Een korte introductie tot strandkamperen in Delaware: plaatsen om te beginnen

Inhoudsopgave:

Een korte introductie tot strandkamperen in Delaware: plaatsen om te beginnen
Een korte introductie tot strandkamperen in Delaware: plaatsen om te beginnen
Anonim
Een zeegezicht op Cape Henlopen, Delaware in Lewes
Een zeegezicht op Cape Henlopen, Delaware in Lewes

Als u op zoek bent naar een plek om te kamperen met een tent of recreatievoertuig (camper) vlakbij het strand in de Mid-Atlantische regio van de Verenigde Staten, dan is Delaware een perfecte bestemming voor uw volgende buitenavontuur. Met bijna 30 mijl aan Atlantische kustlijn plus Indian River, Rehoboth Bay en Delaware Bay, zijn er een aantal campings in de buurt van de stranden van de staat. Ontdek een aantal van de beste strandkampeerbestemmingen in Delaware om de perfecte plek te vinden voor je volgende kampeertrip.

Cape Henlopen State Park

Gelegen op het punt waar Delaware Bay in verbinding staat met de Atlantische Oceaan, is Cape Henlopen State Park een prachtige plek om te genieten van ruim tien kilometer kustlijn, inclusief de unieke met pijnbomen bedekte duinen van het gebied. De camping biedt tent- en camperkampeerplaatsen, en sommige locaties zijn het hele jaar door geopend. De meeste campings hebben water en elektriciteit (30-, 50- en 100-amp), maar geen rioolaansluiting.

Elke camping heeft een picknicktafel en een vuurring. Er zijn ook 20 inlooptentplekken. De camping beschikt over een speeltuin, wasruimte en kampwinkel. Nachttarieven variëren van $ 20 tot $ 57, afhankelijk van de tijd van het jaar en het type camping. De tarieven zijn iets lager voor inwoners van Delaware dan voor bezoekers van buiten de staat.

Delaware Seashore State Park

Panoramisch zicht op de Indian River Inlet-brug in Bethany Beach Delaware
Panoramisch zicht op de Indian River Inlet-brug in Bethany Beach Delaware

Delaware Seashore State Park heeft een kustlijn van 42 kilometer (6 aan de oceaan en 20 aan de baai). Het park heeft twee campings, één aan de noordelijke inham van de Indian River en één aan de zuidelijke inham. Beide campings bieden camper- en tentcampings met volledige aansluitingen (30 en 50 ampère elektriciteit, water en riool). De zuidelijke camping heeft ook enkele plekken zonder aansluitingen.

Beide campings hebben badhuizen en een wasruimte. Het park heeft een museum, twee restaurants en een full-service jachthaven. Tarieven variëren van $ 23 tot $ 56 per nacht, afhankelijk van het seizoen en het type camping. Inwoners van Delaware krijgen korting. Er zijn ook huisjes en hutten te huur.

Deep Branch Familiecamping

Deep Branch Family Campground is geopend van mei tot en met oktober. Tent- en camperkamperen zijn beschikbaar. De campings zijn voorzien van water en stroom (30 ampère), maar er is geen rioolaansluiting op deze camping.

De camping heeft een zwembad, een speeltuin, een speelkamer en een breed scala aan buitenactiviteiten (cornhole, volleybal, hoefijzers, jeu de boules en meer). Er is een verwarmd badhuis en een campingwinkel met een café op het terrein. Nachtelijke campings kosten $ 35; sommige locaties zijn bebost, andere bevinden zich in een open veld. Wekelijkse, maandelijkse en seizoensverhuur zijn beschikbaar.

Big Oaks-camping

Big Oaks Campground ligt op minder dan 4,8 km van het strand en biedt van mei tot oktober kamperen met campers en tenten. De camping beschikt over een zwembad, speeltuin, speelkamer, sjoelbak, hoefijzers, basketbalveld, badhuis, kampwinkel. Op bepaalde locaties is gratis WiFi beschikbaar. Er is een wandelpad naar het strand.

De camping biedt een pendeldienst naar lokale bezienswaardigheden. Tentkamperen kost $ 50 per nacht. Camperplaatsen met volledige aansluiting variëren van $ 69 tot $ 75 per nacht, afhankelijk van het stroomtype (30 ampère of 50 ampère). De camping heeft ook plaatsen voor pop-upkampeerders die geen rioolaansluiting hebben; Ze kosten $50 per nacht. Seizoensverhuur is mogelijk. De camping beschikt ook over huurhutten en stacaravans.

Homestead-camping

Homestead Campground is een goede thuisbasis als u snel en gemakkelijk een van de stranden in Delaware wilt bereiken. Deze privécamping is geopend van mei tot september en ligt op slechts 11 km van Cape Henlopen State Park. Het biedt campings met volledige aansluiting en water, riolering en elektriciteit (30 en 50 ampère), evenals plaatsen voor tenten en kleine campers met water en elektriciteit.

De camping heeft twee omheinde hondenparken, een visvijver, een speelkamer, een familiezwembad, een zwembad alleen voor volwassenen, een wifi-lounge, een paviljoen, een prieel, een gemeenschappelijke ruimte en plekken om speel cornhole en basketbal. Nachttarieven variëren van $ 65 tot $ 100. Er zijn wekelijkse en maandelijkse tarieven beschikbaar. Hutverhuur is ook beschikbaar.

Holly Lake-campings

Holly Lake Campsites is een privécamping op ongeveer 14 km van de stranden van Delaware Bay en de Atlantische Oceaan. De camping is geopend van mei tot oktober. Er zijn sites met volledige aansluiting en sites zonder riool beschikbaar. Sommige locaties hebben een stroomsterkte van 30 ampère, andere 50 ampère. Op de hele camping is WiFi beschikbaar.

De camping heeft veel gezinsvriendelijke voorzieningen, waaronder een speelkamer, een zwembad, een splashpad, natuurpaden, minigolf, een discgolfbaan, meerdere badhuizen en zelfs een kinderboerderij. Overnachten op een camping varieert van $ 45 tot $ 70, afhankelijk van het type plek. Seizoensverhuur is beschikbaar. Er zijn ook huurhutten beschikbaar.

Tall Pines Campground Resort

Het Tall Pines Campground Resort is het hele jaar geopend en is een geweldige plek om te kamperen met een afgesloten tent of camper in de buurt van de stranden van Delaware. De camping heeft een splashpark, zwembad, fitnesscentrum, speeltuinen, toegang tot een fietspad dat naar het strand gaat, verwarmde badhuizen en een kampwinkel.

De camping heeft speciale camperplaatsen, die van april tot en met oktober voor $ 64 tot $ 75 per nacht huren, en $ 40 voor de rest van het jaar. Alle camperplaatsen hebben stroom en water van 30 en 50 ampère, hoewel het water in de winter, van december tot maart, is uitgeschakeld. Tentplaatsen variëren van $ 54 tot $ 58 per nacht van april tot oktober en kosten anders $ 30 per nacht. Wekelijkse tarieven zijn beschikbaar.

Yogi Bear's Jellystone Park bij de stranden van Delaware

Yogi Bear's Jellystone Park™ bij Delaware Beaches is een familiegerichte camping op slechts een klein eindje rijden van de stranden van Dewey, Rehoboth en Lewes. De camping is geopend van april tot oktober. Er zijn tent- en campercampings beschikbaar, inclusief plaatsen met volledige aansluiting en plaatsen zonder toegang tot het riool.

Vermogen is beschikbaar in opties van 20, 30 of 50 ampère. Op de hele camping is WiFi beschikbaar. De vele voorzieningen van de faciliteit omvatten een splashpad, glijbanen, een zwembad, lasergame, speelhal, speeltuin, basketbalvelden en een slagkooi. Er is een kampwinkel en u kunt ter plaatse golfkarretjes huren. Gemiddelde tarieven variëren van $ 60 tot $ 125 per nacht. Er zijn ook hutten en safaritenten te huur.

Geniet van een strandkampeeravontuur in Delaware

Het is altijd leuk om naar het strand te ontsnappen. De stranden van Delaware zijn een populaire toeristenbestemming, dus zorg ervoor dat u uw camping ruim vóór uw reis reserveert. Terwijl u daar bent, kunt u genieten van de gebruikelijke strandactiviteiten zoals zwemmen, spelen in het zand, surfen, varen en vissen. Winkelen is ook een populair tijdverdrijf in Delaware, vanwege de extra bonus dat je belastingvrij door de hele staat kunt winkelen. Nadat u zich heeft vermaakt in de zon op het strand, leunt u achterover en ontspant u in uw camper of tent, en beleeft u een geweldige tijd. Als je na je bezoek aan Delaware je strandplezier wilt uitbreiden, rijd dan een paar uur naar het noorden en ga verder met een strandkampeeravontuur in New Jersey.

Aanbevolen: