Creatieve manieren om dank te zeggen aan essentiële werknemers

Inhoudsopgave:

Creatieve manieren om dank te zeggen aan essentiële werknemers
Creatieve manieren om dank te zeggen aan essentiële werknemers
Anonim
Potplant met bedankbriefje op kantoortafel
Potplant met bedankbriefje op kantoortafel

Het bedenken van creatieve manieren om essentiële werknemers te bedanken en te bedanken tijdens een crisis is de moeite waard. Er zijn talloze manieren om mensen die hun leven op het spel zetten te laten weten hoeveel ze gewaardeerd worden!

1. Pizza voor iedereen met een video

Eten is altijd een geweldige manier om waardering te tonen aan degenen die hard werken, vooral aan gezondheidswerkers en reddingspersoneel. Je kunt pizza’s bestellen en laten bezorgen bij de brandweerkazerne of bij de verpleegkundigen die op de IC werken. Maak deze speciaal door een gedrukt bericht op het deksel van de pizzadoos te plakken met een link naar videoboodschappen van degenen die de pizza's doneren.

2. Koop $ 1 loten om uit te delen

Koop loten van $ 50 of $ 1 en geef aan degenen die je tegenkomt terwijl ze een dienst verlenen terwijl ze hun leven riskeren. Als u een pandemie doormaakt, behandel de kaartjes dan met een paar handschoenen en plaats ze allemaal in een hersluitbare plastic zak.

3. Mandje met koffie

Als er een crisis uitbreekt, krijgen werknemers niet zoveel slaap als normaal. Gezondheidswerkers en distributiewerkers maken lange dagen. Bestel een royale mand met verschillende soorten koffie en lekkernijen om 's avonds laat op te halen. Laat de mand tijdens hun dienst bezorgen met een bedankje voor hun onvermoeibare toewijding.

Geschenkmand op grijze achtergrond
Geschenkmand op grijze achtergrond

4. Amazon-cadeaubonnen voor filmverhuur

Een virtuele Amazon-cadeaubon ter waarde van de prijs van een huurfilm is een prachtige manier om dankjewel te zeggen, zodat winkelmedewerkers tijdens hun vrije tijd kunnen genieten van wat entertainment. Je hebt hun e-mailadres of mobiele telefoonnummer nodig, zodat je ze de cadeaubon kunt sturen. Zorg ervoor dat je een cadeaubon bijsluit om hun dag nog meer op te fleuren.

5. Deel de warmte

Een sneeuwstorm kan alles stilleggen. Dienstverleners werken onder zware omstandigheden om de stroomvoorziening en andere vitale diensten te herstellen. Geef ze een kop koffie of warme chocolademelk en een warm gebakje. Als je pakjes hand- en voetwarmers en/of een extra slee- of gebreide muts hebt, deel deze dan uit. Als ze mogen, nodig ze dan binnen uit om op te warmen wanneer ze maar willen.

6. Hand- en voetmassages

Tijdens een ramp staan reddingswerkers voortdurend op de been. Als u een massagetherapeut bent, zet dan een stand op de verzamelplaats op waar u hand- en voetmassages kunt geven. Als je andere massagetherapeuten kent, vorm dan een groep om voortdurende zorg te bieden aan de rampenhulpverleners.

Reflexoloog die druk uitoefent op de voet
Reflexoloog die druk uitoefent op de voet

7. Verfrissingsstation voor vrachtwagenchauffeurs

Als uw groep op zoek is naar een manier om dank te zeggen aan vrachtwagenchauffeurs die de economie draaiende houden tijdens een ramp of andere crisis, werk dan samen met uw lokale overheid en DOT (Depart of Transportation) om een verfrissing te organiseren station langs de snelweg. Zet een tent op met tafels en stoelen en serveer lokale gerechten.

  • Als je in een gebied woont waar barbecueën bekend staat, serveer dan sandwiches met frites of frietjes, afhankelijk van je opstelling.
  • Serveer veel hete koffie. frisdrank en water.
  • Stuur elke vrachtwagenchauffeur weg met een verzorgingspakket met snacks en een fles water.

8. Familiedag voor wetshandhaving

Organisaties en bedrijven kunnen samenkomen om waardering te tonen aan uw lokale wetshandhavers. Zodra uw crisis voorbij is, stuurt u ze op een leuke familiedag naar een plaatselijk pretpark. Geef elke officier gratis pasjes voor zijn hele naaste familie. Als jouw regio geen pretpark heeft, kun je dit vervangen door een stadscarnaval op te zetten met veel spelletjes en prijzen en natuurlijk gratis eten.

9. Winkelen buiten kantooruren

Als je een bedrijf hebt, zoals een supermarkt, kun je ziekenhuis- en reddingswerkers tijdens een crisis bedanken door laat open te blijven, alleen maar om te winkelen. Dit kan een groot deel van de stress wegnemen die ze ervaren bij het verkrijgen van het voedsel en de benodigdheden die hun gezinnen nodig hebben.

10. Restaurant Familieavond

Als jouw stad een crisis heeft doorgemaakt, kun je alle arbeiders bedanken die onvermoeibaar hebben gewerkt om de dienstverlening weer op gang te krijgen en je stad te herstellen door een familieavond te organiseren. Als je op een dag normaal gesproken gesloten bent, stel je dan open en serveer gratis ma altijden aan deze servicemedewerkers, als manier om je te bedanken.

Man zit aan tafel en geeft vuiststoot aan ober
Man zit aan tafel en geeft vuiststoot aan ober

11. Kroegentocht

Als jouw dorp of stad meerdere pubs heeft, organiseer dan collega-pubeigenaren om een gratis kroegentocht te organiseren voor een specifieke groep essentiële werknemers, zoals brandweer- en reddingswerkers, wetshandhavers, ziekenhuispersoneel en/of werknemers van energiebedrijven. Bied restaurant- of entertainmentcadeaubonnen aan voor degenen die ervoor kiezen om er niet van te genieten.

12. Gratis stadsconcert voor servicemedewerkers

Breng je stad weer op de rails na een crisis of ramp door een gratis concert te organiseren voor servicemedewerkers en hun families. Zorg ervoor dat voedsel- en drankverkopers een steentje bijdragen en dat verschillende maatschappelijke groeperingen de kosten van leveranciers en locaties compenseren.

13. Berichtvliegtuig vliegt over

Je kunt "Bedankt" zeggen tegen een groep, bedrijf of stad met een vliegtuigberichtbanner. Laat het vliegtuig over verschillende delen van je stad vliegen, zodat alle essentiële werkers het kunnen zien.

Creatieve manieren vinden om dank te zeggen aan essentiële werknemers

Tijdens een crisistijd geven essentiële werknemers zich onvermoeibaar. Je kunt kleine en grote manieren vinden om je dankbaarheid aan hen op een betekenisvolle manier te uiten.

Aanbevolen: