Vind jouw perfecte moederuniform & Herontdek jouw stijl

Inhoudsopgave:

Vind jouw perfecte moederuniform & Herontdek jouw stijl
Vind jouw perfecte moederuniform & Herontdek jouw stijl
Anonim

Dit is je onofficiële gids voor comfortabele moederkleding die ook dienst doet als stijlvolle, praktische outfit.

Moeder zit op de vloer met haar baby
Moeder zit op de vloer met haar baby

Je bent geen dag verkleed op kantoor, maar je hebt toch een hele dag kinderen achterna zitten en thuiswerken. Dus wat draag je als thuisblijfmoeder? Wat je nodig hebt is een moederuniform: een set garderobe-items die je persoonlijkheid laten zien, je op je best laten voelen en een dag vol productiviteit inspireren.

Waarom je een moederuniform nodig hebt

We komen er gewoon voor uit en zeggen het: dit is iets dat je speciaal voor jou als moeder kunt doen. Je comfortabele moederkleding moet comfortabel zijn, ja. Maar ze moeten je ook de hele dag een geweldig gevoel geven.

Door een moederuniform aan te trekken, kun je overschakelen naar de productieve modus en ben je voorbereid op het aanpakken van alle taken (en alle kinderen) op je lijstje. Of je nu een fulltime moederoptreden doet of vanuit huis werkt terwijl je jongleert met de ouderlijke taken, een gestructureerde en comfortabele outfit zet de toon voor je dag.

Influencer en moeder, Angela Braniff, legt uit waarom ze het moederuniform omarmde en hoe je je eigen favoriete uniform kunt bouwen op haar populaire YouTube-kanaal.

YouTube video player

YouTube video player
YouTube video player

Ideeën om je favoriete moederoutfits samen te stellen

Een moederuniform hoeft niet ingewikkeld of luxe te zijn. Een deel van de bedoeling van het moederuniform is om gemakkelijk te dragen outfits te bieden die al het giswerk wegnemen bij het voorbereiden op een dagje thuis. Houd je aan wat jou een mooi gevoel geeft, past bij het tempo van jouw leven en is eenvoudig in elkaar te zetten aan het begin van de dag.

Snelle tip

Als je iets specifieks vindt dat je echt leuk vindt (zoals een geweldig passend tanktopje dat precies goed is op zichzelf of perfect om in laagjes te dragen), koop dan meerdere exemplaren of in verschillende kleuren, zodat je een aantal geweldige items hebt, zelfs tijdens je wasschema wijkt een beetje af.

Kies jeans- en T-shirtcombinaties voor klassieke stijlen

Moeder draagt een spijkerbroek en een comfortabel topje terwijl ze met haar zoon in het park speelt
Moeder draagt een spijkerbroek en een comfortabel topje terwijl ze met haar zoon in het park speelt

Zoals we al zeiden, moederuniformen hoeven niet alle trendy toeters en bellen te hebben. Ze kunnen eenvoudig en stijlvol zijn. Jeans en T-shirts kunnen er moeiteloos uitzien en toch de hele dag behoorlijk comfortabel aanvoelen.

De sleutel hier is om jeans te vinden die je echt leuk vindt om te dragen. Je hebt maar een paar paren nodig om de hele week te roteren. Probeer misschien een lichte wassing en een donkere wassing, of voeg een neutrale, zoals zwarte of witte denim toe aan je assortiment.

Als je eenmaal hebt geïnvesteerd in een betrouwbare spijkerbroek, hoef je alleen maar elke dag een top te kiezen. Voor een volledige week outfits heb je slechts vijf T-shirts nodig. Ga voor de kleuren waar je het meest van houdt, de prints die je inspireren en de stijlen die het beste bij je persoonlijkheid passen. Grafische T-shirts, T-shirts met lange mouwen, overhemden met kraag en gebreide tops zijn allemaal stijlvolle opties.

Wij houden van de manier waarop jeans en een T-shirt gemakkelijk kunnen worden geüpgraded tot een outfit die je tijdens een date-avond kunt dragen. Charlotte Betts geeft ons alle inspiratie met deze eenvoudige blazeroutfit.

Bekijk dit bericht op Instagram

Een bericht gedeeld door Charlotte Betts (@charlotteabetts)

Moet weten

Met semi-gestructureerde moederuniformen kun je de paniek overslaan die ontstaat als je een onverwachte virtuele vergadering voor je werk hebt. Je ziet er al verzorgd en professioneel uit!

Probeer sportkleding voor een comfortabele en praktische look

Moeder draagt sportkleding terwijl ze met dochter op de trampoline speelt
Moeder draagt sportkleding terwijl ze met dochter op de trampoline speelt

Misschien vind je het leuk om een training aan je dag toe te voegen, of misschien weet je gewoon dat het achtervolgen van een peuter gemakkelijker is in een elastische broek. Hoe dan ook, de opkomst van vrijetijdskleding in de afgelopen jaren heeft ervoor gezorgd dat dit moederuniform een trendy keuze is geworden.

Leggings, sportshorts en tennisskorts helpen je comfortabel in beweging te blijven. Je kunt ze combineren met nauwsluitende atletische tops, knusse truien of ademende tanktops. Een bikershort met een oversized T-shirt is tegenwoordig net zo populair in streetstyle als onder moeders die op zoek zijn naar comfort. Je past precies bij de laatste trends en bent nog steeds gekleed als je op school wordt opgehaald.

Zoek naar jurken met moeiteloze stijl

Moeder draagt een lange jurk terwijl ze met haar zoon op de kade zit
Moeder draagt een lange jurk terwijl ze met haar zoon op de kade zit

Laten we eerlijk zijn: jurken zijn de beste manier om broeken over te slaan en er toch verzorgd uit te zien. Als jij je het meest jezelf voelt in een zwierige jurk, omarm het dan! Je kunt jurken dragen als thuisblijf- of thuiswerkmoeder. De truc is om de lengte, snit en stijl te vinden die bij jouw esthetiek en levensstijl passen.

Zwierige zomerjurken zijn wellicht jouw favoriet en ze zien er trendy uit met een paar sneakers als je boodschappen doet. Als je de voorkeur geeft aan gestructureerde stijlen, kun je een overhemdjurk of een hemdje proberen. Ga voor maxi of mini - hoe dan ook, het zal lijken alsof je veel moeite in je outfit hebt gestoken zonder het echt te proberen.

Nieuwe moeder, Tara Sun Snyder, geeft ons de liefste stijlinspiratie met haar mooie jurken.

Bekijk dit bericht op Instagram

Een bericht gedeeld door Tara Sun Snyder (@misstarasun)

Snelle tip

Gelaagde outfits kunnen levensreddend zijn voor drukke moeders. Met lichtgewicht truien, tops met knopen en zelfs casual hoodies met ritssluiting is het gemakkelijk om in elke situatie comfortabel te blijven. En of je nu een casual jasje aan je jurk toevoegt of een sweatshirt met je jumpsuit combineert, laagjes kunnen de look van je hele outfit onmiddellijk veranderen.

Draag bijpassende sets en jumpsuits voor ultragemakkelijke outfits

Moeder zit op de veranda in een jumpsuit
Moeder zit op de veranda in een jumpsuit

Kunnen we even genieten van de aanhoudende trend van bijpassende lounge- en formele sets? Plus de jumpsuits die de afgelopen jaren trending zijn. Deze hebben het comfortabele moederoutfit-spel veranderd!

Bijpassende sets en jumpsuits lijken op elkaar, omdat je er absoluut geen omkijken naar hebt als het erom gaat ervoor te zorgen dat je outfitstukken bij elkaar passen. Je kunt deze items gewoon pakken en meenemen. Als je snelle en comfortabele outfits nodig hebt voor een dagje thuis met de kinderen of een drukke dag boodschappen doen, deze kledingstukken zien er trendy uit en zijn nog steeds praktisch.

We leven voor de moeder-influencers die moeiteloze en comfortabele bijpassende sets delen, zoals Rachel Timmerman.

Bekijk dit bericht op Instagram

Een bericht gedeeld door Rachel Timmerman (@rachelmtimmerman)

Handige hack

Geen enkele outfit is compleet zonder schoenen. Probeer schattige sneakers, eenvoudige sandalen en stijlvolle slippers om je look casual en comfortabel te houden.

Verhoog eenvoudig je moederlook

We hebben je de basis gegeven voor een moederuniform - en de basis is precies wat je nodig hebt voor een gemakkelijke outfitmontage. Maar er zijn talloze manieren waarop u die basisbeginselen kunt verbeteren. Maak deze eenvoudige toevoegingen of ruilingen voor speelafspraken, doktersafspraken of dagen waarop je gewoon een extra boost van zelfvertrouwen nodig hebt.

  • Verruil een basic T-shirt voor een button-down top of trendy trui.
  • Linnen broeken zijn een luchtig alternatief voor jeans en leggings met net zoveel, zo niet meer, comfort.
  • Het ruilen van casual versleten jeans voor gestructureerde jeans zonder slijtage geeft je meteen een stijlboost.
  • Trendy joggingbroeken zijn net zo gezellig als sweats, maar zien er nog steeds stijlvol uit voor een uitstapje naar de winkel.
  • Cardigans, spijkerjassen en stofdoeken tillen basisoutfitelementen naar een hoger niveau.
  • Een of twee sierlijke sieraden zorgen voor een vleugje subtiele elegantie.
  • Je kunt hoeden gebruiken -- denk aan baseballpetten en zonnehoeden -- om extra flair aan je pasvorm toe te voegen en je te helpen de haarwasdag 24 uur extra te verlengen.
  • Een snelle styling van je haar en vijf minuten make-up voor je gezicht geven je het perfecte gevoel waar je naar streeft.

Snelle tip

Je hoeft geen hele nieuwe garderobe aan te schaffen om je look naar een hoger niveau te tillen, maar het kan helpen om het hele jaar door een paar nieuwe kledingstukken te kopen. Als de kinderen weer naar school gaan of als de seizoenen veranderen, koop dan ook iets nieuws voor jezelf. Het geeft je een aantal nieuwe manieren om je look te veranderen en je budget te verhogen.

Maak je moeder je eigen stijl

Er zullen dagen zijn waarop je gewoon je pyjama ruilt voor meer pyjama's en de joggingbroek je naam roept. We hebben allemaal zulke dagen. Maar op de dagen dat je jezelf wilt laten zien – en ook een beetje wilt pronken – is een betrouwbaar moederuniform handig. Vergeet niet dat je het verdient om je mooi te voelen op de manier die voor jou het prettigst voelt.

Aanbevolen: