15 prachtige koivistekeningen

Inhoudsopgave:

15 prachtige koivistekeningen
15 prachtige koivistekeningen
Anonim

Krachtig Feng Shui-symbool

Afbeelding
Afbeelding

Of je nu een koivisvijver in je achtertuin hebt of een koivistekening op je muur, koivissen zijn krachtige symbolen in feng shui voor het aantrekken van overvloed en welvaart. Je kunt dit type tekening in de zuidoostelijke sector van je huis plaatsen om je vermogen te stimuleren of in de noordelijke sector (waterelement) voor een carrièreboost.

Koi Vistekeningen

Afbeelding
Afbeelding

De kleur van een koivis heeft ook een specifieke betekenis en heeft invloed op de symboliek ervan. Deze tekening van een witte vis met een rode stip op zijn kop moet bijvoorbeeld worden vermeden, omdat deze als ongunstig wordt beschouwd en een symbool is van mislukking! Elke andere kleur op de stip is prima.

Twee koivissen

Afbeelding
Afbeelding

Als koivissen in paren worden weergegeven, symboliseren ze een huwelijk of liefdesrelatie vol geluk en geluk. Deze tekening kun je in de zuidwestelijke sector (liefdesrelatie) van je huis of woonkamer plaatsen.

De balans tussen Yin en Yang

Afbeelding
Afbeelding

De zwart-witte traanvormen in het yin yang-symbool vertegenwoordigen twee koi, een mannetje en een vrouwtje, en symboliseren de balans van yin- en yang-energieën. Dit symbool van harmonie kan in een woonkamer worden geplaatst om de vrede binnen het gezin te bevorderen.

Een lang leven

Afbeelding
Afbeelding

Een sierkarper (koivis) kan meer dan vijfenzeventig jaar oud worden en staat symbool voor een lang leven. U kunt een tekening van een koppel koi in de oostelijke (gezondheids)sector van uw huis plaatsen. Als je een lange carrière wenst, plaats dan een tekening van een koppel koi in de noordelijke sector van je kantoor.

Koivissen trekken geluk en rijkdom aan

Afbeelding
Afbeelding

Of je nu een koivistekening, schilderij, standbeeld of levende vis in een aquarium hebt, het zal veelbelovende chi aantrekken om je huis met geluk en voorspoed te vullen. Selecteer een tekening van twee of meer koi voor de beste weergave.

Positieve energie

Afbeelding
Afbeelding

Koivissen geven het gebied energie met een sterke positieve energie. Je kunt een koitekening toevoegen in een sector die teveel yin-energie heeft of last heeft van een onbalans. Kies een tekening van twee koi om er zeker van te zijn dat je de ideale balans tussen positieve en negatieve energieën vertegenwoordigt.

Negen Koi voor welvaart en rijkdom

Afbeelding
Afbeelding

Als u een tekening heeft van negen koivissen, acht rood/gouden en één zwarte, trekt u rijkdom en welvaart naar uw ruimte. De enkele zwarte koi absorbeert alle negatieve energie uit de omgeving, terwijl de acht rode of gouden koi levendige, gezonde chi-energie aantrekken.

Nieuwjaarszegeningen

Afbeelding
Afbeelding

Deze tekening is een ideale keuze voor een nieuwjaarszegen. De kersenbloesems en hangende rode lantaarns begroeten de twee paar koi. De lotusbloesems zijn dragers van geluk. De begroeting met Chinese karakters zegt het al: "Moge er elk jaar een beloning zijn." Deze tekening kan in de eetkamer worden geplaatst, omdat deze overvloed genereert voor het hele gezin, of in de foyer om chi-energie naar je huis te lokken.

Cirkel van Energie

Afbeelding
Afbeelding

Een tekening met twee paar tegengesteld gekleurde koi is een goede aanvulling op je feng shui-decor. Een tekening die een paar koi laat zien die in een cirkel zwemmen, vertegenwoordigt het proces van energietransformatie van de elementen in de productieve cyclus. Gebruik nooit een tekening waarop slechts één koi staat afgebeeld, want je wilt een symbool van evenwichtige energie. In feng shui is de enige vis die alleen voorkomt de krachtige rijkdommagneet arowana.

School van Koi in vijver

Afbeelding
Afbeelding

Een kleurrijke school koi die in een vijver zwemt, zal gegarandeerd die gunstige chi-energie in elke sector doordringen. De yang-energie die door een school koi wordt gegenereerd, is levensverrijkend en stimulerend. Plaats deze tekening in de oostelijke sector om de persoonlijke gezondheid te doen herleven of een impuls te geven, of in de zuidoostelijke sector om rijkdom te stimuleren.

Blauwe en gouden koi

Afbeelding
Afbeelding

Dit paar koi zwemmen samen en zijn een geweldig voorbeeld van harmonie. Blauw is de kleur van water en genereert gunstige chi-energie. De gouden koi is een symbool van creativiteit en rijkdom. Samen lijkt het erop dat het voor elke sector soepel verloopt als je besluit deze tekening te plaatsen.

Ros van geluk

Afbeelding
Afbeelding

Een paar koi in een blozende kleur stra alt rust en geluk uit. Deze twee vissen hebben verschillende afmetingen, wat duidt op een relatie tussen ouders en nakomelingen. Ze lijken vrede te hebben in stilstaand water. Dit is een goede tekening voor een ouder- en kindvoorstelling. Je kunt dit in je woonkamer plaatsen om een gelukkige relatie tussen ouders en kinderen te bevorderen.

Yin en Yang van Koi

Afbeelding
Afbeelding

Deze tekening brengt beweging en harmonie over terwijl dit paar koivissen naar elkaar toe zwemmen, waardoor een cirkel van oneindigheid ontstaat. Dit is een geweldige tekening om te gebruiken in een sector waar je constante energie nodig hebt en het voorteken van een nooit eindigende veelbelovende chi.

Koivissen

Afbeelding
Afbeelding

Je kunt tekeningen van koivissen gebruiken in plaats van een aquarium voor een veelbelovende energietoevoeging aan je huis. Als u levende koivissen heeft, houd hun vijver of aquarium dan altijd zeer schoon om stagnerende chi-energie te voorkomen. Het op koi geïnspireerde yin yang-symbool is een geweldig symbool om te gebruiken voor balans en harmonie.

Aanbevolen: