8 moderne zomerkeukendecorideeën om in stijl te entertainen

Inhoudsopgave:

8 moderne zomerkeukendecorideeën om in stijl te entertainen
8 moderne zomerkeukendecorideeën om in stijl te entertainen
Anonim
Afbeelding
Afbeelding

Zomerkeukens hebben een lange weg afgelegd sinds de vroege ontwerpen van huizen uit de 18e en 19e eeuw. Nieuwe, moderne zomerkeukens zijn meer gestructureerd als een buitenkeuken en entertainmentcentrum. Deze decoratie-ideeën voor de zomerkeuken helpen u bij het moderniseren van uw historische zomerkeuken of het inrichten van de nieuwere buitenkeukenruimte van uw huis.

Voeg gesprekszitplaatsen toe

Afbeelding
Afbeelding

Zomerkeukens waren ooit de ruimte achter de schermen voor het bereiden van ma altijden. Moderne buitenkeukens, een update van de historische structuur, zijn een verlengstuk van de hoofdkeuken van het huis en zorgen ervoor dat het bereiden van buitenma altijden luxueus aanvoelt. Terwijl u aan het grillen of bijgerechten bent in de buitenkeuken, zorg er dan voor dat uw gezin en gasten een zithoek hebben die gesprekken en ontspanning stimuleert. Een ronde tafel met stoelen met kussens zorgt ervoor dat iedereen zich gezien en gehoord voelt terwijl hij comfortabel wacht op de ma altijd die u heeft gepland.

Verkleed dingen met buitenkleden

Afbeelding
Afbeelding

Moderne buitenkeukens doen denken aan de zomerkeukens van weleer. Breng zachtheid en textuur in uw patiokeuken en eetkamer met elegante buitentapijten die zacht zijn onder de voeten en een moderne decoratieve flair toevoegen aan de buitenruimte.

Maak voedselbereiding stijlvol

Afbeelding
Afbeelding

Zomerkeukens uit het verleden verborgen de meeste bezienswaardigheden en geuren van het bereiden van voedsel. Moderne buitenkeukens nodigen uw gasten uit bij het voorbereidings- en kookproces, dus zorg ervoor dat uw keukengereedschap en keukengerei bij uw esthetiek passen. Door mengkommen in bijpassende kleuren of patronen te combineren met luxueus houten keukengerei en roestvrijstalen kookgerei, zullen uw gasten net zo onder de indruk zijn van uw buitenkeukeninrichting als van uw ma altijd.

Apparaten toevoegen die u graag gebruikt

Afbeelding
Afbeelding

Zomerkeukens waren in het verleden gericht op functionaliteit, en de moderne buitenkeuken kan nog steeds enkele van die essentiële kenmerken hebben. Zorg ervoor dat u apparaten en gereedschappen meeneemt die u daadwerkelijk regelmatig zult gebruiken. Als uw gezin dol is op vrijdagavondpizza, kan een stenen pizzaoven een leuke toevoeging zijn. Als uw huis het entertainmentcentrum is voor sportwedstrijden en zomerdiners, dan is een hoogwaardige grill de investering waard. Vergeet niet voldoende zitplaatsen te hebben voor al uw familie en vrienden.

Gebruik teruggewonnen materialen

Afbeelding
Afbeelding

Historische huiseigenaren bouwden zomerkeukens met hout, baksteen en natuursteen. Voeg enkele hergebruikte versies van deze materialen toe aan je eigen terraskeuken voor een vleugje historisch detail. Hergebruikte materialen geven karakter aan uw buitenhaard, loopbrug, palen en zelfs de terrasoverkapping of het dak.

Mix moderne en vintage stijlen

Afbeelding
Afbeelding

Buitenkeukens met de huidige trends zijn meestal eigentijds, maar sommige vintage details zullen ervoor zorgen dat je ruimte opv alt en een knipoog geven naar de historische zomerkeukens uit het verleden. Voeg vintage tuinmeubilair toe in de eetkamer, antiek keramiek voor planten of voedselbereiding, en rustieke details in uw meubels en bouwmaterialen.

Creëer een overgangsruimte

Afbeelding
Afbeelding

Wat de moderne buitenkeuken onderscheidt van de zomerkeukenstructuren van eeuwen geleden, is de manier waarop de ruimte naadloos overgaat in de woonruimtes van het huis. Zomerhuizen stonden ooit volledig los van het hoofdgebouw, maar moderne buitenkeukens vloeien meestal in een vloeiende overgang voort uit de eet- of binnenkeukenruimte. Zorg ervoor dat uw eigen buitenkeuken goed aansluit met openslaande deuren om een grotere ruimte te creëren of open te schuiven voor een comfortabel verkeerspatroon. Deze moderne versie van de oude stijl is meer bevorderlijk voor entertainment, het bereiden van ma altijden als gezin en gewoon genieten van elke centimeter van uw huis.

Verbouw en hergebruik uw bestaande zomerkeuken

Afbeelding
Afbeelding

Als je huis oud genoeg is om een authentieke zomerkeuken te hebben, is dit je kans om creatief te worden en je ontwerpvaardigheden te gebruiken om een geheel nieuwe ruimte op je terrein te creëren.

  • Voeg bureaus, computers en een bank toe voor een modern thuiskantoor of schoollokaal.
  • Bekleed de muren met planken en voeg een zithoek toe voor een bibliotheek waar je naartoe kunt ontsnappen.
  • Leg vloermatten met rubberen bovenkant neer en voeg je favoriete trainingsapparatuur toe voor een volledig uitgeruste thuisgymnastiek.
  • Zachte gordijnen, fris behang, nieuwe vloeren en een uitnodigend bed creëren een rustgevende en prachtig ontworpen gastenruimte.
  • Vind de geschiedenisliefhebber in jezelf en transformeer de ruimte in een replica van hoe een zomerkeuken er in de 18e en 19e eeuw uit zou hebben gezien.

Breng de historische zomerkeuken naar de 21e eeuw

Afbeelding
Afbeelding

Je hebt misschien geen aparte ruimte buiten je huis nodig om je ma altijden te bereiden, maar je kunt toch genieten van de luxe van een buitenkeuken. Of u nu een kook- en eetruimte op het terras aan het inrichten bent of gebruik wilt maken van het historische zomerkeukengebouw op uw terrein, een paar moderne accenten gecombineerd met vintage details zullen de essentie van dit eeuwenoude designelement naar de moderne tijd brengen.

Aanbevolen: