De 'New Mom'-cadeaumand waar ze dol op zal zijn: diensten in plaats van geschenken

Inhoudsopgave:

De 'New Mom'-cadeaumand waar ze dol op zal zijn: diensten in plaats van geschenken
De 'New Mom'-cadeaumand waar ze dol op zal zijn: diensten in plaats van geschenken
Anonim
Moeder kust babydochter die thuis op bed ligt
Moeder kust babydochter die thuis op bed ligt

Nieuwe moeders hebben net als hun pasgeboren kinderen verzorging en ondersteuning nodig. In plaats van de nieuwe moeder die je kent een tastbaar geschenk te geven, kun je overwegen een cadeaumand voor nieuwe moeders samen te stellen die gevuld is met diensten en hulp die ze nodig heeft, om haar door die vermoeiende en overweldigende fase van het zorgen voor een nieuwe baby te helpen. Hieronder volgen enkele waterdichte cadeaus voor nieuwe moeders waar ze dol op zal zijn en waar ze zo dankbaar voor zal zijn.

De nieuwe moedercadeaumand boordevol nuttige diensten

Nieuwe ouders betreden een hele nieuwe wereld die volledig rondom hun baby draait. Ze zijn 24 uur per dag bezig met schommelen, kalmeren, voeden en luiers verschonen, waardoor ze soms vergeten voor zichzelf te zorgen. Omdat nieuwe moeders en vaders hun behoeften op een laag pitje zetten, kunnen vrienden en familie hen eraan herinneren ook voor zichzelf te zorgen. Eén manier om dit te doen is door ze cadeaubonnen en diensten te geven die ze simpelweg niet kunnen weigeren. Dit soort cadeaus zijn van onschatbare waarde voor nieuwe ouders.

Voed moeder van brandstof met voedselkaarten en ma altijdservices

Nieuwe moeders moeten eten om de enorme hoeveelheden energie te behouden die nodig zijn om een ander mens groot te brengen. In de waas van het ouderschap slinken de boodschappen, worden kommen ontbijtgranen het vaste diner, en maandenlang zijn de enige ma altijden die aandacht krijgen de babyflesjes. Wees een goede vriendin en geef een nieuwe moeder een aantal gezonde ma altijden waar ze geen tijd voor heeft om voor zichzelf te maken. Je zult weten dat ze gevoed wordt door heerlijk en voedzaam eten, met dank aan jou.

Ga Grub Hub

Met een cadeaubon voor Grub Hub kan de nieuwe moeder snel haar favoriete restaurant bellen en een bestelling plaatsen, STAT. Dit is een geweldige optie om te geven als je niet weet welke specifieke eetgelegenheden de voorkeur hebben, of als de moeder niet van koken houdt, en ze in de tijd vóór de baby meestal uit eten ging.

Geef een ma altijdabonnement cadeau

Zelfs ouders zonder nieuwe baby's hebben elke avond moeite om ma altijden op tafel te krijgen. Het kopen van ingrediënten, het klaarmaken van spullen en het koken van ma altijden kan aanvoelen als een berg die echt niet de moeite waard is om te beklimmen tijdens die vroege ouderschapsdagen. Ma altijdabonnementen halen het alledaagse uit het koken en redden vermoeide en hongerige ouders. Met abonnementen als Blue Apron, Sunbasket en HelloFresh kunnen ouders zelf bepalen welke ma altijden ze willen laten bezorgen. Ze ontvangen dan een aantal dagen per week gezonde recepten en relevante ingrediënten rechtstreeks bij hen thuis.

Boodschappen laten bezorgen

Vrouw ontvangt een doos vol kleurrijke en verse biologische boodschappen
Vrouw ontvangt een doos vol kleurrijke en verse biologische boodschappen

Drukke nieuwe moeders hebben zelden een paar uur extra om door de gangpaden van hun plaatselijke supermarkt te slenteren. Bedenk eens wat ze allemaal met die kostbare uren zouden kunnen doen als iemand maar boodschappen voor ze zou doen! Met diensten als Shipt, Instacart, AmazonFresh en Fresh Direct kunnen nieuwe moeders rechtstreeks vanaf hun telefoon een boodschappenbestelling plaatsen. Vanaf dat moment hoeven ze alleen nog maar de tassen naar binnen te slepen nadat ze op de stoep zijn gezet.

Koffie van de Maand Clublidmaatschappen

Nieuwe moeders zijn afhankelijk van babyknuffels en koffie, heel veel koffie. Als je een nieuwe mama-vriendin hebt die dol is op koffie, meld haar dan aan voor een Koffie van de Maand-abonnement. Je weet dat dit goed van pas zal komen, en het zal haar een reden geven om je uit te nodigen voor een warme kop koffie. Bean Box, Atlas Coffee Club en Lady Falcon Coffee Club zijn allemaal de moeite van het bekijken waard.

Maak een ma altijdtrein

Als je wilt helpen nieuwe ouders te voeden, probeer dan een ma altijdtrein te organiseren. Dit is een goedkope en gepersonaliseerde manier om ma altijden samen te stellen voor drukke nieuwe gezinnen die weinig of geen tijd hebben om ontbijt, lunch of diner te koken.

Zelfzorggerichte servicegeschenken

Douchen? Bedenken? Jeans? Dit zijn woorden die nieuwe moeders ooit gebruikten in hun pre-baby-tijdperk, maar die ze nu misschien niet zo vaak gebruiken, nu ze voor een pasgeboren baby zorgen. Help mama haar ritme terug te vinden met een paar servicegerichte cadeaus waardoor ze eruit ziet en aanvoelt als de koningin die ze is.

Ontspanningsapp-lidmaatschap

Help nieuwe moeders hun innerlijke zen te vinden met een abonnement op een wellness- en ontspanningsapp. Ze hebben misschien geen tijd voor een pittige yogales, maar ze kunnen hier en daar waarschijnlijk wel een paar minuten vrijmaken om gebruik te maken van centrerende apps zoals Headspace, The Mindfulness App en Calm.

Cadeaubonnen voor verwendiensten

Vrouw die massage heeft
Vrouw die massage heeft

Een beetje verwennerij voelt altijd fijn, en nieuwe moeders hebben ontspanning en verjonging nodig. Ze zullen alle cadeaubonnen koesteren waardoor ze zich goed voelen. Denk aan cadeaubonnen voor een massage, een knipbeurt en kleuring, of een cadeaubon voor vers gelakte nagels.

Mode- en stijlabonnementen

Joggingbroeken en rommelige knotjes worden al snel het favoriete uniform van nieuwe moeders, maar dat betekent niet dat mama's zich niet mogen verkleden in nieuwe outfits. Als je weet hoeveel de nieuwe moeder in je leven ooit genoot van de hele dag shoppen, kijk dan eens naar een abonnement op Stitch Fix, waarbij kleding direct bij haar thuis wordt afgeleverd, en ze alleen beta alt voor wat ze bewaart (samen met de styliste). tarief). Beautyboxen zoals IPSY bieden leuke schoonheidsproducten aan vrouwen die nieuwe vochtinbrengende crèmes of tinten lipgloss willen proberen zonder een halve dag door de gangpaden van Sephora of Ulta te dwalen.

Huishoudelijke verzorging en babydiensten worden gewaardeerd

Baby komt op de eerste plaats; het huishouden komt nu op de laatste plaats. Het is moeilijk om gelijke tred te houden met de eisen van een pasgeboren baby en huishoudelijke klusjes. Als je dit weet, omdat je zelf een doorgewinterde ouder bent, geef dan de gave van hulp in het hele huis. Je bent er geweest, je weet dat geen enkele nieuwe moeder haar dagen doorbrengt met het afstoffen van ventilatoren en het schrobben van toiletten, maar dat betekent niet dat het niet gedaan hoeft te worden.

Een nachtverpleegster is een gamechanger

Lange nachten met kieskeurige baby's zullen het geduld van de meest serene pasgeboren moeder op de proef stellen. Zou uw vriend de hulp van een nachtverpleegkundige overwegen? Iemand inhuren voor directe kinderopvang voor pasgeborenen is zeker een geschenk waar u eerst naar wilt vragen. Hoewel een babyfee op een verrassende avond een droom lijkt die uitkomt, kunnen sommige ouders deze dienst als aanmatigend of invasief ervaren. Doe hier eerst je huiswerk! Mocht de nieuwe moeder ervoor openstaan, ga dan naar de Newborn Care Specialist Association voor aanwijzingen, of vraag de neonatale afdeling van uw plaatselijke ziekenhuis om advies over de service.

Aanbieding voor babysit

Baby veranderen
Baby veranderen

Nachtverpleegsters zijn duur en kosten honderden dollars voor een avond vol stille, ononderbroken gelukzaligheid. Niet iedereen kan geld uitgeven aan een cadeau als dit. Wat u waarschijnlijk wel zou kunnen gebruiken, zijn uw eigen oppasdiensten. Vraag de kersverse ouders of je hun baby een paar uurtjes mag wiegen terwijl zij gaan douchen en een dutje doen!

Lichte huishoudelijke diensten

Nieuwe ouders hebben niet de tijd of energie om het huis van top tot teen schoon te maken, en dat is waar je naar binnen kunt duiken en het geschenk van reinheid kunt geven. Hulpdiensten zoals Merry Maids houden het huis schoon, zodat moeder haar energie kan richten op belangrijkere dingen, zoals babybinding!

Wasservice van deur tot deur

Ouder zijn betekent veel was doen tot de dag dat je kinderen het nest verlaten (en zelfs dan nemen ze de was mee naar huis)! Als een of meer mensen in huis met schone, geperste kleding zonder spugen aan de slag moeten, huur dan een huis-aan-huis wasservice in om vuile kleding op te halen, te wassen en terug te brengen. Kijk eens naar Rinse, dat een abonnement aanbiedt en zeven grote steden bedient, of Tide Cleaners, met meer dan 200 verschillende locaties door het hele land. Je kunt deze service ook lokaal bekijken.

Andere ingenieuze, op service gebaseerde geschenken waar nieuwe ouders dol op zullen zijn

Deze cadeau-ideeën voor nieuwe moeders helpen je de lange dagen te doorbreken waarop je in de constante behoeften van een mens van zeven pond moet voorzien. Vul hun vluchtige momenten van vrije tijd met entertainment, en in het zeldzame geval mogen ze het huis verlaten voor een uitstapje naar de goede oude Costco!

Een Sam's Club- of Costco-kaart

Geef een nieuwe moeder een Costco- of Sam's Club Warehouse-lidmaatschap, samen met een cadeaubon om ze op weg te helpen. Denk eens aan al die luiers en doekjes die ze kunnen kopen!

Hoorbaar abonnement

Jonge moeder ontspannen thuis terwijl ze haar slapende baby vasthoudt
Jonge moeder ontspannen thuis terwijl ze haar slapende baby vasthoudt

De handen van een nieuwe moeder zijn voor altijd vol met een gloednieuwe baby, maar ze kan waarschijnlijk haar oordopjes indoen en naar boeken luisteren terwijl ze haar baby in slaap wiegt. Met Audible kan ze boeken en podcasts streamen wanneer ze maar de kans krijgt.

Amazon Prime-abonnement

Alle ouders hebben een Amazon Prime-abonnement nodig! Oh, om op een knop te klikken en de artikelen direct bij je thuis te laten bezorgen! Nieuwe moeders kunnen alles krijgen wat hun hartje begeert bij deze beruchte one-stop-shop, en als ze daar nog geen lidmaatschap hebben, wees dan de persoon in hun leven die deze winkeldroom waarmaakt.

Een betaalde pas voor hun favoriete televisieprogramma's en films

Hulu, Netflix, Amazon Video (krijg dat Prime-lidmaatschap!) en zoveel andere op abonnementen gebaseerde streamingopties bestaan nu. Teken de nieuwe moeder die je kent voor een of twee ervan, en laat de maandelijkse factuur naar jezelf doorsturen. Zo heeft ze iets om naar te kijken als ze om 4 uur 's ochtends opstaat om te eten.

Bloemen elke maand

Er is iets aan het openen van de voordeur voor bloemen waardoor vrouwen zich de meest geliefde persoon in het universum voelen. Stuur elke maand bloemen naar je favoriete nieuwe moeder om haar te laten weten dat je denkt dat ze een geweldige ouder is en geweldig werk doet in haar nieuwe rol.

Kies de beste cadeauservices voor een nieuwe moeder

Lees je publiek. Weet waar de nieuwe moeder van houdt en wat haar interesses zijn. Luister hoe ze de hoogte- en dieptepunten van het nieuwe moederschap bespreekt, en zoek uit waar jij kunt helpen de gaten op te vullen. Zodra u heeft besloten welke diensten u cadeau wilt doen, kunt u cadeaubonnen en abonnementsbewijzen in een leuke doos of mandje doen, of ze in een lief kaartje stoppen. De verpakking doet er veel minder toe als het gaat om het verlenen van diensten, omdat ze echt voor zichzelf spreken.

Aanbevolen: