15 beste audioboeken voor gezinsuitstapjes (iedereen zal er dol op zijn)

Inhoudsopgave:

15 beste audioboeken voor gezinsuitstapjes (iedereen zal er dol op zijn)
15 beste audioboeken voor gezinsuitstapjes (iedereen zal er dol op zijn)
Anonim
vader en dochter rijden in de auto
vader en dochter rijden in de auto

Het vinden van enkele van de beste audioboeken voor roadtrips met het hele gezin kan uw gezin urenlang betoverd houden tijdens een roadtrip. Leer enkele van de beste roadtripboeken voor kinderen en tieners. Voor langere reizen kun je zelfs een audioboekserie voor roadtrips proberen.

Beste audioboeken voor roadtrips met het hele gezin

Gezinsreisjes kunnen snel saai worden. Waarom maakt u uw reis niet leuker door samen van een boek te genieten? Duik in enkele van deze leuke, gezinsvriendelijke audioboeken waar het hele gezin van kan genieten. Voor tophits en geliefde klassiekers kun je iets vinden waar iedereen zich prettig bij voelt.

Arlo Finch in de Vallei van het Vuur

Ben je op zoek naar een fantasie-avontuur waar je helemaal gek van wordt! John August's personage Arlo Finch zal je niet teleurstellen. Binnen de eerste 20 minuten weet Arlo het hele gezin te boeien, waardoor stoppen voor benzine een hele klus wordt. Je zult je niet alleen inleven in Arlo en zijn fantastische avontuur, maar je begint je ook af te vragen of het zich in jouw achtertuin afspeelt. Verdwaal in dit 6 uur durende avontuur, nog leuker gemaakt door de vloeiende gesproken tekst.

Wandel twee manen

Ben je op zoek naar een korte maar plezierige avontuurlijke ervaring tijdens je roadtrip? Probeer de vijf uur durende saga van Walk Two Moons eens. Sharon Creech weeft een fascinerend verhaal samen van een Indiaans meisje dat op pad gaat om haar moeder te vinden, met precies de juiste hoeveelheid grappig en verbitterd. Verdwaal in het vlotte verhaal van Hope Davis dat dit audioboek echt plezierig maakt.

Bud, geen vriend

Voor de echte muziekminnende gezinnen die onderweg zijn: word verliefd op de pittige 10-jarige Bud. In zijn zoektocht naar een jazzmuzikant waarvan hij denkt dat het zijn vader is, beleeft Bud onvergetelijke avonturen terwijl hij door het Midwesten reist tijdens de Grote Depressie in dit 5 uur durende audioboek. Als hij eenmaal onderweg is, staat niets hem meer in de weg. Zelfs geen vampieren!

Bud, geen vriend door Christopher Paul Curtis
Bud, geen vriend door Christopher Paul Curtis

De wonderbaarlijke tovenaar van Oz

The Wonderful Wizard of Oz is een tijdloze klassieker waar iedereen van kan genieten. Neem het hele gezin mee op een avontuur boordevol actie terwijl Dorthy van Kansas naar Oz wordt geblazen en onderweg een paar vrienden en vijanden tegenkomt. Kinderen zijn verrukt over het magische lot van deze vrienden die hun weg proberen te vinden naar de Emerald City. Dit komt rond 4 uur binnen en is een geweldige familietraktatie om iedereen scherp te houden.

Uit de gemengde bestanden van mevrouw Basil E. Frankweiler

Kunst en avontuur gaan samen in een prachtig verhaal in From the Mixed-Up Files of Mrs. Basilicum E. Frankweiler. Ontdek hoe weglopen verandert in een fantastisch avontuur voor Claudia en haar broer tijdens deze jacht om meer te weten te komen over het engelenstandbeeld. Maak je klaar om te worden meegezogen door 3 uur lang speelse en expressieve vertelling van Jill Clayburgh.

Fantastische reis-roadtripboekenreeks

Degenen die een langlaufreis of een lange roadtrip willen maken, zullen merken dat een serie beter werkt voor de familie. Voor een fantastische roadtrip heb je een fantastische serie nodig. Luister deze beroemde avonturen op audio.

Vrolijke familie die geniet van een roadtrip
Vrolijke familie die geniet van een roadtrip

De Harry Potter-serie

Heksen, tovenaars en schurken, oh my! Voeg dat samen in een fantastische serie vol intriges en mysterie terwijl Harry Potter tegen Voldemort vecht, en je hebt een familiewinnaar. Hoewel dit een uitstekende serie is voor de elementaire avonturiers, houdt het ook je tieners en volwassenen op het puntje van hun stoel. Bovendien is het lezen van Jim Dale een genot.

Percy Jackson-serie

Minder heksen en tovenaars en meer goden en halfgoden: de Percy Jackson-serie tilt de Griekse mythologie naar een geheel nieuw niveau. Laat je meeslepen in deze serie terwijl Percy Jackson ontdekt dat zijn vader Poseidon is en dat de wereld van de goden echt is.

Chronicles of Narnia-serie

Ben je op zoek naar een spannende avonturenserie om het hele gezin te boeien? Zoek niet verder dan de Chronicles of Narnia-serie. De weesfamilies Pevensie vallen in een verborgen wereld in een kledingkast en ontdekken avontuur en mysterie. Duik in deze buitenaardse fantastische avonturen met heksen, leeuwen en dwergen.

Chronicles of Narnia-serie
Chronicles of Narnia-serie

Artemis Fowl-serie

Sluit je aan bij de wereld van het criminele meesterbrein Artemis Fowl, terwijl hij van het ene avontuur naar het andere duikt in een zoektocht om het familiefortuin te herstellen en de uitlokkende misdaden van het sprookjesvolk te ontdekken. Volg deze actie-, avontuur-, mysterie- en misdaadserie tot het einde door de meeslepende lectuur van Nathaniel Parker.

De Penderwicks-serie

Volg de verrukkelijke en ondeugende lotgevallen van de zusjes Penderwick terwijl ze hun familie verkennen, vrienden maken en irriteren. Van avonturen op het landgoed Arundel tot het maken van nieuwe vrienden in de lente, je kunt hun boeiende avonturen volgen terwijl je je eigen avontuur beleeft.

Teen Road Trip-boeken om uit te checken

Een auto vol tieners onder de indruk houden van een audioboek is iets moeilijker. Er zijn echter een aantal geweldige audioboeken die speciaal voor uw tienerkinderen zijn bedoeld.

De Hongerspelen

In deze dystopische serie volgt The Hunger Games Katniss Everdeen in de Hunger Games, een gevecht op leven en dood. Katniss wordt gezien als de underdog en een zekere verliezer en laat de hoofdstad zien waar ze van gemaakt is in dit 10 uur durende audio-avontuur.

POP

Bereid je voor op een meeslepend verhaal met een sport-twist op de middelbare school. De sportfans in de familie en alle anderen kunnen genieten van dit 6 uur durende, oprechte audioboek met voetbalervaring. Het einde raakt je diep in je hart.

Open Road Zomer

Voor het perfecte vriendschapsverhaal om uw familie-roadtrip op te fleuren, hoeft u niet verder te zoeken dan de 9 uur durende Open Road Summer! Het audioboek is niet alleen perfect voor een roadtrip, maar biedt ook een fantastische hedendaagse romantiek waar tweens van kunnen genieten.

Zomer Open Weg
Zomer Open Weg

De boekendief

Omring jezelf met een meeslepend verhaal en een stukje geschiedenis, terwijl The Book Thief je meeneemt naar nazi-Duitsland. Bekijk de wereld door de ogen van Liesel door haar ontmoetingen met de mensen om haar heen, waaronder de Joodse man die zich in de kelder schuilhoudt. Deze meeslepende roman van 13 uur laat je wachten op wat er gaat komen en laat je kreunen als het tijd is voor een pauze in het toilet.

Alles wat ik je nooit heb verteld

Alles wat ik je nooit heb verteld is een boeiende familieroman die zich rechtstreeks in je hart nestelt. Door de dood van hun dochter wordt de ziel van een gezin zichtbaar voor de hele wereld. Verdwaal in de strijd die elk gezin voelt om te communiceren en elkaar te begrijpen. De intrigerende stem van Cassandra Campbell helpt dit tien uur durende verhaal samen te voegen.

Beste audioboeken voor een roadtrip met het hele gezin

Gezinsreisjes kunnen onvergetelijk zijn. Maar na een paar uur en een paar lege batterijen van je mobiele telefoon, twijfel je misschien aan je gezond verstand. In plaats van te lijden, kun je samen genieten van de weg en een boek door deze leuke audioboeken voor het hele gezin te bekijken. Niet alleen zijn de verhalen geweldig, maar je wilt ook niet dat de rit eindigt vóór het boek.

Aanbevolen: