Een beginnersgids voor kamperen in Cape Cod: genieten van het strand

Inhoudsopgave:

Een beginnersgids voor kamperen in Cape Cod: genieten van het strand
Een beginnersgids voor kamperen in Cape Cod: genieten van het strand
Anonim
vrouw die op het strand van Cape Cod loopt
vrouw die op het strand van Cape Cod loopt

Bent u op zoek naar de beste camping die Cape Cod te bieden heeft? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Voeg deze perfecte Cape Cod-campings toe aan je bucketlist en beleef een zomer die je niet snel zult vergeten.

Cape Cod

Cape Cod, gelegen in het oosten van Massachusetts in de Verenigde Staten, heeft de uitstraling van een kleine stad en trekt, samen met het grote strand, in de zomer duizenden toeristen. Naast de kustlijn liggen er in het midden van het eiland duinen en bossen.

Loopbrug naar Ridgevale Beach, Chatham, Cape Cod
Loopbrug naar Ridgevale Beach, Chatham, Cape Cod

Om Cape Cod te bereiken, moet je over de Sagamore- of Bourne-brug reizen. Verschillende spoorwegen vervoeren ook passagiers en vracht naar het eiland. Reizen per boot naar de Kaap is ook mogelijk. Het geluid en de eilanden die als onderdeel van de Kaap worden beschouwd, zijn:

  • Nantucket Sound
  • Nantucket
  • Martha's wijngaard
  • De particuliere Elizabeth-eilanden

Leuke Cape Cod Beach Camping-opties

De opties voor strandkamperen in Cape Cod variëren van de eenvoud van tenten tot luxe recreatievoertuigen (campers). Openbare en privéstranden bieden voldoende kampeermogelijkheden. Sommige campings liggen direct aan het zandstrand, andere liggen op georganiseerde campings. Hieronder volgen enkele van de meer populaire kampeerstranden op Cape Cod.

Cape Cod Nationale Kustlijn

In de lagere kaap is er een nationale camping genaamd Cape Cod National Seashore. Deze camping biedt alleen camperkamperen aan; er zijn geen tenten of aanhangwagens toegestaan. Campings zijn beschikbaar op basis van wie het eerst komt. Volgens de National Park Service geldt er een limiet van 100 voertuigen per nacht met een maximaal verblijf van 21 dagen. Bovendien kan reizen naar de strandkampeerplaatsen lastig zijn, gezien het zand. Kamperen is alleen mogelijk van 1 juli tot en met Labor Day op Race Point Beach.

Nationale kustlijn van Cape Cod
Nationale kustlijn van Cape Cod

Nickerson State Park

Het Nickerson State Park biedt 1.900 hectare aan beboste paden en vijvers, samen met 400 campings. Er zijn camperplaatsen en primitieve plaatsen beschikbaar voor kampeerders. De kosten bedragen $ 22 voor inwoners en $ 70 voor niet-ingezetenen. Naast alles wat de natuur te bieden heeft, kun je hier ook varen, basketbal, wandelen, zwemmen, kajakken en mountainbiken om je bezig te houden. De camping heeft ook een speeltuin en een amfitheater waar u tijdens uw verblijf van kunt genieten.

Nickerson Staatspark
Nickerson Staatspark

Shawme-Crowell State Forest

Een andere optie voor liefhebbers van Cape Cod is het Shawme-Crowell State Forest. Gelegen op 700 hectare grond, kunnen camperaars en tenters een perfecte plek vinden om hun winkel te vestigen tussen de 285 beschikbare locaties. Hoewel de camping geen aansluitingen heeft, is er wel een dumpstation. Tijdens het open seizoen geldt een minimumverblijf van twee nachten, maar kampeerders kunnen genieten van de serene bossen om te wandelen en paardrijden. Naast gemeenschappelijke douches en badkamers vind je er een natuurcentrum, basketbalvelden en speeltuinen. Sites kosten $ 17 voor inwoners en $ 54 voor niet-ingezetenen.

Shawme-Crowell State Forest
Shawme-Crowell State Forest

Noorden van Highland

North of Highland ligt in een dennenbos van 25 hectare en is een privéstrandcamping. Hoewel North of Highland geen campercamping aanbiedt, zijn er wel plekken beschikbaar voor tenten en kleine caravankampeerders. Tenters hebben toegang tot meer dan 230 campings vanaf $ 48 per nacht. De camping ligt op korte loopafstand van Meadow Beach en is trots op zijn schone, rustige omgeving. Als u niet van de zon geniet, kunt u profiteren van het grote recreatiecentrum en de speeltuin.

Ten noorden van Hoogland
Ten noorden van Hoogland

Waquoit Bay Research Reserve

Kamperen op Waquoit Bay Research Reserve is erg primitief. Je moet een boot nemen naar het eiland Washburn, dat deel uitmaakt van de Kaap. Kamperen is erg goedkoop. Er zijn geen aansluitingen, aangezien dit een camping is die alleen voor tenten bestemd is. De kampeerkosten bedragen $ 8 per nacht en hoger voor de negen familieplekken. Het reservaat heeft één locatie voor grote groepen. Als u niet aan het genieten bent van de schoonheid van dit strand, kunt u genieten van de onderontwikkelde kustlijn met vegetatie uit de Eerste Wereldoorlog, samen met zoutmeren aan de kust.

Waquoit Bay Onderzoeksreservaat
Waquoit Bay Onderzoeksreservaat

Bay View-campings

Bay View is een luxe familiecamping met volledige aansluitingen voor tenten, campers en caravans. De camping heeft zwembaden, speeltuinen, stranden, sportvelden en meer. De tarieven voor een verblijf beginnen bij $ 55 per nacht. Naast de drie zwembaden kun je de sportvelden, speelhal, sjoelbak en knutselen uitproberen. De camping verwelkomt ook huisdieren.

Campings met uitzicht op de baai
Campings met uitzicht op de baai

Kamperen in Cape Cod

Aangezien het klimaat essentieel is bij het overwegen van strandkamperen in Cape Cod, is het een goed idee om vertrouwd te raken met de seizoenen en temperaturen voordat u uw reis plant. Cape Cod wordt omgeven door de Atlantische Oceaan, wat een directe invloed heeft op de seizoenen. De lente en de zomer komen laat op gang, maar de warme zomertemperaturen duren tot in de herfst doordat het oceaanwater warm blijft. Kijk op de Kaapse weersite om er zeker van te zijn dat het mooi weer is tijdens uw kampeertrip. Het hoogseizoen of beste seizoen voor strandkamperen in Cape Cod is van juni tot en met september. Bovendien zijn veel campings dan open.

Dingen om te doen

Er zijn tal van activiteiten om u bezig te houden tijdens uw kampeertrip in Cape Cod. Naast dat je volop tijd doorbrengt met genieten van de zon, de branding en het strand, zul je niet teleurgesteld worden in de restaurants en winkels die verspreid over het eiland te vinden zijn.

  • Walvissen kijken
  • Diepzeevissen
  • Cruises
  • Watersport
  • Golf
  • Natuurhistorisch Museum
  • Wandelen
  • Bezoeken aan de Indiaanse monumenten
  • Fietsen

Cape Cod kampeerervaring

Kamperen in Cape Cod kan voor iedereen een unieke ervaring bieden tijdens hun strandvakantie. Je kunt niet alleen de oceaan verkennen, maar overal om je heen kun je unieke dieren in het wild vinden. Met zoveel te doen, is uw kampeeravontuur in Cape Cod er een die u niet snel zult vergeten.

Aanbevolen: