5 bad- en keukendesigntijdschriften gemaakt om u te inspireren

Inhoudsopgave:

5 bad- en keukendesigntijdschriften gemaakt om u te inspireren
5 bad- en keukendesigntijdschriften gemaakt om u te inspireren
Anonim
Twee vrouwen die een designmagazine lezen
Twee vrouwen die een designmagazine lezen

De designtijdschriften voor badkamers en keukens bevatten pagina na kleurrijke pagina met ontwerpinspiratie voor twee van de meest functionele kamers in uw huis. Van Franse landelijke keukens tot badkamers in spa-stijl en alles daartussenin: als u zich dit voor uw badkamer of keuken heeft voorgesteld, is er een tijdschrift dat dat idee op de pagina's tot leven heeft gebracht.

Populaire badkamer- en keukendesigntijdschriften

Heeft u decoratie-ideeën en ontwerpadvies nodig voor uw keuken of badkamer? Probeer de volgende bad- en keukendesigntijdschriften eens:

  • Droomkeukens en -baden - Dit tijdschrift bevat afbeeldingen van hoge kwaliteit van de meest innovatieve ontwerpen, plus uitleg die woningverbouwers zal helpen de inrichting in hun eigen huis tot leven te brengen.
  • Keuken- en badkamerontwerpnieuws - Dit tijdschrift is zowel in gedrukte als online-editie beschikbaar. Hoewel het eerder op het vak gericht is dan op amateurontwerpers, is er veel nuttige informatie te vinden, of u nu klanten aanneemt of uw eigen verbouwingsproject uitvoert. Je vindt er informatie over keuken- en badkamerproducten en productleveranciers, ontwerptechnieken en ideeën en berichtgeving over de laatste trends. Op de website kunt u ook webcasts bekijken die u verdere instructies geven over het uitvoeren van verschillende keuken- en badkamerontwerpprojecten.
  • Kitchen and Bath Business - Kitchen and Bath Business is een ander tijdschrift met een handelsfocus dat nog steeds van toepassing is op de doe-het-zelfontwerper. Er is veel diepgaande berichtgeving over de branche zelf, maar er zijn nog steeds veel inspiratie en ideeën voor nieuwe wendingen in keuken- en badkamerontwerpen. De publicatie is beschikbaar in print en online. Op de website kunt u ook door een uitgebreide kopersgids bladeren om u te helpen erachter te komen welke producten het beste bij uw huis passen.
  • Remodeling Magazine - Remodeling Magazine is een andere gedrukte publicatie met beperkte online publicaties. Hoewel de nadruk hier niet specifiek op keukens en badkamers ligt, wordt er uitgebreid aandacht besteed aan de renovatie van beide kamers. Dit tijdschrift is niet alleen goed voor creatieve inspiratie, maar ook voor enkele van de meer zwart-witte aspecten van uw project, zoals het budget en de manier waarop uw verbouwing de waarde van uw huis kan beïnvloeden.
  • Better Homes and Gardens - Betters Homes and Gardens is een van de bekendste interieurtijdschriften die er zijn. Hoewel het zich misschien niet uitsluitend op keukens en badkamers richt, vindt u op de pagina's nog steeds veel relevante inhoud. De gedrukte publicatie en de BHG-website werken samen: u kunt veel van de informatie uit de gedrukte editie online vinden, maar niet alles. Op dezelfde manier biedt de website uitgebreide berichtgeving en archiefinformatie die niet beschikbaar is in de tijdschriften.

Denk lokaal

Als je op zoek bent naar nog meer keuken- en badkamerideeën, zoek dan naar lokale publicaties. Veel steden hebben een lokaal interieurmagazine met werk van lokale ontwerpers, zodat u niet alleen wat ideeën kunt opdoen, maar ook kunt ontdekken wie bij u in de buurt werk doet dat u leuk vindt. Zorg er ook voor dat u de bijlagen in uw plaatselijke krant bekijkt, waar u vrijwel zeker berichtgeving over interieurontwerp zult vinden.

Aanbevolen: