Voorvoegselzoeker voor mobiele telefoons

Inhoudsopgave:

Voorvoegselzoeker voor mobiele telefoons
Voorvoegselzoeker voor mobiele telefoons
Anonim
voorvoegselzoeker voor mobiele telefoons
voorvoegselzoeker voor mobiele telefoons

Gewapend met alleen het voorvoegsel van een mobiele telefoon, kunt u lokaliseren waar een gemiste oproep vandaan kwam of welk telecommunicatiebedrijf het nummer heeft geregistreerd. Misschien wilt u ook wat onderzoek doen als u om een voorvoegsel in een specifieke stad of provincie vraagt wanneer u zich aanmeldt voor een nieuw mobiele-telefooncontract. Het achterhalen van de geografische locatie van het voorvoegsel van een mobiele telefoon is ook handig als iemand die u kent tijdens het reizen belt vanuit een hotel of een andere openbare telefoon.

Voorvoegsels van telefoonnummers begrijpen

Paar dat mobiele telefoontoren bekijkt
Paar dat mobiele telefoontoren bekijkt

Netnummers alleen geven geen accuraat beeld van waar een telefoonnummer vandaan belt. Voorvoegsels voor mobiele telefoons zijn de drie cijfers die volgen op het netnummer en kunnen de zoekopdracht verfijnen voor zowel de geografische locatie als de mobiele telefoonprovider. Naarmate de bevolking blijft groeien en steeds meer mensen telefoonnummers krijgen, worden er steeds meer voorvoegsels toegewezen.

Onlinezoekers

Je kunt meer te weten komen dan waar een voorvoegsel voor een mobiele telefoon op de kaart v alt als je een online zoeker gebruikt. Het kan ook verifiëren dat het nummer bij een mobiele telefoon of een vaste lijn hoort, welk bedrijf dat voorvoegsel gebruikt en wanneer het voorvoegsel op die locatie is geregistreerd.

  • Fone Finder vereist dat u een volledig telefoonnummer invoert, en zal u dan de stad en de staat vertellen waartoe het voorvoegsel behoort, evenals het telefoonbedrijf dat het telefoonnummer heeft geregistreerd. Fone Finder heeft één formulier voor telefoonnummers in de Verenigde Staten en Canada en een ander formulier voor nummers in de rest van de wereld.
  • Met Reverse Phone Directory kunt u zoeken op mobiel nummer. Het verifieert dat het nummer dat u hebt ingevoerd een mobiel telefoonnummer is, vertelt u bij welke stad en staat dat voorvoegsel hoort, en vermeldt het mobiele telefoonbedrijf dat het telefoonnummer heeft gegenereerd. Meer informatie over het telefoonnummer en de eigenaar ervan is tegen betaling beschikbaar.
  • TelcoData heeft alleen het netnummer en het telefoonnummervoorvoegsel nodig om een zoekopdracht uit te voeren. De resultaten omvatten de stad en staat waaraan het voorvoegsel is toegewezen, het bedrijf waaraan het voorvoegsel is toegewezen, het jaar waarin het voorvoegsel is toegewezen en enkele andere geavanceerde kenmerken van het voorvoegsel.
  • MelissaData vraagt om een telefoonnummer en een straal in mijlen. Met deze twee stukjes informatie retourneert MelissaData de stad en staat van het telefoonnummer, samen met alle voorvoegsels en locaties binnen de opgegeven straal. Als u geen MelissaData-account heeft, mag de straal niet meer dan zes kilometer zijn.
  • Intelius Reverse Phone Lookup vereist een telefoonnummer en geeft de stad en staat op waarbij het telefoonnummer is geregistreerd op basis van het netnummer en het voorvoegsel. Aanvullende informatie over de eigenaar van het nummer is beschikbaar door een Intelius-abonnement aan te schaffen voor $ 29,95 per maand.

Redenen om een voorvoegselzoeker te gebruiken

Satellietfoto van Buffalo, New York
Satellietfoto van Buffalo, New York

De twee meest voorkomende redenen om een voorvoegselzoeker te gebruiken zijn om een telefoonnummer aan een specifieke locatie te koppelen en om te bepalen welke mobiele provider de beller gebruikt.

Geografische locatie identificeren

Gebruik een van de hierboven genoemde services om te bepalen waar het telefoonnummer oorspronkelijk was geregistreerd. Er zijn twee soorten locators: het type dat u vertelt waar een specifiek nummer vandaan komt (omgekeerd opzoeken) en databases waarin u op staat en stad kunt bladeren om voorvoegsels te vinden die aan die gebieden zijn toegewezen.

Identificeer mobiele telefoonprovider

Als u een mobiel abonnement gebruikt waarmee u gratis andere leden op hetzelfde netwerk kunt bellen, wilt u wellicht vertrouwd raken met de mobiele telefoonvoorvoegsels die zijn toegewezen aan uw netwerk in uw lokale omgeving. Sommige voorvoegselzoekers vertellen u welke mobiele telefoonprovider die persoon gebruikt. Houd er rekening mee dat voorvoegsels het bedrijf weerspiegelen dat het telefoonnummer oorspronkelijk heeft gegenereerd. Als een nummer bijvoorbeeld in Sprint is aangemaakt maar vervolgens naar Verizon is geporteerd, zou het voorvoegsel nog steeds aan Sprint worden gekoppeld.

Kennis is macht

Als je wordt gebeld door een onbekend nummer, is het altijd het beste om wat onderzoek te doen voordat je het nummer terugbelt. Het gebruik van een prefixlocator kan u helpen waardevolle informatie over de beller te verkrijgen.

Aanbevolen: