Onderdelen zoeken voor Coleman pop-upcampers

Inhoudsopgave:

Onderdelen zoeken voor Coleman pop-upcampers
Onderdelen zoeken voor Coleman pop-upcampers
Anonim
pop-uptrailer op een camping
pop-uptrailer op een camping

Het kan een uitdaging zijn om onderdelen te vinden voor een Coleman pop-upcamper, aangezien deze campers al een aantal jaren niet meer worden gemaakt. De sleutel tot het vinden van de onderdelen die u nodig heeft, ligt in het vinden van een onderdelenleverancier die u kan helpen bij het vinden van momenteel verkrijgbare onderdelen die geschikt zijn voor uw specifieke model.

Vier plaatsen om Coleman opvouwbare camperonderdelen te vinden

Beckley's Campingcentrum

Beckley's Camping Center is een in Maryland gevestigde camperdealer die ook ColemanPopUpParts.com exploiteert. Volgens hun website: "Toen Coleman/Fleetwood Folding Campers failliet ging, kon Beckley's hun volledige onderdelenvoorraad veiligstellen." Dit maakt ze tot een uitstekende bron voor het vinden van moeilijk te vinden onderdelen voor deze recreatievoertuigen.

Je kunt hun locatie in Maryland bezoeken of onderdelen kopen op hun website als je weet wat je zoekt. U kunt ook 800-598-4048 bellen om met een onderdelenexpert te spreken voor hulp.

Bestellingen worden verzonden met UPS, met uitzondering van sleutels, die worden verzonden via de Amerikaanse postdienst. Verzending naar zowel Amerikaanse als Canadese bestemmingen is mogelijk. Voor alle retourzendingen is een autorisatienummer (RMA) voor retourzendingen vereist.

Ketelson Campers

Ketelson Campers is een in Colorado gevestigde camperdealer en onderdelenleverancier die een selectie vervangende onderdelen voor Coleman-vouwcampers op voorraad heeft. Hun website heeft downloadbare onderdelenboeken voor alle Coleman pop-upmodellen die details geven over alle repareerbare onderdelen van deze campers, inclusief specifieke onderdeelnummers.

Je kunt hun winkel in Denver bezoeken of online onderdelen kopen als je precies weet wat je nodig hebt. U kunt ook met een vertegenwoordiger van de onderdelenafdeling spreken voor hulp bij het identificeren van onderdelen die geschikt zijn voor uw camper. Als ze niet hebben wat je nodig hebt, kunnen ze het voor je bestellen. Er kunnen herbevoorradingskosten van toepassing zijn.

Online aankopen worden rechtstreeks vanuit de distributeur verzonden, dus ga er niet vanuit dat u alles in de winkel kunt vinden die in de online catalogus wordt weergegeven. Bel de winkel op 303-431-2211 om de beschikbaarheid te verifiëren als u van plan bent persoonlijk te winkelen.

Pop-uponderdelen

Als je op zoek bent naar vervangend canvas voor je opvouwbare Coleman-camper, dan zijn Pop-Up Parts een geweldige hulpbron. Wanneer u naar hun website gaat, zorg er dan voor dat u zich in het Coleman/Fleetwood-gedeelte van het canvasvervangingsmenu bevindt om uw zoekopdracht te beginnen. Klik op het jaar van uw camper en selecteer vervolgens het specifieke model om de beschikbare opties te bekijken.

Je kunt rechtstreeks via de website kopen. U kunt kiezen uit een compleet canvas, maar ook uit afzonderlijke componenten, waaronder zijpanelen, stapelbedpanelen en raampanelen. Vervangingsdoeken worden rechtstreeks vanaf de leveranciers verzonden. Verwacht een levertijd tussen de 12 en 16 weken. Bestel zorgvuldig, want er geldt een herbevoorradingskosten van 15%.

eBay

Hoewel er geen garantie is dat je de onderdelen die je nodig hebt op eBay kunt vinden, is het wel een goede plek om te zoeken. Op eBay kan de beschikbaarheid uiteraard sterk variëren en regelmatig veranderen. Sommige items zijn beschikbaar als 'nu kopen'-items, terwijl andere via een veiling moeten worden gekocht.

Zoals u altijd moet doen wanneer u via een veilingsite winkelt, moet u vragen stellen voordat u een bod uitbrengt of een aankoop doet als u niet zeker weet of het product aan uw behoeften voldoet. Kijk goed naar het product om er zeker van te zijn dat het aan uw behoeften voldoet en controleer de beoordelingen van de verkoper.

Zorg ervoor dat u op de hoogte bent van eventuele verzendkosten en het retourbeleid van de verkoper voordat u een aankoop- (of bod) beslissing neemt.

Netwerk met andere eigenaren

Het leren kennen van andere kampeerliefhebbers die ook Coleman-pop-ups bezitten, kan een geweldige manier zijn om extra bronnen te vinden of om bijzonder schaarse items te vinden. Forums zoals PopUpPortal.com en PopUp Explorer kunnen u helpen in contact te komen met gelijkgestemde mensen die mogelijk nuttige informatie hebben om te delen en die ook kunnen profiteren van uw kennis van pop-upbronnen voor vervangingsonderdelen. Vervangingsonderdelen voor Coleman opvouwbare reistrailers zullen waarschijnlijk moeilijker te vinden zijn, dus het hebben van een online bronnennetwerk kan in de loop van de tijd van onschatbare waarde blijken te zijn.

Aanbevolen: