9 prachtige Lanai-decoratie-ideeën

Inhoudsopgave:

9 prachtige Lanai-decoratie-ideeën
9 prachtige Lanai-decoratie-ideeën
Anonim
Afbeelding
Afbeelding

Ontwerp een prachtige uitbreiding van uw huis met een stijlvolle Lanai-indeling. Eenvoudige updates en elegante decoraccenten brengen moderne interieurtrends naar uw ruimte. Uw nieuw ingerichte Lanai wordt snel uw nieuwe favoriete toevluchtsoord en het onderhoudende middelpunt van uw huis.

Gebruik zonbestendig meubilair in moderne stijlen

Afbeelding
Afbeelding

De kans is groot dat de Lanai van uw huis gedurende een deel van de dag een overvloed aan zonlicht krijgt. Kies daarom bij het kiezen van uw meubilair rekening met blootstelling aan zonlicht. U kunt tuinmeubilair gebruiken of meubilair dat is bekleed met lichtbestendige stof, zodat uw kleuren fris en levendig blijven. Zoek naar stijlen die nog steeds goed passen in binnenruimtes en maak van deze gelegenheid gebruik om een strak of modern ontwerp te selecteren waarmee uw Lanai er zorgvuldig vernieuwd uit zal zien.

Kies klassieke kleurencombinaties

Afbeelding
Afbeelding

Hoewel u wilt dat uw Lanai er fris en bijgewerkt uitziet, wilt u toch een kleurenschema kiezen dat tijdloos is. Voor meubels of grote decorartikelen waarin u investeert, kiest u klassieke kleurencombinaties die de tand des tijds doorstaan. Probeer kleurenschema's zoals beige en crème, marineblauw en wit, bruin en zwart, of verschillende tinten groen.

Zoek naar lichte houttinten

Afbeelding
Afbeelding

Voor een klassieke look die toch gestroomlijnd aanvoelt, zoek je naar lichtgekleurde houten details. Deze houttinten zullen neutraler overkomen bij je andere interieur en vormen het decor voor levendigere details die in de schijnwerpers staan.

Voeg een eetruimte toe

Afbeelding
Afbeelding

Een Lanai is een geweldige ruimte om te ontspannen, te entertainen of te dineren. Voeg een eetruimte toe aan uw Lanai voor elke keer weer de perfecte setting voor een etentje. Zoek naar lichtgewicht meubilair, zodat volumineus meubilair uw kamer niet overweldigt, en kies voor banken als u op zoek bent naar een ongedwongen sfeer. Voor een kleinere Lanai kunt u een traditionele eettafel ruilen voor een tafel op barhoogte en krukken of een kleine bistrotafel.

Luxe details toevoegen

Afbeelding
Afbeelding

Uw Lanai hoeft geen kust- of Nantucket-stijl te vertonen. U kunt de onverwachte route kiezen en veel luxe en glamoureuze details in uw ruimte opnemen. Fluweel, bont, leer en veel glans zullen uw Lanai-stijl onderscheiden van al het andere in uw buurt.

Voorzie een gestructureerde muur

Afbeelding
Afbeelding

Voeg karakter en textuur toe aan uw veranda met een leuke accentmuur. Een lattenmuur, zichtbare bakstenen muur of een stenen muur voegen natuurlijke elementen toe aan uw Lanai. Vul deze elementen aan met meubeldetails van hout, beton of rotan of contrasteer ze met strakke details van acryl, glas of marmer.

Veel plezier met kleur

Afbeelding
Afbeelding

Een Lanai is een kans om levendigheid en rijke kleuren in uw huis te brengen. U kunt wegkomen met meer gedurfde kleurkeuzes in ruimtes zoals serres, veranda's en patio's, dus leun voorover en probeer de kleur die u zo graag in uw interieur wilde introduceren. Verzadigde groentinten, rijke blauwtinten en levendige koralen werken goed in veranda's, of het nu op muren, meubels of kleine decorartikelen is.

Mixmaterialen

Afbeelding
Afbeelding

Als u van plan bent uw Lanai qua decor neutraal te houden, kunt u nog steeds veel interesse toevoegen door materialen te mengen. Probeer een of twee elementen in zoveel mogelijk natuurlijke materialen op te nemen. Zoek naar details van steen, rotan, hout, keramiek, linnen en jute die goed bij elkaar passen en soortgelijke neutrale tinten laten zien.

Voeg enkele gezellige elementen toe

Afbeelding
Afbeelding

Zorg ervoor dat u wat zachtheid aan uw ruimte toevoegt door een paar gezellige elementen in uw Lanai op te nemen. Een uitnodigende stoel of schommel nodigt u uit om te ontspannen en op te laden. Een zacht vloerkleed onder de voeten zorgt ervoor dat de kamer compleet aanvoelt, terwijl een paar vloerkussens bijdragen aan de ongedwongen sfeer. Een collectie kussens en een deken maken de look af van een gezellige Lanai waar jij en je gezin nog jaren van zullen genieten.

Ontspan en geniet van uw nieuwe Lanai

Afbeelding
Afbeelding

Met een nieuw ontworpen ruimte zullen jij en je gezin de hele week om vele redenen naar de Lanai afdwalen. Of het nu gaat om een etentje op vrijdagavond, een ontbijt op zaterdagochtend of een zondagmiddag waarin u verdwa alt in een boek, uw nieuw ingerichte Lanai wordt het hart van uw huis.

Aanbevolen: