Dyson-wasmachine

Inhoudsopgave:

Dyson-wasmachine
Dyson-wasmachine
Anonim
Zilveren ring
Zilveren ring

Na brede erkenning te hebben gekregen als fabrikant van een van de beste stofzuigermerken, richtte Dyson zijn aandacht op het maken van wasmachines met superieure reinigingskracht. Het resultaat was de Dyson-wasmachine met dubbele trommel, die in 2000 op de markt kwam. Hoewel Dyson-wasmachines niet meer verkrijgbaar zijn, is de technologie die zij ontwikkelden belangrijk voor de wasindustrie.

Dyson-wasmachineontwikkeling

De Dyson-wasmachine is uitgevonden door Dyson-ingenieurs die de reinigingskracht van wasmachines probeerden te verbeteren. Tijdens het testen ontdekten de ingenieurs dat traditionele wasmachines met één trommel moeite hebben om het vuil effectief uit kleding te verwijderen. Wasmachines met één trommel bewegen de stof niet genoeg om vuil snel te verwijderen. In sommige tests was het met de hand wassen van kleding effectiever dan het gebruik van een wasmachine met één trommel. Deze testresultaten inspireerden de ingenieurs om speciale apparatuur te vervaardigen die de handelingen nabootste die de handen van een persoon uitvoeren tijdens het handenwassen.

Dyson-ontwerpelementen

Dyson-wasmachines vallen op door hun ontwerp aan de voorzijde en de kleurkeuzes. Wat Dyson onderscheidde was het gebruik van twee trommels, waardoor de machine kleding sneller grondig kon wassen en grote hoeveelheden wasgoed beter kon verwerken. Het ontwerp met voorlader ondersteunt de actie met twee trommels. De twee trommels zijn ontworpen om in tegengestelde richtingen te draaien, waardoor vuil voorzichtig en efficiënt van kleding wordt losgemaakt. De trommels bevatten ook 5.000 perforaties, vergeleken met de 945 in standaard wasmachines.

Dyson CR01

De bekendste wasmachine uit deze lijn was de Dyson CR01, herkenbaar aan zijn kleuren. Machines waren allemaal zilverkleurig, of zilver met paarse, gele of blauwe details.

De dubbellaagse deur van de machine was gemaakt van hetzelfde robuuste plastic dat de politie gebruikt voor oproeruitrusting. De deur is ontworpen om los te laten als er spanning op staat, waardoor het risico op breken tot een minimum wordt beperkt.

Als u verhuist, kunt u de Dyson CR01 gemakkelijk vervoeren. Er komt een handgreep onder de machine vandaan en deze tilt de unit onmiddellijk op kleine wielen. Zodra je de wasmachine op de gewenste plek hebt geplaatst, plaats je de hendel eenvoudig terug in de machine en verdwijnen de wielen.

Dyson-duurzaamheid

De Dyson-wasmachine is in de fabriek getest en gaat 20 jaar mee. Het is een robuust apparaat dat de dagelijkse slijtage van het wassen van kleding met gemak aankan. Er worden een paar problemen genoemd in klantrecensies, maar Dyson heeft een responsieve klantenservice en snelle reparateurs. Hoewel de machine niet meer wordt gemaakt, is er ondersteuning en reparatie beschikbaar voor Dyson-wasmachines.

Dyson-machines

Hoewel Dyson geen wasmachines meer maakt, zijn hun stofzuigers een van de meest gerespecteerde merken op de markt.