Verdubbelt Kroger coupons?

Inhoudsopgave:

Verdubbelt Kroger coupons?
Verdubbelt Kroger coupons?
Anonim
Vrouw winkelen met coupons in de markt
Vrouw winkelen met coupons in de markt

Geld besparen op boodschappen is nog nooit zo eenvoudig geweest dankzij de komst van internetkortingsbonnen en meer, maar het kan lastig zijn om door de ins en outs van het individuele kortingsbonbeleid van winkels te navigeren. Als je een Kroger in de buurt hebt, is het de moeite waard om te weten hoe hun couponacceptatie werkt, zodat je niet voor verrassingen komt te staan aan de kassa.

Kroger accepteert coupons tegen nominale waarde

Hoewel Kroger in het verleden dubbele kortingsbonnen heeft toegestaan, accepteert hun huidige beleid alleen de nominale waarde. Dat betekent dat ze geen dubbele kortingsbonnen aanbieden (of het dubbele aantal individuele kortingsbonnen). Het bedrag dat op de kortingsbon staat, is het specifieke bedrag dat u van het product bij deze winkelier kunt sparen. Het goede nieuws? Er zijn nog steeds genoeg manieren waarop serieuze couponers coupons nog steeds in hun voordeel kunnen gebruiken bij Kroger. Zolang u hun beleid begrijpt en er rekening mee houdt dat er enkele limieten en beperkingen gelden voor uw coupongebruik tijdens het winkelen, bent u klaar om te besparen.

Couponlimieten

De populaire kruidenier biedt de volgende limieten:

  • Je kunt maximaal vijf dezelfde kortingsbonnen van de papierfabrikant gebruiken voor producten in dezelfde transactie. Dit betekent dat als u vijf kortingsbonnen voor Campbell's Soup heeft, u de kortingsbonnen van vijf blikjes kunt gebruiken (zolang u voldoet aan het specifieke type en gewicht volgens de criteria van het kortingsartikel).
  • Er geldt een limiet van één fabrikantbon per artikel, digitaal of op papier. Dit betekent dat u niet beide soorten kortingsbonnen voor hetzelfde product kunt gebruiken. (Houd er rekening mee dat u nog steeds gebruik kunt maken van online geld-terug-aanbiedingen van plaatsen als Ibotta, aangezien dit eigenlijk geen digitale kortingsbonnen van de fabrikant zijn voor geld van het product, maar geld-terug-aanbiedingen).
  • Je kunt de Kroger-app gebruiken en winkelspecifieke e-coupons stapelen met kortingsbonnen van andere fabrikanten. Pas echter op dat u niet probeert een kortingsbon van de fabrikant uit de app te gebruiken met een kortingsbon van een andere fabrikant, aangezien beide niet worden geaccepteerd.

Internetcoupons

Als u winkelt met internetcoupons die u thuis afdrukt, houd dan rekening met het volgende:

  • Net als andere coupons kunnen internetcoupons slechts één coupon per artikel worden gebruikt. Kroger behoudt zich het recht voor om internetcoupons te beperken tot twee per klant op één dag.
  • Internetcoupons voor 'gratis' artikelen zijn toegestaan, zolang aan de specifieke aankoopcriteria wordt voldaan.
  • Onscherpe, buitenproportionele of kortingsbonnen die er beschadigd of gewijzigd uitzien, worden niet geaccepteerd. Degenen die niet willen scannen, worden ook niet geaccepteerd.

Accepteert Kroger coupons van concurrenten?

Het positieve nieuws voor slimme shoppers is dat Kroger kortingsbonnen van concurrenten van apotheken accepteert. Er worden echter geen andere kortingsbonnen van concurrenten geaccepteerd. Omdat apotheekbonnen vaak voor hogere bedragen gelden dan andere soorten kortingsbonnen, kan dit aanzienlijke besparingen opleveren. Shoppers moeten er echter voor zorgen dat ze de richtlijnen voor de kortingsbon van de concurrent volgen, inclusief de vraag of een receptoverdracht vereist is om deze in te wisselen.

Bespaar nog meer bij Kroger

Naast kortingsbonnen zijn er nog tal van andere manieren waarop u geld kunt besparen bij Kroger. Winkel in hun uitverkoop, waarbij u mogelijk korting krijgt als u bepaalde artikelen of een bepaald aantal gespecificeerde artikelen koopt (zoals $ 5 korting op 5 geselecteerde artikelen), evenals een verscheidenheid aan kortingen. Vergeet niet de seizoenssecties te bekijken waar uitverkochte artikelen en vakantieartikelen drastisch kunnen worden afgeprijsd, en bezoek een op Kroger gerichte website zoals Kroger Krazy voor de nieuwste aanbiedingen.

Aanbevolen: