Wat doet een schoolmedewerker?

Inhoudsopgave:

Wat doet een schoolmedewerker?
Wat doet een schoolmedewerker?
Anonim
Politieagent praat met schoolkinderen
Politieagent praat met schoolkinderen

De politieagent die naar jouw school komt om wapenveiligheid of drugsmisbruik te bespreken. Diezelfde officier begroet je elke ochtend. Deze functionaris is een schoolresourcefunctionaris. Ze hebben veel rollen die ze spelen binnen een school of district.

Belang van een schoolhulpfunctionaris

Het ontwikkelen van een relatie tussen de rechten en studenten is belangrijk. Schoolmedewerkers zijn er om deze relatie en vertrouwen te bevorderen.

Bevorder een veilige omgeving

Hoewel je misschien denkt dat ze slechts een bewaker zijn, is een schoolagent een beëdigde politieagent die samenwerkt met de school en het schooldistrict om leeromgevingen te bevorderen waarin leerlingen zich veilig voelen. Gezien de tumultueuze toestand op scholen met schietpartijen en geweld, is dit een standpunt van onschatbare waarde.

Onderwijs- en leiderschapsverantwoordelijkheden

Door middel van mentorschap en lezingen helpen hulpfunctionarissen kinderen ook strategieën te ontwikkelen voor het oplossen van problemen met andere tieners of om zichzelf buiten het klaslokaal te beschermen. Deze professionals kunnen een mentor, docent of functionaris zijn, afhankelijk van waar de situatie om vraagt.

De rol van een officier veranderen

Als basisschoolleerling heb je je officier misschien gezien als iemand die je leerde over het gevaar en de misdaad van vreemden, of die de tijd nam om je te laten zien wat zijn verschillende uitrusting doet. Op de middelbare school vervult een resource officer echter een andere rol. Op het secundaire niveau proberen resource-officieren je op het rechte pad te houden. Ze controleren misschien je koffers of kluisjes, en komen misschien zelfs naar je klaslokaal of collegezaal om te praten over statistieken over rijden onder invloed. Misschien vertellen ze je over een geval van drugsmisbruik dat ze hebben meegemaakt. Het is hun taak om de misdaad terug te dringen en u via verschillende rollen op de hoogte te houden.

Mentor

Als mentor vormen deze agenten de eerste verdedigingslinie voor tieners. Ze zullen niet alleen gevechten verbreken en persoonlijke eigendommen doorzoeken, maar ze zullen met je praten over hoe je de wet overtreedt en wat er kan gebeuren. Ze zullen proberen tieners te helpen een beter pad of programma's te vinden die hen kunnen afhouden van destructief gedrag. Schoolfunctionarissen kunnen ook met kinderen werken aan voorlichting over wetshandhaving door te bespreken waarom gedrag zoals drugs, alcohol, vechten, pesten, enz. hun groei kan belemmeren en tot welke toekomst dat gedrag zou kunnen leiden.

Docent

Net als een mentor, maar zonder de één-op-één interactie, kunnen hulpfunctionarissen via een bijeenkomst wetshandhavingsonderwijs geven. Ze zullen niet alleen praten over rijden onder invloed, drugsmisbruik, geweld en het overtreden van de wet, maar ze zullen ook begeleiding bieden via hun lezingen. Ze kunnen ook veiligheidsontwikkelingsplannen en -doelstellingen bespreken, zodat leerlingen zich veiliger voelen op school.

Programmadirecteur

Resource-aanbiedingen kunnen ook programma's aanbieden in de districten waar ze werken. Ze kunnen bijvoorbeeld bemiddelingstactieken of -lessen aanbieden. Ze zouden programma's kunnen faciliteren die de gevolgen van rijden onder invloed nabootsen rond schoolb altijd om te waarschuwen voor de gevaren van alcoholgebruik onder tieners. Deze functionarissen zouden ook programma's voor drugsmisbruik onder tieners kunnen faciliteren in gebieden waar dit hoog kan zijn.

Ambtenaren gaan tot het uiterste

Schoolmedewerkers zijn een belangrijk element voor de veiligheid van tieners op school. Deze beëdigde agenten zorgen ervoor dat studenten zich veilig voelen door op het terrein te patrouilleren, toezicht te houden op metaaldetectoren en indien nodig huiszoekingen en inbeslagnemingen uit te voeren. Ze helpen ook bij het opstellen van actieplannen voor het geval een schutter of crimineel de school binnenkomt. Niet alleen dat, maar volgens een onderzoeksrapport uit 2018 maken hun inspanningen een verschil doordat 75% van de studenten zich veiliger voelt.

Ambtenaren zijn geen bewakers

Je zou kunnen denken dat een resource officer slechts een gewapende bewaker is, maar dat is niet zo. Schoolhulpverleners zijn politieagenten. Ze hebben niet alleen een crisisopleiding gevolgd, maar hebben ook de politieacademie afgerond. Het zijn dezelfde beëdigde agenten die u kunnen aanhouden of reageren op een 911-oproep. Velen hebben training gevolgd via de National Association of School Resource Officers.

Scholen en studenten beschermen

Gezien de toestand van de natie is het logisch dat tieners misschien bang zijn om naar school te gaan. Schietpartijen op scholen zijn iets dat niet alleen in grote steden voorkomt, maar overal in de VS. Schoolhulpfunctionarissen kunnen uw school helpen zich veiliger en zekerder te voelen. Ze begeleiden kinderen ook om ervoor te zorgen dat ze op het goede pad blijven.

Aanbevolen: