GPS-trackers voor kinderen

Inhoudsopgave:

GPS-trackers voor kinderen
GPS-trackers voor kinderen
Anonim
Terug naar school
Terug naar school

Ongetwijfeld kunnen uw kinderen u hartkloppingen bezorgen als ze te laat zijn voor het avondeten, de telefoon niet opnemen of in een oogwenk wegrennen in een druk winkelcentrum. Een GPS-tracker zal iedereen echter veel drama besparen en in een ondenkbare noodsituatie mogelijk uw kind redden.

Hoe trackers werken

Yepzon One persoonlijke GPS-locator
Yepzon One persoonlijke GPS-locator

Een Global Positioning System, beter bekend als GPS-tracker, is technologie die coördineert met satellieten zodat een monitor iemand kan lokaliseren. Het werkt volgens een eenvoudig model. Het apparaat is een zender die een signaal van een satelliet weerkaatst om de locatie ervan met dodelijke nauwkeurigheid aan te geven. Het superstevige, kleine apparaatje verta alt locatie-informatie naar een zichtbare kaart, meestal op je telefoon. Activeer het en je weet binnen enkele seconden waar je lading zich bevindt.

Je kunt de GPS vaak gebruiken om "zones" in te stellen, zodat er een alarm op het apparaat afgaat en je wordt gewaarschuwd wanneer de tracker een zonegrens overschrijdt, zoals een speeltuin. U kunt het apparaat ook instellen op regelmatige locatie-updates. Elke tracker heeft een mobiele radiozender en een ingebouwde GPS-ontvanger. De gegevens gaan naar het netwerk van uw mobiele provider, zodat u er toegang toe heeft. U moet dus levenslange of maandelijkse service voor de tracker aanschaffen. Deze zijn over het algemeen goedkoper dan data-abonnementen voor mobiele telefoons, maar kosten nog steeds ergens tussen de $ 4 en $ 40 en meer per maand.

Voor- en nadelen

De functies van trackers voldoen mogelijk niet aan uw behoeften aan extra beveiliging en verbinding. Graaf dieper om de optie te vinden die zinvol is voor uw gezin.

Voordelen

  • Een speciale tracker is met zijn lange batterijduur een goedkoper en betrouwbaarder alternatief voor het gebruik van een smartphone. Hoewel u uw mobiele telefoon als GPS-tracker kunt activeren door een app toe te voegen, moet de telefoon-app werken, maar deze moet wel zijn ingeschakeld. Dit betekent dat u data gaat gebruiken, wat duur kan worden. De batterij van de telefoon raakt hierdoor ook sneller leeg.
  • In het vreselijke geval dat een kind wordt ontvoerd, zal een ontvoerder eerst een mobiele telefoon uitschakelen. Een draagbare tracker verborgen in een horloge of armband, of zelfs in kleding, is onverwacht. Een aanvaller kan een kleine schijf of een label in een zak over het hoofd zien. Een tracker heeft het voordeel ten opzichte van een verloren of gestolen mobiele telefoon, omdat deze er nog steeds is en nog steeds bruikbaar is.
  • Een verplichte tracker die met de autosleutels meegaat, herinnert een jonge bestuurder er voortdurend aan om veilig te rijden.
  • Een huissleutelkind kan troost putten uit de verbinding met een ouder op het werk. De tracker vervangt uw fysieke aanwezigheid als u er niet persoonlijk kunt of mag zijn.
  • Sommige trackers hebben paniekknoppen die u in geval van nood een sms-bericht of een e-mail sturen, andere bellen met één druk op de knop 9-1-1 en bij sommige kunt u via uw stem verbinding maken tussen vooraf ingestelde nummers. Dit zijn allemaal functies die u vooral handig zult vinden als uw kind geen mobiele telefoon heeft.

Nadelen

  • Je bent niet de politie, dus er is een ongemakkelijke aanklacht wegens 'spionage' waar je mee te maken krijgt. Jij en je gezin zullen het gebruik van trackers moeten bespreken en bepalen waar jullie allemaal mee kunnen leven.
  • Kosten kunnen een probleem zijn. Een apparaat kan tussen de $100 en $200 uitkomen en dan zijn er nog de maandelijkse datakosten, het contract en misschien een vervangende verzekering, want alles wat niet rechtstreeks aan uw kind is gesoldeerd, zal waarschijnlijk op een gegeven moment verloren gaan. Het klopt.
  • Een gevoel van zelfgenoegzaamheid is een natuurlijke ontwikkeling van een hernieuwd gevoel van veiligheid. GPS-trackers zijn echter geen vervanging voor attente en zorgvuldige ouders of kinderen die verantwoorde onafhankelijkheid beheersen.

Typen en leeftijdscategorieën

Kindvriendelijke, draagbare GPS-trackers zijn er in alle configuraties. De meeste zijn aanpasbaar voor elke leeftijd, op basis van het type bescherming dat u nodig heeft en de dagelijkse activiteiten van het kind. Terwijl oudere tieners misschien de voorkeur geven aan GPS-tracking via hun mobiele telefoon, kun je een GPS-apparaat aanschaffen dat in de auto blijft en je waarschuwt wanneer de gezinswagen de wettelijke limiet overschrijdt.

  • Horloges en armbandenzijn veel voorkomende keuzes, ontworpen in heldere, kindvriendelijke kleuren. Ze zijn ideaal omdat ze robuust en waterdicht zijn. Ze zijn verkrijgbaar in felgekleurde, leuke stijlen voor kleuters tot schoolgaande kinderen, maar ook in meer verfijnde, ingetogen en strakke modellen voor je tieners en tieners.
  • Polsbandjes zijn handig om jongere kinderen in relatief kleine ruimtes in de gaten te houden, vooral op tuinen of speelplekken met zwembaden. Ze werken meestal met apps en laten je vaak veiligheidszones instellen en waarschuwingen krijgen wanneer de drager het vijf seconden in water onderdompelt.
  • Een kind kan eenzakmedaillon of plastic label om de pols dragen, maar dit soort GPS-trackers worden meestal in een zak gestopt, aan kleding vastgemaakt of aan een rugzak bevestigd. Deze zijn onverwoestbaar, waterdicht, compatibel met wereldwijde GPS-systemen en zijn bedoeld voor jonge kinderen en schoolgaande kinderen voor permanente monitoring. De meeste populaire modellen werken goed buitenshuis, maar kunnen binnenshuis mogelijk niet betrouwbaar worden bijgewerkt.
  • Eencartridgevormig apparaat dat aan een sleutelkoord hangt of in een rugzak wordt gestopt, biedt tweerichtingsspraakcommunicatie, een duurzame waterdichte behuizing, de mogelijkheid om veiligheidszones in te stellen, Amber Alert-mogelijkheden en een waarschuwing als een kind zich binnen 150 meter van een geregistreerde zedendelinquent bevindt. Dit type GPS is vooral bedoeld voor jongere kinderen, maar is ook handig voor schoolgaande kinderen die zonder toezicht naar school of naschoolse activiteiten reizen.
  • Clip-ons zijn klein, onopvallend en ongecompliceerd. Ze laten u vaak weten of uw auto te snel rijdt, laten u zones instellen. U kunt ze niet gebruiken om met uw kind te praten, maar u krijgt waarschuwingen wanneer een lopend kind plotseling met transportsnelheid beweegt, of een jong kind bestuurder blaast door een veilige snelheidslimiet. Een goede plek voor een van deze snelheidsmeters is het dashboard van de auto.
  • Kleding die locatie doorgeeft, is oorspronkelijk ontworpen voor extreme sporten en bescherming onder ongunstige omstandigheden zoals lawines of wandelen in de afgelegen wildernis. Nu worden kindergarens voor de veiligheid bedraad met GPS-trackers die in overhemden, broeken, bovenkleding en jurken zijn genaaid. Kleding met GPS is bedoeld voor baby's, peuters en zeer jonge kinderen en stelt ouders gerust als ze denken dat ontvoering een bedreiging is.

Een paar van de beste keuzes

Er is een schat aan voorraad GPS-tracking voor kinderen beschikbaar. De volgende voorbeelden staan hoog aangeschreven, betrouwbaar en zelfs stijlvol. Houd bij het berekenen van de beste keuze rekening met de lopende kosten van een serviceplan.

Amber Alert GPS Smart Locator

Top tien recensies De winnaar van de Gold Award 2016 is de Amber Alert GPS. Deze feature-rijke tracker beschikt over:

  • Tweerichtingsgesprekken
  • Live volgen
  • Een paniekknop
  • Aanpasbare waarschuwingen voor veilige zones
  • Predatorwaarschuwing (waarschuwt u wanneer een geregistreerde zedendelinquent binnen bereik is)
  • Inluistermogelijkheden.

Er wordt voorgesteld dat de leeftijdscategorie vijf tot tien is. Deze GPS is ontworpen voor iemand die zich zorgen maakt over de veiligheid van haar kind. Het is een geweldige keuze voor kinderen die alleen naar huis moeten lopen, of zelfs voor je jongere tiener die het winkelcentrum wil verkennen.

Het apparaat van $ 135,00 heeft een verwisselbaar gekleurd frontje (groen, roze of blauw), een bijpassend draagtasje, een pols-/enkelzakje en een draagkoord. Het is iOS- en Android-compatibel. Royale maandelijkse serviceplannen kosten $ 15,00 tot $ 18,00, en u kunt de tracker en het abonnement rechtstreeks bij de fabrikant kopen door te bellen naar 855.368.8555. Op de website vindt u talloze onderscheidingen, samen met veel gebruiksvriendelijke informatie.

Trax Play

Tom's Guide (voorheen Gear Digest) koos Trax Play als een van de "Beste GPS-trackers voor kinderen 2017." Trax heeft zijn vorige model bijgewerkt en de prijs verlaagd. Het kost ongeveer $ 100, maar je hebt een contract met het T-Mobile-netwerk nodig voor datagebruik. Trax Play is klein, weegt ongeveer een ons, kan aan een riem of kleding worden geklemd of geregen, past in een zak of rugzak en heeft een lithiumbatterij met een lange levensduur, afhankelijk van de updatefrequentie die u instelt. Het is handig voor peuters en kleuters op speelplaatsen, kinderen met een sleutel, tieners die autorijden en huisdieren. Het bevat ook:

  • Live buiten volgen zo vaak als elke tien seconden
  • Geo-fence-instelling
  • Snelheidswaarschuwingen met re altime meldingen
  • Augmented reality-telefoonpanning, zodat u uw telefoon kunt bewegen om de richting en afstand van u tot de tracker te vinden
  • Geschiedenis van de bewegingen van de tracker, met een tijdlijn, zodat je kunt zien waar hij is geweest

Kopers gaven het apparaat hoge cijfers voor het volgen van forensenkinderen en het monitoren van kinderen overal buitenshuis, ook in auto's. Trax Play is waarschijnlijk niet jouw keuze voor het kind dat nog nooit een winkelcentrum heeft gezien waarin ze niet kon verdwalen. De tracker is verkrijgbaar in het wit met een blauwe of roze rand.

Een familieaangelegenheid

Je hoeft je kinderen niet zoals Big Brother in de gaten te houden om goed gebruik te kunnen maken van een GPS-tracker. Betrek ze bij de actie. Laat kleintjes zien hoe ze op de alarmknop kunnen drukken als ze je niet zien. Ruil het apparaat uit met uw schoolgaande kind om te oefenen, zodat hij kan proberen u te lokaliseren. Zodra hij de veiligheid en het gemak van een tracker begrijpt, is het apparaat minder hinderlijk. Maak het GPS-protocol een voorwaarde van het rijbewijs of de verlengde avondklok. Dan heb je niet het gevoel dat je moet zweven. Het juiste antwoord op een iets late tiener die duidelijk met veilige snelheid naar huis ging, is een knuffel. Als je niet half bevroren bent van angst, is die knuffel gemakkelijk.

Aanbevolen: