakelingchips, Whisps Cheese Chips en Stacy's Pita Chips.

Handige hack

Ouders kunnen afval verminderen en vermalen knapperige munchies voorkomen door Snapware plastic opslagcontainers bij Costco te kopen. Deze zijn fantastisch voor onderweg en ze houden voedsel vers en intact!

Hartige dips

Afbeelding
Afbeelding

Hoewel dit misschien niet de beste autosnacks zijn, kun je, als je een stabiele plek hebt om te zitten, je knapperige klassiekers combineren met een aantal gezonde en hartige dipopties! Costco biedt minikopjes Wholly Guacamole en Skippy Creamy Peanut Butter Squeeze-pakketten die zowel vullend als heerlijk zijn.

Trailmix

Afbeelding
Afbeelding

Dit is weer een klassieke snack boordevol eiwitten, maar toch met een vleugje zoetheid! Costco heeft een scala aan opties, zodat ouders de mix kunnen vinden die alle favorieten van hun kinderen bevat. Hun individueel verpakte selectie omvat opties zoals:

  • Kirkland Signature Trail Mix:Amandelen, pinda's, cashewnoten, M&M's en rozijnen
  • WildRoots Trail Mix: Amandelen, cashewnoten, veenbessen, yoghurtchips en bosbessen
  • Kar's Trail Mix: Pinda's, cacaosnoepjes, rozijnen en zonnebloempitten
  • Tweede Natuurpadmix: Amandelen, pinda's, cashewnoten, gedroogde kersen en veenbessen en chocoladestukjes
  • ParmCrisps Snackmix: Amandelen, cashewnoten, pistachenoten en ParmCrisps
  • Nature's Garden Biologische Trailmix:

    • Walnoten, amandelen, paranoten, veenbessen en pepitas
    • Walnoten, amandelen, pepitas, veenbessen en pecannoten
    • Walnoten, amandelen, pepitas, veenbessen, zonnebloempitten en zwarte rozijnen

Handige hack

Ouders kunnen ook een van Costco's vele gigantische zakken noten kopen en deze combineren met hun eigen selectie gedroogd fruit. Costco heeft alles, van gedroogde mango's, abrikozen en zure kersen tot mandarijnpartjes, veenbessen en rozijnen!

Zoete verwennerijen

Afbeelding
Afbeelding

Natuurlijk kun je Costco niet verlaten zonder een paar zoete lekkernijen! Ze hebben zoveel koekjesmerken om uit te kiezen dat het misschien moeilijk is om er maar één te kiezen. Ouders kunnen Oreos, Grandma's Cookies, Nabisco Variety Packs, Famous Amos, Knott's Berry Farm, Biscoff, Keebler en Pepperidge Farm Milano-koekjes ophalen, om er maar een paar te noemen. Ze hebben ook Rice Krispies-traktaties en genoeg snoep voor tientallen jaren Halloween!

Ouders kunnen ook hun eigen snackpakketten maken

Afbeelding
Afbeelding

Voor die ouders die graag waar voor hun geld willen krijgen en Costco-snacks voor kinderen echt in bulk willen kopen, is er nog een andere optie. Als je superverse miniverpakkingen wilt met items zoals jerky, trailmix, ontbijtgranen, chips, gedroogd fruit, popcorn en andere droge goederen, maar liever grote zakken snackproducten koopt, probeer dan de FoodSaver-vacuümmachines van Costco.

Deze betalen zichzelf terug als je regelmatig in deze winkel winkelt. Het beste van alles is dat het proces slechts enkele seconden duurt! Verpak je favoriete snackcombinaties en gooi ze in je luier of tas voor later. FoodSaver maakt zelfs vacuümafsluitbare zakken met ritssluiting, zodat kinderen gemakkelijk toegang hebben tot deze smakelijke lekkernijen.

Of je nu kant-en-klare snacks koopt of je eigen snackpakketten samenstelt, Costco heeft drukke ouders en hongerige kinderen veel te bieden.

Aanbevolen: