Online Disney-spellen voor kinderen

Inhoudsopgave:

Online Disney-spellen voor kinderen
Online Disney-spellen voor kinderen
Anonim
twee jongens die online Disney-games spelen
twee jongens die online Disney-games spelen

Dankzij Disney-kinderspellen kun je de Disney-personages rechtstreeks bij je thuis halen voor interactief plezier. Al de favorieten van uw kinderen, waaronder de Disney Prinsessen, Mickey Mouse en Star Wars, zijn beschikbaar voor het speelplezier van uw gezin. Vind enkele van je favoriete Disney-games op verschillende gamewebsites en -apps.

Disney Spellen

Als je op zoek bent naar officiële Disney-video's, online arcade- of modegames, kun je Disney Games proberen. Deze website biedt tientallen karakterspellen over mode, racen, kleuren en actie. Hoewel voor deze spellen geen login vereist is, heb je wel Adobe Flash-software nodig. Bovendien worden deze spellen volledig online gespeeld. Bekijk een paar favorieten.

Minnie Mijn Mode Roadshow

Dit modespel is bedoeld voor kinderen van 7 tot 12 jaar. Kinderen beginnen met $ 400 om een modestudio te bouwen, hun ontwerpen te maken, op tournee te gaan en geld te verdienen. Ze stijgen in niveau naarmate hun bedrijf succesvoller wordt en meer kansen verdient.

Rogue One: laarzen op de grond

Rogue One: Boots on the Ground maakt deel uit van hun Disney XD-line-up en stelt je in staat missies in de Rebellion te voltooien. Je hebt de keuze uit personages als Baze Malbus en Cassian Andor. Gezien de betrokken strategie en het leesniveau zal dit het beste werken voor kinderen van 9 tot 12 jaar. Het kan ook leuk zijn voor tieners.

Piratenfeecode

Pirate Fairy Code maakt deel uit van de hersenspellen en is gebaseerd op de film Pirate Fairy. Dit logische spel maakt gebruik van woordzoekers en puzzels om je door het spel te loodsen. De meeste woorden zijn gebaseerd op informatie uit de film, maar het werkt uitstekend om de spelling te verbeteren. Kinderen leren niet alleen, maar hebben ook plezier. Omdat de woordenschat geavanceerder is, zal dit goed werken voor kinderen van 10 tot 12 jaar.

De grote Stanmobile-ontsnapping

Gravity Falls-fanaten zullen misschien genieten van dit racespel van Disney. Help Stan ontsnappen en verdien punten door auto's te ontwijken en geld te verzamelen. Dit leuke racespel maakt gebruik van eenvoudige graphics, maar de kleuren en eenvoud zijn iets waar zelfs jongere kinderen van zullen genieten. Probeer dit spel met kinderen van 7 tot 10 jaar.

Disney Junior

Voor jongere kinderen kun je officiële Disney Junior-spellen proberen. Deze spellen zijn ontworpen voor kinderen van 4 tot 8 jaar en gebruiken personages als Doc McStuffins, Sofia the First, Lion Guard, Sheriff Callie en Mickey. Alle spellen zijn click-and-play en vereisen geen registratie. Ze kunnen worden gespeeld op een tablet of computer met Adobe Flash-software en internettoegang.

Leeuwenwacht verzamelen

Het Lion Guard Assemble-spel leidt Kion door verschillende obstakels waar hij doorheen moet springen en rennen. Je moet ook proberen zwijnen en rotsen te vermijden. De game biedt beelden waarmee kinderen kunnen leren spelen. Er is heel weinig leeswerk vereist.

Doc McStuffin's kliniek

In dit Flash-spel kunnen kinderen begrijpen hoe het is om in de kliniek van Doc te werken. In dit spel kiezen kinderen een kapot speelgoed en verschillende medische hulpmiddelen en gebruiken ze deze op de juiste manier. Gebruik bijvoorbeeld de stethoscoop op de borst van het speelgoed. De game biedt veel audio- en visuele instructies voor kinderen om de tools correct te gebruiken.

Disney Junior Doc McStuffins Clinic-spelpagina
Disney Junior Doc McStuffins Clinic-spelpagina

Een dag bij Royal Prep

Leer tovenarij met Sophia bij Royal Prep. Dit leuke visuele spel biedt visuele probleemoplossende spellen, zoals het in elkaar passen van pijpen om de beker voor het maken van drankjes te voltooien. Het spel biedt naast schriftelijke instructies ook visuele instructies voor oudere kinderen. Er zijn ook verschillende verhaallijnen waar kinderen graag naar kijken.

Poki Kids

Poki Kids biedt gratis Flash-games die kinderen kunnen spelen op basis van films, tv-programma's en meer. Deze spellen zijn click-and-play zonder dat registratie vereist is. Je kunt 40 verschillende Disney-spellen vinden, waaronder Frozen, Descendants, Mickey, Phineas en Ferb, enz. Je tablet of telefoon heeft Flash en een internetverbinding nodig om de spellen te spelen. Probeer spellen zoals:

Mickey Blender Bonanza

In dit spel probeert Mickey indruk te maken op zijn klanten door smoothies te maken. Je probeert sterren te krijgen door klanten blij te maken. Om te spelen moeten kinderen bestellingen opnemen, de ingrediënten mengen en in een kopje doen voordat de timer afgaat. Kinderen van 5 tot 10 jaar kunnen van dit spel genieten.

Mickey's Blender Bonanza! spelpagina
Mickey's Blender Bonanza! spelpagina

Auto's Bliksemsnelheid

Racefans gebruiken de pijlknoppen of het touchscreen om met Lightning te racen. Naast racen wil je munten slaan. Je kunt ook je motor, banden en meer verbeteren met het geld dat je verdient. Het speelgemak maakt het leuk voor kinderen vanaf 4 jaar.

Agent P Rebellenspion

Phineas en Ferb-fans kunnen Agent P volgen als rebellenspion. Naast het infiltreren van een rebellenschip moet Agent P rebellensymbolen verzamelen terwijl hij blastergeweren vindt om te gebruiken. Gezien de inhoud werkt dit spel misschien beter voor oudere kinderen vanaf 8 jaar.

Gekke spellen

Op Crazy Games kun je games vinden die betrekking hebben op autorijden, schieten, klikken en zelfs Disney. De Disney spellen zitten vol leuke bekende prinsessen, Barbie, Pixar karakters en Descendants. Nogmaals, er is geen registratie vereist om dit spel te spelen. Flashplayer, internet en een tablet of computer zijn alles wat je nodig hebt. Het grootste deel van de inhoud van deze spellen is bedoeld voor oudere kinderen vanaf 9 jaar. Een paar die u zou kunnen proberen zijn:

Elsa en Raponsje Prinses Rivaliteit

Fashionista's, dit is jouw spel. Je gaat Elsa en Raponsje aankleden terwijl ze strijden om dezelfde prins. Nadat je je prinses hebt gekozen, wil je haar aankleden zodat ze er fantastisch uitziet door pruiken, outfits, laarzen en meer te selecteren.

Elsa en Raponsje Prinses Rivaliteit spelpagina
Elsa en Raponsje Prinses Rivaliteit spelpagina

Auto's: extreme wegrush

Voor de kleine offroaders onder ons kun je Cars: Extreme Road Rush proberen. Als je Radiator Springs tegen Baja Pros neemt, kies jij je voertuig en verschillende races. Overwinningen kunnen je helpen nieuwe niveaus te openen.

Disney-game-apps

Zijn apps die u op elk gewenst moment kunt downloaden en afspelen, geheel naar uw eigen stijl. Disney biedt veel aan die beschikbaar zijn op zowel Android- als Apple-platforms. De meeste apps zijn volledig gratis, maar je moet ze downloaden naar je tablet of smartphone om ze te kunnen spelen.

Disney Heroes: Battle-modus

Met een score van 9+ kunnen spelers de corruptie in een digitale stad bestrijden met enkele van hun favoriete Disney-personages zoals Wreck-it Ralph en Mr. Incredible. Je kunt missies en speciale campagnes voltooien om virtueel geld te verzamelen waarmee je vooruitgang kunt boeken in het spel. Speel gratis via Google en iTunes.

Screenshot van de Disney Heroes-game op een Android-telefoon
Screenshot van de Disney Heroes-game op een Android-telefoon

Disney Emoji Blitz

Kinderen vanaf 4 jaar zullen dol zijn op dit bijpassende spel waarmee ze emoji's van hun favoriete Disney-personages kunnen verzamelen. De game is te vinden in de Apple Store en Google Play en heeft missies en getimede wedstrijden. Kinderen kunnen zelfs chatten met hun emoji's.

Tsum Tsum

Een leuk puzzelspel dat geschikt is voor iedereen. Tsum Tsum laat je een aantal van je favoriete Disney-personages verzamelen en laten knallen. Gebaseerd op de Tsum Tsum-knuffels, verzamel je er drie om ze te laten knappen en punten te krijgen. Hoe meer je verzamelt, hoe hoger je punten.

Online Disney-spellen

Je kunt Disney-personagespellen niet alleen vinden op hun officiële website, maar je kunt ook overal op internet interessante Disney-spellen vinden met een aantal van je favoriete personages. Het publiek van de spellen varieert, maar het plezier is constant. Vind je favoriete kinderspel en ga spelen.

Aanbevolen: