Haan Stoomreiniger

Inhoudsopgave:

Haan Stoomreiniger
Haan Stoomreiniger
Anonim
Afbeelding
Afbeelding

Als u op zoek bent naar een effectieve en milieuvriendelijke manier om uw vloeren en stoffering schoon te houden, dan is een stoomreiniger van HAAN wellicht de ideale keuze voor u. Deze kleine huishoudelijke apparaten zijn verkrijgbaar in geselecteerde winkels, maar ook bij Amazon.com en QVC.com. Ze kunnen ook rechtstreeks bij HAANUSA.com worden besteld. Ontdek of een HAAN-stomer geschikt voor u is.

Over de HAAN-stoomreiniger

Als u het idee niet leuk vindt om chemische reinigingsmiddelen te gebruiken om vuil en stof van uw vloermeubilair en andere huishoudelijke oppervlakken te verwijderen, is een vloerontsmettingsmiddel van HAAN een alternatief dat u wellicht aantrekkelijk vindt. HAAN-steamers hebben geen chemicaliën nodig om te functioneren, waardoor ze een milieuverantwoorde optie zijn voor het schoonmaken van huizen.

Dit krachtige apparaat kan de meeste soorten vloeren, evenals veel zachte huishoudelijke oppervlakken, reinigen en ontsmetten, met niets anders dan water. HAAN-vloerreinigers zijn redelijk betaalbaar, met een prijs van minder dan $ 100 voor de stoommopmodellen, inclusief een optioneel tapijtreinigingshulpstuk. De microvezelpads die nodig zijn voor gebruik met de machine zijn herbruikbaar en kunnen in een standaard kledingwasmachine worden gewassen.

Het apparaat is ontworpen voor huishoudelijk gebruik, is lichtgewicht, compact en gemakkelijk te manoeuvreren, waardoor het een goede keuze is voor huizen van elke omvang. Het is heel eenvoudig te monteren en te bedienen. Wanneer u klaar bent om uw vloeren met stoom schoon te maken, voegt u eenvoudig anderhalve kop water toe aan de tank, laat u deze dertig seconden opwarmen en heeft u voldoende stoomreinigingskracht om een oppervlakte van 100 vierkante meter te ontsmetten. De stoom duurt ongeveer vijftien minuten.

Reinigen met de HAAN-vloerreiniger

HAAN Stoomreinigingstechnologie

HAAN stoomreinigers zijn ontwikkeld door Romi Haan, een huisvrouw en moeder uit Korea. In de cultuur van Haan is het traditioneel dat huisvrouwen hun vloeren een aantal keren per dag schrobben. Ze was vastbesloten een alternatief te vinden voor het schrobben van haar vloeren met een emmer water en een dweil, dus besloot ze zelf een betere manier te vinden. Na een aantal jaren haar idee te hebben ontwikkeld, resulteerde het werk van Haan in het eerste item in de HAAN-productlijn voor stoomreiniging.

De lijn omvat verschillende soorten vloerreinigers, die elk een verscheidenheid aan oppervlakken reinigen en ontsmetten met behulp van stoom die bij een temperatuur van 212 graden wordt uitgestoten. Vanwege de hoge temperatuur kunnen HAAN-ontsmettingsmiddelen tot 99,99 procent van veel voorkomende ziektekiemen en allergie-opwekkende stoffen, waaronder huisstofmijt, verwijderen, evenals schadelijke organismen zoals e.coli en salmonella.

De eerste HAAN-stoomreiniger werd in 2004 in Korea op de markt gebracht, voornamelijk dankzij mond-tot-mondreclame. Toen het product op een Koreaans tv-winkelnetwerk te zien was, explodeerde de verkoop. Het was meteen een succes en binnen vijf jaar werd de productlijn uitgebreid met extra artikelen, op de internationale markt geïntroduceerd en werd een omzet van ongeveer $ 100 miljoen per jaar behaald.

HAAN Steamers werken op verschillende oppervlakken

HAAN-vloerontsmettingsmiddelen kunnen worden gebruikt voor het veilig en effectief reinigen van diverse huishoudelijke oppervlakken, waaronder vloeren, werkbladen, meubels en meer.

Oppervlakken die met dit product kunnen worden gereinigd, zijn onder meer:

  • Beddengoed
  • Tapijt
  • Keramische tegels
  • Meubelbekleding
  • Hardhouten vloeren
  • Laminaatwerkbladen
  • Marmeren oppervlakken
  • Leien vloertegels
  • Vinyltegel
  • Extra oppervlakken

HAAN Steamer-productlijn

De HAAN-productfamilie omvat verschillende soorten vloerreinigers en accessoires, evenals kledingstoommachines. Bezoek de productpagina op de website van het bedrijf voor volledige details over beschikbare modellen.

Beschikbare HAAN-producten zijn onder meer:

  • Vloerontsmettingsmiddelen (twee modellen)
  • Stoomstofzuigers (twee modellen)
  • Tapijtopzetstukken voor vloerreinigers (twee modellen)
  • Herbruikbare microvezelpads voor de vloerreinigers
  • Kledingstomer (twee modellen)

Is een Haan-stoomboot geschikt voor u?

Twijfelt u nog steeds of een Haan-stomer een goede aanvulling is op uw inventaris van huishoudelijke schoonmaakmiddelen? Voor meer informatie kunt u de actuele klantrecensies bekijken op QVC.com.