Waarom rommelige kasten slechte Feng Shui zijn

Inhoudsopgave:

Waarom rommelige kasten slechte Feng Shui zijn
Waarom rommelige kasten slechte Feng Shui zijn
Anonim
Rommelige kast
Rommelige kast

Het opruimen van rommel in kasten is een van de meest over het hoofd geziene aspecten van het opruimen met feng shui. Hoewel dit misschien een triviaal punt lijkt als het om de rest van je huis gaat, kunnen kasten vol rommel net zoveel impact hebben op de chi-energiestroom als een open kamer met stapels kleding en andere spullen.

Kastrommelblokken Chi Energy

Elke keer dat je kast overvol en ongeorganiseerd is, voorkomt dit dat waardevolle, veelbelovende chi-energie ongehinderd door je huis kan stromen. De rest van je huis kan het perfecte feng shui-ontwerp zijn, maar als de kasten een ongeorganiseerde puinhoop zijn, is je feng shui-toepassing verre van voldoende.

  • De chi-energie zal niet voorbij de opeenstapeling van kleding en verschillende items in de kast kunnen komen.
  • Rommel zorgt voor stagnerende chi en wordt een obstakel voor nieuwe chi die je huis binnenkomt.
  • Het algehele effect van een rommelige kast op een anders feng shui-huis is alsof je de hele dag in de tuin werkt en schone kleren aantrekt zonder te douchen.

Impact van kastrommelchaos

Het kan zijn dat je de oorzaak en het gevolg van een ongeorganiseerde kast vol spullen pas opmerkt als de symptomen zichtbaar worden. Dit geldt vooral als je al het andere in huis hebt afgestemd op de feng shui-principes. In feng shui zijn alle rommelige kasten slecht. Het enige verschil is de impact op specifieke gebieden van je leven op basis van de kastensector.

Kastplanken
Kastplanken

Als je een kast hebt verwaarloosd, kunnen de veelbetekenende signalen zijn:

  • Als je herhaaldelijk last hebt van ziektes of een langzame maar gestage achteruitgang van je gezondheid, kunnen dit symptomen zijn van een rommelige kast.
  • Moeilijkheden en obstakels op het werk kunnen ervoor zorgen dat u perplex staat over de oorzaak. Analyseer uw kasten als mogelijke boosdoeners.
  • Uw inkomen en vermogen kunnen langzaam maar consistent afnemen als gevolg van de impact van ongeorganiseerde kasten.
  • Als je merkt dat er vaker ruzie is in je familie, is het misschien tijd om je kasten te reorganiseren.
  • Een gevoel van onrust en ongemak kan overheersen wanneer de chi-energie stagneert als gevolg van overvolle kasten.

Rommelige foyerkast

Hoewel de kast in de foyer misschien kleiner is dan de andere kasten in je huis, moet je de impact ervan niet onderschatten. De foyer is waar chi-energie voor het eerst uw huis binnenkomt. Het is van essentieel belang dat deze ruimte vrij is van rommel, zodat de chi-energie naar de rest van uw huis kan stromen. Als je geen aandacht hebt besteed aan het organiseren van de foyerkast, stop dan met waar je mee bezig bent en pak het meteen aan. Een overvolle en ongeorganiseerde foyerkast wordt een obstakel dat verhindert dat chi uw huis binnenkomt. Een deel van die energie verzamelt zich rond de kast, wat leidt tot stagnerende chi-energie. Rommel in een kast in de foyer heeft invloed op elk aspect van uw leven, omdat het waardevolle chi-energie uit elk gebied van uw leven berooft.

Ongeorganiseerde slaapkamerkasten

De slaapkamer is een toevluchtsoord voor rust en verjonging. Als de chi-energie rond je kast stagneert, kan dit de kwaliteit van je slaap beïnvloeden. Je moet deze kast te allen tijde georganiseerd en schoon houden om ervoor te zorgen dat andere delen van je leven niet worden beïnvloed.

Linnenkast wanorde

De linnenkast is een veelgebruikte opslagruimte die vaak niet georganiseerd en netjes wordt gehouden. Deze kast staat voor het gemak vaak in de badkamer. De badkamer heeft al een slechte reputatie, omdat er schoon water binnenkomt, maar ongunstig afvalwater de kamer verlaat. Een rommelige linnenkast draagt bij aan de negatieve impact die de badkamer heeft op het huishouden, dus het is van cruciaal belang om deze kast netjes te houden.

Halkast Shambles

Een gangkast wordt vaak een verzamelplaats voor alles wat je niet in andere kasten kunt of wilt opbergen. De hal dient als doorgang voor chi-energie om te reizen. Als deze laan stagnerende chi heeft, kan het de chi-energie blokkeren en ervoor zorgen dat deze zich in de gang verzamelt. Deze blokkade kan ervoor zorgen dat andere delen van het huis geen gunstige energie ontvangen. Als deze kast rommelig is, moet deze te allen tijde worden gereorganiseerd en netjes worden gehouden.

Rommelige utilitaire opbergkasten

Als je een opbergkast in de kelder of garage hebt, denk je misschien dat het praktische doel ervan ervoor zorgt dat deze niet als rommel wordt geclassificeerd als deze ongeorganiseerd is. Dit is eenvoudigweg niet waar, omdat elke vorm van rommel ongunstig is en stagnerende chi-energie creëert. De obstakels die deze gebieden met zich meebrengen, kunnen u ervan weerhouden doelen zoals promotie te bereiken, een lening te krijgen of conflicten te vermijden. Ruim deze kast ook op.

Rommel schaadt gelukssectoren

Afhankelijk van de sector waar je onverzorgde kast zich bevindt, kunnen specifieke delen van je leven worden beïnvloed. Als de kast zich bijvoorbeeld in uw zuidoostelijke sector bevindt, kan uw vermogen worden geschaad door dit soort kastproblemen. Een kast in de noordelijke sector kan uw carrièresituatie negatief beïnvloeden. Als je een specifiek probleem hebt, kan het zo simpel zijn als het opruimen van de kast in die sector en het organiseren ervan.

Kastrommel opgeruimd voor goede Feng Shui

Het onmiddellijke gevoel dat je krijgt als de kasten schoon en georganiseerd zijn, zal een verademing zijn. Je zult het vrijkomen van stagnerende chi-energie kunnen voelen en een verbetering zien in de negatieve gevolgen die je hebt ervaren als gevolg van het hebben van rommelige kasten.

Aanbevolen: