Hoe u uw auto Feng Shui kunt gebruiken

Inhoudsopgave:

Hoe u uw auto Feng Shui kunt gebruiken
Hoe u uw auto Feng Shui kunt gebruiken
Anonim
Auto Feng Shui
Auto Feng Shui

Feng shui-principes kunnen op alles worden toegepast, zelfs op je auto. Omdat veel mensen veel tijd in hun auto doorbrengen, is het nuttig om feng shui-accenten aan je auto toe te voegen om veelbelovende chi te creëren.

Volg de Feng Shui-regels voor uw auto

Net zoals je feng shui voor je huis zou benaderen, zou je ook de feng shui van je auto moeten benaderen. Begin met het fundamentele feng shui-principe van opruimen.

Ontruim uw auto

Het is gemakkelijk dat afval zich ophoopt in een auto. Als u voor de kost reist, kan het zijn dat u kleding, koffers en werkpapieren verspreid op de achterbank of in de kofferbak vindt. Dit zorgt niet alleen voor een onprofessionele uitstraling van een zakenauto, rommel zorgt ook voor stagnerende energie.

Als je auto rommelig is en de energie vastzit onder stapels boeken, papieren, gebruikte fastfoodzakken en lege drinkbekers, dan zal je energieniveau elke keer dat je in de auto stapt, dalen en zakken.

Dus pak een grote vuilniszak en een paar bakken en ruim je auto op. De zak is voor afval, de ene bak is voor kleding en de andere bak is voor werk- of schoolgerelateerde rommel.

Opruimen

De tweede regel van feng shui is om het op te ruimen. Dat betekent dat je de vloerbedekking en stoffering wil stofzuigen. Als u kleine kinderen heeft en er kleverige plekken zijn van gevallen ijshoorntjes of popcorn, stofzuig en was dan de bekleding.

Ga vervolgens de ramen binnen en buiten aanpakken. Een van de feng shui-principes is om ramen schoon te houden, zodat gunstige chi-energie kan komen en gaan. Het is ook een veiligheidsrisico voor een voertuig, dus zorg ervoor dat uw ramen glinsteren.

Was die vuile auto

Goed wassen is nodig om het schoonmaakproces te voltooien. Vergeet het grillwerk en de banden niet. Als je klaar bent, wil je misschien een superglans op je auto aanbrengen met een mooie waxbeurt.

Ga nu in je auto zitten en snuif eens op. Ruikt het schoon? Zo niet, dan is het tijd om uw auto te ontgeuren, zodat deze elke keer dat u binnenkomt fris ruikt. Die nieuwe autogeur is zelfs verkrijgbaar in een blikje, als dat jouw geur is, of kies een luchtverfrisser met jouw favoriete geur.

Laat verse Chi je auto binnenkomen

Als je met gesloten ramen rijdt en je auto in een garage thuis parkeert, is de kans groot dat je het raam alleen naar beneden zet bij drive-thrus voor banken, apotheken en voedselafhaalpunten. Neem elke week de tijd om met de ramen naar beneden te rijden of op zijn minst de ramen op de oprit te laten zakken, zodat frisse lucht (chi) energie binnen kan komen en muffe, ongunstige chi-energie kan vervangen.

Voer een motorcheck uit

Dit is het beste moment om autovloeistoffen, zoals antivries, te controleren en bij te vullen, de radiateur te controleren, de accu te controleren en meer ruitenwisservloeistof, stuurbekrachtigingsvloeistof en olie toe te voegen. Als de olie moet worden ververst, zorg er dan onmiddellijk voor.

Als uw stropdassen versleten lijken, koop dan nieuwe banden. Als uw banden goed zijn, is het misschien tijd om ze te wisselen. Heeft u piepende remmen? Laat ze nakijken en vervang de remblokken voordat ze te versleten raken.

Elk berichtlampje dat op de auto gaat branden, mag niet worden genegeerd. Zorg voor een grondige controle om er zeker van te zijn dat uw feng shui-inspanningen niet voor niets zijn.

Feng Shui geluksbrengers voor uw auto

Voeg een paar feng shui-geluksbrengers of energieobjecten toe aan je voertuig. Wees voorzichtig met het ophangen van iets aan een achteruitkijkspiegel, aangezien reflecties andere bestuurders kunnen verblinden en wrakken kunnen veroorzaken. Je kunt altijd dingen zoals kristallen in een dashboardkastje, bekerhouder of opbergvak tussen de twee voorstoelen plaatsen.

Charmes op een achteruitkijkspiegel
Charmes op een achteruitkijkspiegel
  • Vijf of drie Chinese munten, vastgebonden met een rood lint, zijn geweldig voor mensen die in de verkoop werken of aan een promotie werken.
  • Een kwarts- of amethistkristal kan aan een sleutelhanger worden geplaatst voor veelbelovende energie.
  • Je kunt je Chinese astrologiedier dragen als sleutelhanger voor geluk of als sleutelhanger met een favoriet Chinees symbool.

Autokleurkeuzes voor goede Feng Shui

U kunt uw Kua-nummer gebruiken om de beste autokleur voor uw volgende autoaankoop te bepalen. Verhoog uw persoonlijke krachtnummer door de kleur te selecteren uit de aangeboden keuzes. Zorg ervoor dat je echt van de kleur houdt voordat je die keuze maakt.

Kua-nummers en kleuren

Nummer Kleur(en)
1 Blauw of zwart
2 Geel of bruin
3 Groen (olijf of smaragd)
4 Groen (lichte tint)
5 Geel of bruin
6 Wit, zilver of goud
7 Wit, zilver of goud
8 Geel of bruin
9 Rood, roze of oranje

Als je favoriete kleur niet een van je kua-nummerkleuren is, maak je dan geen zorgen. Je kunt ook de vijf-elemententheorie gebruiken om te zien welke sector jouw favoriete kleur symboliseert en deze gebruiken om dat deel van je leven te verbeteren.

Gebruik Feng Shui om uw auto gunstig te houden

Net zoals u uw huis moet onderhouden door middel van het huishouden, wilt u hetzelfde doen met uw auto door regelmatig geplande schoonmaakbeurten en controles uit te voeren. Voeg desgewenst wat geluksvoorwerpen toe en gebruik de kleur van de auto om je leven te verbeteren. Als je de feng shui van je auto constant houdt, zul je snel een verschil in je rijtijd gaan zien.

Aanbevolen: