Voetbalboeken voor kinderen

Inhoudsopgave:

Voetbalboeken voor kinderen
Voetbalboeken voor kinderen
Anonim
kleine jongen lezen
kleine jongen lezen

Kinderen die graag voetbal spelen en kijken, zullen van deze boeken genieten als het voetbalseizoen voorbij is. Help uw toekomstige atleet het hoofd bij het spel te houden door deze leuke en informatieve titels voor te stellen.

Fictietitels

Boeken met herkenbare thema's en karakters zijn gemakkelijk te lezen voor kinderen van alle leeftijden. Omdat voetbal een van Amerika's favoriete bezigheden is, zullen er zeker veel kinderen zijn die iets met deze boeken te maken hebben.

Welterusten voetbal

Dit rijmende prentenboek is geschreven door Michael Dahl en geïllustreerd door Christina E. Forshay. Uitgegeven in 2014 Goodnight Football geeft de jongste fans een verhaal over het kijken naar een live voetbalwedstrijd met familie, en daarover dromen als het allemaal voorbij is. Capstone Press verkoopt een hardcover exemplaar van dit 32 pagina's tellende boek voor minder dan $ 20. Dit spannende en sentimentele verhaal is het bestverkochte kinderboek over voetbal op Amazon. Het krijgt ook een positieve Kirkus-recensie waarin staat: "De delen van het verhaal die de actie van het spel beschrijven, zijn spannend."

Welterusten voetbal
Welterusten voetbal

Voetbalgrappen en raadsels

Top kindersportschrijver Matt Christopher heeft meer dan 100 boektitels op zijn naam staan. In Voetbalgrappen en raadsels krijgen jonge lezers een grappig boekje over het spel en de spelers. Kinderen kunnen grappen en raadsels met voetb althema leren en lezen over waargebeurde verhalen over beroemde voetb alteams. Moderne grappenmakers, oorspronkelijk gepubliceerd eind jaren negentig, kunnen voor ongeveer $ 5 een exemplaar van het e-boek uit 2009 bemachtigen. De heldere, gekke cartoontekeningen van Larry Johnson brengen de lach tot leven in dit 48 pagina's tellende boek voor jonge lezers op de basisschool.

Voorbij de veters

Dit inspirerende prentenboek gaat verder dan het standaardverhaal en kijkt naar de impact die atleten hebben op kinderen. Het boek is zo diepgaand en wordt geprezen door professionele atleten en sportverslaggevers dat het een eigen website heeft. Auteurs Bob Salomon en Rick Young brengen kinderen van alle leeftijden het verhaal van een kleine jongen met een ziekte en de voetballer die buiten het veld wat extra moeite deed om hem zich speciaal te laten voelen. Koop een exemplaar voor ongeveer $ 13, wetende dat een deel van alle verkopen wordt gedoneerd aan het Children's Hospital of Philadelphia. Illustrator draagt bij aan de magie van het verhaal met realistische illustraties. Live with Purpose Coaching geeft het boek een "A" omdat het "een gedenkwaardig en aangrijpend verhaal over vriendelijkheid en verlossing levert."

Voorbij de veters
Voorbij de veters

Aftrap

Tweeling NFL-spelers Tiki en Ronde Barber brengen kinderen in de derde tot en met de vijfde klas een nieuwe serie genaamd de Barber Game Time-boeken. Het eerste boek, Kickoff, laat lezers kennismaken met de fictieve junior high-versies van Tiki en Ronde en kost minder dan $ 10. Deze voetbalminnende broers gaan naar de zevende klas en hopen het team te halen, maar zullen ze met de oudere kinderen kunnen spelen? Scholastic noemt deze publicatie uit 2008 een "snelle" optie voor kinderen die van voetbal houden. Als genomineerde voor de Pennsylvania Young Reader's Choice in 2010 concentreert het verhaal zich veel op de persoonlijke eigenschappen die nodig zijn om in een team te slagen.

Non-fictietitels

Kinderen die meer geïnteresseerd zijn in het leren van voetbalregels, statistieken en voorkennis, deze non-fictietitels bieden veel details.

Wat is de Super Bowl?

Uit de bestverkopende serie van de New York Times, What Was?, komt What is the Super Bowl? van Dina Anastasio. Met ongeveer 100 pagina's geeft dit eenvoudige hoofdstukboek lezers een geschiedenis van het grote spel, samen met talloze andere feiten en potloodtekeningen op elke pagina. Het boek wordt verkocht voor ongeveer $ 5 en staat in de beste kinderboeken over voetbal op Amazon en staat vermeld als een bestseller op Penguin Random House. Kid-recensent Ian zegt: "Dit boek deed me zeggen: 'Wauw!' vaak" en "Ik vond de illustraties erg goed."

Wat is de Super Bowl?
Wat is de Super Bowl?

Het grote boek van wie: voetbal

Verdeeld in vijf secties genaamd Champions, Personalities, Record Breakers, Super Scorers en Yardage Kings, staat dit 100 pagina's tellende kleurenboek van de redactie van Sports Illustrated Kids boordevol voetbalfeiten over de beste spelers. Barnes en Noble noemen deze encyclopedie als een top 10 sportboek voor kinderen. Het Big Book of Who: Football (herzien en bijgewerkt) is in 2015 herzien en bevat bijgewerkte statistieken en bevat close-upbeelden van sterspelers op het veld en tijdens spelactie. Voor kinderen van vijf jaar en ouder die geen live game kunnen bijwonen, geeft dit boek van $ 12 hen het gevoel alsof ze midden in de actie zitten. Goodreads geeft het boek vier van de vijf sterren, waarbij één recensent zegt: "Als je een sportfan bent, dan is dit niet alleen het boek voor je kinderen, maar ook voor volwassenen."

Groot boek van wie: voetbal
Groot boek van wie: voetbal

Voetbal: dan WOW

Onderdeel van de Then to WOW! Serie van Sports Illustrated Kids, deze publicatie uit 2014 laat fans precies zien hoe alle aspecten van het Amerikaanse voetbal in de afgelopen decennia zijn veranderd. Voetbal: Dan naar WOW! kost iets minder dan $ 20 en bevat levendige foto's en leuke weetjes vanaf het begin van het voetbal tot de huidige wedstrijd. Het is een van de weinige non-fictieboeken over voetbal die de geschiedenis van het voetbal op zo'n begrijpelijke manier beschrijft. Hoewel het boek wordt aanbevolen voor kinderen vanaf acht jaar, kunnen fans van alle leeftijden genieten van de geschiedenis en foto's. Kindrecensent Henry zegt dat hij de foto's van de helmen en de tijdlijnen die de veranderingen door de jaren heen laten zien leuk vindt, en concludeert: "Ik vond dit boek leuk omdat het in veel opzichten vermakelijk was."

Ongeslagen

Gepubliceerd in 2017 Undefeated: Jim Thorpe and the Carlisle Indian School Football Team is een roman van 300 pagina's gericht op lezers van 10 tot 14 jaar. Voor kinderen die op zoek zijn naar de echte voetbalverhalen over triomf op en buiten het veld, heeft dit boek het allemaal. De bekroonde historische non-fictieschrijver voor kinderen, Steve Sheinkin, laat lezers kennismaken met Jim Thorpe en Pop Warner. Jim Thorpe was een Native American football-speler en Olympisch atleet, terwijl Pop Warner een deskundige coach en voetballiefhebber was. Naarmate het verhaal zich ontvouwt, leren de lezers hoe deze mannen elkaar ontmoetten, vervolging overwonnen, tegenslagen trotseerden om een winnend voetb alteam te creëren en het voetbalspel veranderden. Dit verhaal van $ 20, dat vermeld staat in een New York Times Notable Children's Book van 2017 en een Kirkus Reviews Best Non-fiction Book van 2017, laat precies zien hoe voetbal voor veel atleten en coaches meer is dan een sport.

Voorbij het seizoen

Jonge voetbalfans houden van de spanning, het harde werken, het snelle tempo en de teamsfeer rondom wedstrijden op alle niveaus. Deze boeken helpen atleten het spel beter te begrijpen en te waarderen en geven fans alle voorkennis waar ze naar verlangen.

Aanbevolen: