10 slimme doe-het-zelf houten palletprojecten voor thuis & Tuin

Inhoudsopgave:

10 slimme doe-het-zelf houten palletprojecten voor thuis & Tuin
10 slimme doe-het-zelf houten palletprojecten voor thuis & Tuin
Anonim
Afbeelding
Afbeelding

Als het gaat om creatief upcyclingpotentieel, is het moeilijk om houten pallets te verslaan. Er zijn zoveel ongelooflijke dingen die je kunt maken van dit goedkope materiaal. Laat deze leuke en gemakkelijke doe-het-zelf houten palletprojecten je inspireren om iets geweldigs te creëren.

Houten palletmuurboekenplanken

Afbeelding
Afbeelding

Toon een paar favoriete boeken zodat je ze gemakkelijk kunt vinden (ideaal voor kinderkamers) met dit eenvoudige doe-het-zelf-houten palletproject. Snijd gewoon de uiteinden van de pallet af waar het houten frame een natuurlijke voorkant voor de plank creëert. Voeg een bodem toe en zand en beits om het mooi te maken.

Geüpcyclede houten salontafel

Afbeelding
Afbeelding

Verander een houten pallet in een salontafel door er een paar haarspeldpoten aan toe te voegen (van elke bouwmarkt). U kunt de pallet kleiner maken of gebruiken zoals hij is voor een niet-gesneden project. Schuur eventuele ruwe plekken weg en voeg planken toe als je wilt. Beits het geheel om het een afgewerkte look te geven.

Palletdeurmat voor alle weersomstandigheden

Afbeelding
Afbeelding

Meer details

Knip een houten pallet om een supereenvoudige deurmat voor alle weersomstandigheden te maken. De latten in het hout zijn ideaal om de sneeuw en modder op te vangen voordat deze je huis binnendringt. Snijd gewoon de bovenkant van een pallet af en laat het hout onbewerkt voor een eenvoudig doe-het-zelf-project.

Rustieke buitenplantenbak

Afbeelding
Afbeelding

Upcycle het hout van een pallet tot een rustieke plantenbak voor je terras of terras. Gebruik een koevoet om het hout te verwijderen en bevestig het vervolgens met spijkers aan een kant-en-klare plantenbak. Je kunt ook je eigen eenvoudige plantenbak op een bepaalde maat maken en dan het pallethout gebruiken om hem die rustieke charme te geven. Dit is geweldig voor een unieke containertuin.

Snelle tip

Voorkom dat een houten pallet buiten gaat rotten door er een afwerking op te gebruiken. Tungolie is een goede keuze, vooral als het palletproject veel direct zonlicht krijgt.

Pallethouten muur

Afbeelding
Afbeelding

Meer details

Wil je een geweldige feature wall toevoegen aan je entertainmentkamer of slaapkamer? Gebruik pallethout om voor heel weinig geld die geweldige boerderijlook te krijgen. Je kunt het hout in verschillende tinten beitsen voor een mix-en-match-look.

DIY Houten Pallet Prikbord

Afbeelding
Afbeelding

Meer details

Upcycle een oude pallet tot een prikbord of fotoachtergrond voor je evenement. Je kunt dit eenvoudige doe-het-zelf-project gebruiken op afstudeerfeesten of bruiloften om foto's te laten zien of berichten vast te houden. Beits de pallet gewoon in een verweerde houtkleur en voeg een bordje toe met een naam of bericht. Hang vervolgens touwtjes op voor notities of afbeeldingen en gebruik clips om ze vast te maken.

Geüpcycled houten dienblad

Afbeelding
Afbeelding

Meer details

Knip een oude pallet om of gebruik het hout om een supereenvoudig dienblad te maken dat een prachtig gerecycled cadeau is voor iedereen die je kent. Schuur het hout om eventuele splinters te verwijderen en het mooi glad te maken. Gebruik voedselveilige olie om de bak af te werken om watervlekken te voorkomen, en voeg enkele handvatten uit de ijzerhandel toe om hem gemakkelijk te kunnen dragen.

Geregenereerde boekenkast van pallethout

Afbeelding
Afbeelding

Een pallet kan met een paar eenvoudige toevoegingen de achterkant van een rustieke houten boekenkast worden. Je moet 2x10s of ander gezaagd hout gebruiken om zijkanten en planken aan de boekenkast toe te voegen nadat je de pallet hebt ingekort tot het gewenste formaat. Schuur het en beits het in elke gewenste kleur, en laat je favoriete boeken of decoratieve voorwerpen zien.

Dartbordachtergrond

Afbeelding
Afbeelding

Meer details

Dartborden zijn geweldig, maar ze kunnen echt iets betekenen voor je muren (vooral als je doel hetzelfde is als het onze). Spaar je muur en laat tegelijkertijd je dartbord zien door van een houten pallet een achtergrond te maken. Kies een pallet met latten die dicht bij elkaar liggen, zodat darts er niet tussen verdwalen. Beits de pallet een mooie tint en hang hem achter je dartbord.

Pallethouten kapstok

Afbeelding
Afbeelding

Meer details

Een kapstok is een supergemakkelijk doe-het-zelf houten palletproject dat je in een middag kunt maken. Verwijder gewoon de planken van de pallet en zaag ze op willekeurige lengtes. Bevestig ze aan een plank van pallethout en beits of werk elke gewenste kleur af. Wanneer de vlek droog is, voeg je haken uit de ijzerhandel toe en hang je het rek in je bijkeuken of hal.

Veelzijdige houten pallet-doe-het-zelfs

Afbeelding
Afbeelding

Als het om upcyclingprojecten gaat, zijn de veelzijdigheid en mogelijkheden van pallets behoorlijk ongelooflijk. Met een beetje fantasie en een paar eenvoudige gereedschappen en benodigdheden kun je er bijna alles van maken. Veel plezier met het experimenteren met veel doe-het-zelf-ideeën voor houten pallets en creëer talloze persoonlijke accenten voor je huis en tuin.

Aanbevolen: