5 beste slowcooker-dumpcake-recepten waar uw gezin dol op zal zijn

Inhoudsopgave:

5 beste slowcooker-dumpcake-recepten waar uw gezin dol op zal zijn
5 beste slowcooker-dumpcake-recepten waar uw gezin dol op zal zijn
Anonim

Laat je slowcooker het werk doen met een TikTok-sensatie, de dumpcake. Je zult nooit meer traditionele taarten bakken.

bosbessendumpcake en ijs
bosbessendumpcake en ijs

Herinner je je de dagen van de set it en vergeet je de infomercial? Deze dumpcakes hebben precies hetzelfde idee, en is dat niet prachtig? Als je iemand bent die van desserts houdt, nooit een recept kunt herhalen zonder het te verbranden, of als je gewoon een halve middag geen bloem wilt afmeten en zeven, dan is de dumpcake je nieuwe beste vriend. Dit zijn de beste dumpcakes uit de slowcooker om je op weg te helpen. En absoluut geen van deze vereist dat je bijhoudt hoe vaak je iets hebt geroerd. Laten we gaan koken!

Wat is een dumpcake?

In tegenstelling tot schoenmakers of chips hoeft de dumpcake niet te worden gemengd. Je gaat ook een cakemix gebruiken, die je in de winkel hebt gekocht, om je een knapperige, zoete korst te geven in plaats van haver- of taartdeeg.

Het is een eenvoudig een-twee-drie-recept zonder roeren, zonder mixers, en het enige dat je aan het scheppen bent, is misschien wat ijs. Breng de dag door met het bekijken van slowcooker-dumpcakes op TikTok, en je maag zal binnenkort rommelen.

Slowcooker kersendumpcake

kersen dump taart
kersen dump taart

Drie ingrediënten staan tussen jou en een kersendumpcake die met elk kersendessert kan wedijveren. En dat allemaal zonder het taartdeeg te scheuren of te verbranden.

Ingrediënten

  • 42 ons kersentaartvulling
  • Een doos gele cakemix
  • ½ kopje boter, in dikke plakken gesneden.

Instructies

  1. Voeg de kersentaartvulling toe in je slowcooker.
  2. Strooi een doos gele cakemix erover.
  3. Bestrijk het geheel met de klontjes boter, gelijkmatig verdeeld over de cakemix.
  4. Zet je slowcooker vier uur op de laagste stand als je geduldig bent, of zet hem twee uur op de hoogste stand als je toe bent aan een toetje.

@homesteadwithhayes easyrecipes desserttiktok crockpot slowcooker summer cherry fyp simple quickdessert bake easydesserts recipe recipesoftiktok AerieREAL ♬ Stuur mij op pad - Vibe Street

Appeldumpcake uit de slowcooker

appel dump taart
appel dump taart

Vernietig de jeuk van appeltaart of appelchips met iets dat iets makkelijker is - zonder dat je elke vierkante centimeter van je keuken met bloem bedekt. Dit eenvoudige recept van S alty Side Dish zal niet alleen meteen een hit zijn, maar je vrienden zullen je ook smeken om je geheim.

Handige hack

Na het toevoegen van de appeltaartvulling, maar voordat je de cakemix bestrooit, voeg je een kopje toe aan twee kopjes karamel die in vierkantjes is gesneden om een karamel-appeldumpcake te maken.

Slowcooker bosbessendumpcake

bosbessendumpcake
bosbessendumpcake

Sommigen van ons hebben voortdurend paarse vingers omdat ze de hele zomer bosbessen hebben gegeten. Als je droomt van bosbessen, waarom geniet je dan niet van een dumpcake die je tot de zomer vasthoudt?

Ingrediënten

  • 42 ons bosbessentaartvulling
  • Gele cakemix of vanillecakemix
  • 1 stokboter, in stukjes gesneden

Instructies

  1. Doe 42 ons bosbessentaartvulling in je crockpot.
  2. Strooi het gele of vanillecakemengsel over de bosbessen.
  3. Maak de lagen af en verdeel de vierkantjes boter gelijkmatig over de cakemix.
  4. Bak je binnenkort te voltooien dumpcake op de hoogste stand gedurende drie uur of ga even weg en laat de magie ongeveer vijf uur op de lage stand inwerken.

Slowcooker-ananas ondersteboven dumpcake

ananas snijden
ananas snijden

Laat de slowcooker een heerlijk en sappig ananas-omgekeerde dumpcake-recept van Recipes That Crock maken, terwijl je voor jezelf een ananas-omgekeerde cake-martini maakt.

Om het recept voor je slowcooker te maken, voeg je het eenvoudig in lagen toe aan de slowcooker en zet je het 4 uur op laag of 2 uur op hoog. Boem. Dumpcake.

Slowcooker Peach Cobbler Dump Cake

perzik schoenmaker dump cake
perzik schoenmaker dump cake

Neem een hap uit een sappige perzik. Een sappige perzikdumpcake dus. Als je op mij lijkt, kun je geen genoeg krijgen van perziken, zelfs als ze in het seizoen zijn. Bedank perziken voor dit recept.

Ingrediënten

  • 32 ons ingeblikte perziken op zware siroop, ongedraineerd
  • 1 pakket gele cakemix
  • 1 stokboter, in plakjes

Instructies

  1. Doe de perziken en de siroop in je slowcooker.
  2. Bestrooi met de gele cakemix.
  3. Je kent het wel: verdeel de boter gelijkmatig over de cakemix. Je kunt zelfs de boter smelten en erover gieten.
  4. Laat deze smaken ongeveer twee uur op de hoogste stand vermengen, of ongeveer vier uur op de lage stand.

Snelle tip

Meng wat pecannoten of walnoten door de perziken! Je kunt er meer aan toevoegen als het klaar is met koken, door eroverheen te strooien. Vergeet het ijs en een snufje kaneel niet.

Snelle dumpcakes in een slowcooker

Het lijkt misschien contra-intuïtief, maar het is het gebrek aan voorbereidingstijd bij het samenstellen van deze recepten voor dumpcakes uit de slowcooker, waardoor ze ondanks de lange kooktijd zo snel zijn. Dump je ingrediënten en ga verder met je dag terwijl de dumpcake voor zichzelf zorgt. Konden alle desserts maar zo eenvoudig zijn.

Aanbevolen: