12 beste houten lontkaarsen voor het perfecte sfeerknetteren

Inhoudsopgave:

12 beste houten lontkaarsen voor het perfecte sfeerknetteren
12 beste houten lontkaarsen voor het perfecte sfeerknetteren
Anonim
Afbeelding
Afbeelding

Net toen je dacht dat het kaarsenspel niet sterker kon worden, zijn we hier om je kennis te laten maken met de wereld van kaarsen met houten lonten. Kaarsen zijn een essentieel onderdeel van elk ontspannend moment, en het enige wat dat nog meer kan verlichten is een echte open haard. Wat als ik zou zeggen dat je van je slaapkamer een fantasie bij het haardvuur kunt maken, zonder de moeite van veiligheidsemmers en pokers? Geloof me, zodra je dat zachte geknetter hoort, begint je hele kaarsencollectie stof te verzamelen om ruimte te maken voor houten lonten en alleen houten lonten.

Aan het eind van de dag dient een kaars voor mij als maximale zelfzorg. Niets ontspant en brengt mijn ziel zo tot rust als het geluid van het aansteken van een kaars en de warme gloed die het aan mijn kamer toevoegt. Het wordt niet beter totdat je het geluid van een knetterend vuur toevoegt, zonder het gedoe of de prijs van een open haard. Kaarsen met houten lont zijn simpelweg elite als het gaat om het creëren van sfeer. Ze hoeven niet te worden bijgesneden om die zwarte roetrand te voorkomen en zorgen voor een schone, langdurige verbranding. Met de toegevoegde bonus dat je de typische ontspannende eigenschappen van een kaars neemt en deze versterkt door een gevoel van open haard toe te voegen dat je niet kunt evenaren.

Overwegingen

Type was:Het type was waarvan uw kaars is gemaakt, is belangrijk voor alle kaarsen, maar vooral voor kaarsen met houten lonten. Afhankelijk van uw voorkeur kunt u kiezen voor synthetische was, zoals paraffine, die de neiging heeft uitzonderlijk goed geur af te geven, maar wel een rokerigere verbranding heeft. Met soja-, bijenwas- of kokoswaskaarsen kunt u echter een schonere verbranding krijgen met een iets minder intense geur.

Geur: Ongeacht de lont, de geur van je kaars is het belangrijkste element. Kaarsen met houten lonten geven een extra knetterende, aardse sfeer, dus misschien neig je naar diepere geuren zoals oudh of open haard om het echt aan te vullen. Maar maak je geen zorgen, je kunt je gebruikelijke favoriete geur, fruitig of bloemig, ook vinden in de vorm van een houten lont.

Krakelen: Het belangrijkste verkoopargument van een kaars met houten lonten is natuurlijk het knetterende geluidseffect dat het geeft. Het type kaars met houten lont dat u kiest, kan bepalen hoe intens het geknetter u krijgt. We hebben er hieronder een aantal, maar over het algemeen geldt: hoe breder de lont, hoe luider het geknetter.

Afbeelding
Afbeelding

Craft & Kin Store Wood Wick Candle: Fireside

Afbeelding
Afbeelding

Houten lontkaarsen hebben alles te maken met het geven van dat gevoel bij het haardvuur, dus deze lijst zou natuurlijk niet compleet zijn zonder deze Craft & Kin Store Wood Wick Candle in de geur Fireside. Deze premium sojawaskaars uit een apothekerspot biedt een niet-giftige en langdurige verbranding. De geur bij het haardvuur bestaat uit cederhout, rook, patchouli en vetiver die de knetterende houten lont aanvullen.

Afbeelding
Afbeelding

WoodWick Trilogie Hearthwick Candle: Cafe Sweets

Afbeelding
Afbeelding

Eigendom van Yankee Candle Company, WoodWick Candles is de pionier op het gebied van kaarsen met houten lonten en ze hebben die titel niet voor niets verdiend. Deze ovale pot WoodWick Trilogy Hearthwick Candle heeft een bredere houten lont die een intens geknetter geeft. De trilogiekaars wordt geleverd met drie lagen Cafe Sweets-geuren. De kaars opent hun populaire geur van vanillebonen en brandt vervolgens in een zoete karamelgeur, afgewerkt met een biscotti als aanvulling op de rest van de complete dessertervaring.

Afbeelding
Afbeelding

CLCo. door Candle-Lite Company Wood Wick Candle: Jasmijn Oud

Afbeelding
Afbeelding

Aangezien het geknetter van de houten lont van een open haard een sensueel gevoel geeft, zou jouw geur dat zeker ook moeten doen. Deze CLCo. Wood Wick-kaars in Jasmine Oud is net zo verfijnd sensueel als het klinkt. De diepte van de geur is uniek in zijn soort, geformuleerd met tonen van ananasblad, nachtbloeiende jasmijn, zacht sandelhout, viooltjes, rozenblaadjes en vetiver. Je zult nooit zoiets vinden. Een grote bonus is dat deze grote kaars 90 uur brandtijd biedt!

Afbeelding
Afbeelding

Eorish Candles Kristallen Kaars: Jeneverbes Lavendel

Afbeelding
Afbeelding

Een houten kaars is al een unieke aankoop, maar Eorish Candles ging nog een stap verder door hun natuurlijke sojawaskaars te voorzien van kristallen om er helende eigenschappen aan te geven. Deze Juniper Lavender-kaars is perfect voor jou als je van meditatie en holistische rituelen houdt. Het knetterende ontspannende vermogen van de houten lont wordt alleen nog maar versterkt door de genezende kristallen die je eruit kunt laten springen en vasthouden als je er na 50 uur brandtijd doorheen brandt.

Afbeelding
Afbeelding

Make Life exclusieve winkel geurkaarsen voor mannen: Keulen voor heren

Afbeelding
Afbeelding

Kaarsen met houten lonten zijn een geweldig cadeau, en deze Keulen-kaars voor mannen van Make Life Exclusive Store is het perfecte cadeau - voor een speciale man in je leven of voor jezelf om je ruimte te vullen met die heerlijke geur voor mannen ! Amber en sandelhout geven deze 100% natuurlijke sojawaskaars een mannelijke, diepe geur die perfect is voor de avonden. De houtachtige sfeer die het geeft is vooral ideaal met het geknetter van de houten lont.

Afbeelding
Afbeelding

Benevolence LA Store Wood Wicked Candle: Eucalyptus Oranje

Afbeelding
Afbeelding

Deze Benevolence LA Store-kaars is niet alleen populair vanwege de prachtige reflecterende metallic roségouden verpakking, maar Eucalyptus Orange biedt een unieke geur. De sojawaskaars is doordrenkt met essentiële oliën van eucalyptus en sinaasappel die een therapeutische en ontspannende spa-achtige geur bieden. Deze kaars is vrij van gifstoffen, paraffine en schadelijke resten en biedt 45 uur lang een schone verbranding. U kunt zich ook goed voelen als u deze koopt, want voor elke verkochte kaars zal Benevolence LA Store een donatie doen aan hun liefdadigheidspartner Zoe International! Een kaars voor een goed doel.

Afbeelding
Afbeelding

Cocobowlco kokosnootkaars

Afbeelding
Afbeelding

Als je groot bent in volledig natuurlijke, gezonde aankopen, dan is deze volledig unieke Cocobowlco kokosnootkaars iets voor jou. Dit is geen gimmick, de kaars wordt geleverd in een echte kokosnootschaal gevuld met kokos-sojawas, aangevuld met een knetterende houten lont. Je kunt kiezen uit 3 natuurlijke geuren van kaneel, vanille of kokosnoot, passend bij de sfeer. Het beste is dat je deze echte kokosnootschelp kunt vasthouden nadat de brandtijd van 45 uur is verstreken en hem kunt gebruiken om snuisterijen in te bewaren of voor potpourri om de heerlijke geuren aan de gang te houden.

Afbeelding
Afbeelding

Aromeo bloemenkaarsen set van drie

Afbeelding
Afbeelding

Het geknetter van een kaars met houten lont is intens, maar stel je voor dat er drie tegelijkertijd branden? Deze Aromeo Secret Garden Floral Candle-set van drie is perfect om cadeau te geven. De drie minikaarsen zijn verkrijgbaar in de geuren vanille, roos en lavendel. Als je ze alle drie tegelijkertijd verbrandt, kun je een unieke geur krijgen die je ruimte in een geheime tuin verandert en je drie keer zoveel geknetter geeft.

Afbeelding
Afbeelding

WoodWick Medium Zandloper Trilogie Kaars: Herfstcomfort

Afbeelding
Afbeelding

Wat kunnen we zeggen, de Trilogy-kaarsen van WoodWick zijn de kaarsen die zo mooi zijn dat we ze twee keer moesten vermelden. Deze kleinere zandloper Trilogy-kaars wordt geleverd in de geur Autumn Comfort - herfst is altijd mijn persoonlijke favoriete tijd om een kaars aan te steken en deze vangt al mijn favoriete herfstgeuren in één. De eerste laag heeft een verwarmende Sonoma Sunset-geur, gevolgd door de zoetheid van pompoenboter, en natuurlijk zou een herfstkaars niet compleet zijn zonder de kaneelachtige verrukkingen van een frisse appelgeur. Deze WoodWick-kaars ziet er niet alleen uit als herfst in een potje, hij ruikt ook zo.

Afbeelding
Afbeelding

Chloefu Lan Store's Citronella Kaars

Afbeelding
Afbeelding

Kaarsen met houten lont geven de illusie en sfeer van een buitenhaard, dus als je je kaars met houten lont mee naar buiten wilt nemen, dan is dit de keuze voor jou. De Citronella Candle van Chloefu Lan Store is een natuurlijke sojawaskaars geformuleerd met citronella die perfect is voor buiten omdat het insecten en insecten afstoot. Gecombineerd met etherische olie van citroengras geeft deze houtdorstige kaars je buitenruimte wat citrusachtige frisheid en een knetterend vreugdevuurgevoel.

Afbeelding
Afbeelding

Wax & Wick geurende sojakaars: Bergamot Summit

Afbeelding
Afbeelding

Wax &Wick's Soy Wax Candle in de geur Bergamot Summit bestaat uit zo'n unieke sensuele combinatie van geuren die de perfecte sfeer creëren voor het geknetter van de houten lont. Met behulp van tonen van bergamot, salie en tonka bereikt deze kaars een frisse houtachtige geur die 60 uur lang schoon blijft branden. De combinatie is werkelijk uniek verfijnd.

Afbeelding
Afbeelding

Jackpotkaarsen: Zeemeermindagdroomkaars

Afbeelding
Afbeelding

Nu je al het knetterende houten lont hebt dat je maar kunt wensen, waarom zou je er dan niet wat extra's in gooien? Jackpot Candles had het juiste idee met deze Mermaid Day Dream-kaars die ruikt naar een fruitige frisse combinatie van citroengras, bergamot en grapefruit. Maar dat is niet het belangrijkste verkoopargument, en dat geldt ook voor de knetterende houten lont. Elke kaars wordt geleverd met een verrassingssieraad aan het uiteinde van de kaars. Dit zou een perfect cadeau zijn om je kaarsminnende vriend te geven - of jezelf te trakteren op iets anders dan een mooie pot om opnieuw te gebruiken zodra je kaars doorbrandt!

Op zoek naar nog meer geweldige kaarsen met houten lonten? Bekijk ons artikel over onze favorieten van WoodWick.

Aanbevolen: