Kaarshaardopties

Inhoudsopgave:

Kaarshaardopties
Kaarshaardopties
Anonim
kaars tuinhaard
kaars tuinhaard

Kaarshaarden variëren sterk in grootte en ontwerp en hoewel de meeste zijn gemaakt van keramiek of klei, kun je ze af en toe ook vinden van andere materialen zoals draad of glas. De online opties zijn beperkt voor deze rustieke kandelaars, die verspreid staan over een handvol internetwinkels.

Waar te koop

Aangezien verschillende soorten kaarsenhaarden moeilijk op één plek te vinden kunnen zijn, zijn de volgende bronnen samengesteld om geïnteresseerde kopers te helpen sites te vinden waar ze te koop worden aangeboden, om verschillende soorten, stijlen en maten te vergelijken en hun prijzen te vergelijken.

Amazone

De Southwest Chiminea Earthen Oven Ceramic Oil Warmer Diffuser, verkocht door Furniture Creations, is een kleine keramische olieverwarmer ontworpen om te werken met een theelichtkaars. Voeg je favoriete geurolie toe aan het reservoir bovenaan. Het compacte formaat (15 cm hoog bij iets meer dan 7 cm breed en diep) maakt het een perfect accessoire voor een bureau, bijzettafel, boekenkast of plank. Gebruik hem in de gastenbadkamer tijdens sociale gesprekken.

De chiminea olieverwarmer diffuser kost ongeveer $11 en is gemarkeerd voor gratis verzending.

Lynn Lusty's winkel

Waag je in de wereld van handgemaakte kunst door de winkel van Lynn Lusty te bezoeken, die al 30 jaar met klei werkt. Lynn biedt een aantal verschillende theelicht-chiminea-ontwerpen van klei, waaronder een met ogen die op een hoofd lijken. Ze schildert en glazuurt ze, die een glanzende afwerking hebben en toch een zeer primitieve en interessante uitstraling behouden. Het hoofdontwerp heeft een kleine opening voor een theelichtje, maar het andere tweede ontwerp kan werken met een votief van 10 of 15 uur, vooral als je vraagt om het op die manier te maken.

Lynn deelt de site met haar slimme zus June, die handgemaakte decoratieve voorwerpen van leer, bot en klei aanbiedt. Lynn's winkel vind je onder de noemer klei, vezels en kralen. De prijs van elk artikel is inclusief verzendkosten. Deze handgemaakte artikelen worden echter op bestelling gemaakt en vereisen meestal een wachttijd van 6 tot 8 weken. U moet rechtstreeks contact opnemen met Lynn om een bestelling te plaatsen, per e-mail of telefoon.

Lynn Lusty's handgemaakte theelichthaarden van klei kosten ongeveer $ 25, inclusief verzendkosten.

Wayfair

Op Wayfair.com kun je drie stijlen handgemaakte tuinhaarden van klei vinden, gemaakt in Mexico door REZ Furniture. Hoewel ze groot genoeg zijn om buiten te worden gebruikt bij branden in de achtertuin, worden ze ook aanbevolen voor gebruik binnenshuis met kaarsen. Ze wegen ongeveer de helft zoveel als traditionele klei-chiminea's van volledige grootte, die meestal rond de 90 pond of meer wegen. Versies op volledige grootte kunnen ook tussen de €300 en €500 kosten.

Flessenhaard van REZFurniture
Flessenhaard van REZFurniture

Als de door u gekozen stijl en afwerking niet op voorraad zijn, kunt u per e-mail op de hoogte worden gesteld wanneer deze weer beschikbaar is.

  • Fuego Chiminea - 33 inch hoog bij 12 inch breed bij 15 inch diep, 47 pond, verkrijgbaar in vijf afwerkingen, ongeveer $ 150
  • Fles Chiminea - 33 inch hoog bij 12 inch breed bij 12 inch diep, 39 pond, verkrijgbaar in vijf afwerkingen, ongeveer $ 150
  • Triangle Chiminea - 32 inch hoog bij 16 inch breed bij 6 inch diep, 33 pond, verkrijgbaar in vier afwerkingen, ongeveer $ 100

De handgeschilderde afwerkingen van de tuinhaarden in Fuego- en Bottle-stijl zijn verkrijgbaar in een reeks aardetinten, waaronder een gedempt turkooisblauw gemengd met beige en bruin (waardoor het stuk een verouderde uitstraling krijgt) en een aards rood (een versie heeft een gevlekte look zoals blauw) bruin, bruin (flesstijl) en diepgroen (fuego-stijl). De Triangle Chiminea heeft een iets andere verweerde afwerking, verkrijgbaar in bruin, oranjerood en geel.

Ze zijn groot genoeg voor meerdere stompkaarsen in verschillende hoogtes of meerdere potkaarsen in verschillende maten. Voeg wat zand toe aan de onderkant om de kaarsen hoger te plaatsen, zodat je ze duidelijk kunt zien, en houd ze op hun plaats.

Wayfair biedt drie verschillende verzendopties, inclusief verwachte leverdata. Bestellingen van in totaal $ 49 of meer komen in aanmerking voor gratis verzending en hebben elk een retourbeleid van 30 dagen. Betalingsopties zijn beschikbaar voor de Fuego- en Bottle-stijlen, met betalingen van ongeveer $ 14 per maand op goedgekeurd krediet.

eBay en Etsy

glazen kaarshaard
glazen kaarshaard

Kaarshaarden worden vaak te koop aangeboden op eBay en Etsy. Hier kun je meer ongebruikelijke items tegenkomen, zoals vintage votief-, draad- of zeldzame glazen theelichtjes, zoals degene rechts afgebeeld, die voor ongeveer $ 13 werd verkocht. Je kunt deze stijl kandelaar ook vinden in de vorm van objecten zoals koivissen of jack-o'-lanterns.

Stel gerust vragen aan de verkoper voordat u een artikel koopt, als u de informatie niet kunt vinden in de productbeschrijving. Probeer bij gerenommeerde leveranciers te blijven die veel positieve feedback of positieve klantrecensies hebben.

DIY-optie

Als je houdt van doe-het-zelf-projecten, knutselen en je handen vuil maken, wil je misschien de mogelijkheid verkennen om je eigen kaarsenhaard te maken. Dit betekent niet dat je talloze uren kunstig moet proberen vormen uit klei te boetseren. Een snellere, eenvoudigere methode is een proces dat bekend staat als slipgieten, waarbij vloeibare klei in een gipsen mal wordt gegoten. Bezoek WIRED.com voor een introductie over slipcasting-keramiek en bekijk vervolgens een video over hoe het wordt gedaan bij Ceramic Art Daily. Bezoek hun educatieve pagina voor een schat aan tips over keramisch decoreren, glazuurtechnieken, glazuurrecepten en nog veel meer.

Een goede bron voor gipsvormen is CeramicShop.com, waar je 17 verschillende stijlen vindt, waaronder de traditionele kleiovenvorm, draken, verschillende dieren en meer. Elke mal kan keer op keer worden gebruikt om er zoveel te produceren als je wilt of nodig hebt, als je besluit ze zelf te gaan verkopen.

Decoreren met kaarsenhaarden

Hoewel ze perfect passen bij rustieke en zuidwestelijke decoratiestijlen, vormen kaarsenhaarden ook ongebruikelijke eclectische accenten in hedendaagse omgevingen. Je kunt ze weergeven op basis van hun grootte of ze groeperen om een statement te maken in een kamer.

Tips gebaseerd op maat

Kleine kaarsenhaarden zijn charmante displayitems op schoorsteenmantels, salontafels, bureaus, boekenkasten, hoekplanken, zwevende planken en schaduwkastplanken. Gebruik ze voor accentverlichting op terrastafels, stenen trappen of halve muren en houd insecten op afstand met citronella-votieven of theelichtjes.

Een grote kaarshaard vormt een mooi middelpunt van de tafel. Je kunt er ook een naast de open haard plaatsen.

Groepeer ze

Groeperingen zijn bijzonder opvallend, vooral als je er drie kunt vinden in enigszins verschillende maten, vormen of kleuren. Gebruik variërende nauwe en gelijke afstanden tussen de drie items om ze als een groep geclusterd te houden.

Geef vergelijkbare paren op een creatieve manier samen weer. Gebruik ze als decoratieve boekensteunen of in een symmetrische display met een enkel decoratief object ertussen. Als je er meerdere van drie of vijf koopt, spreid ze dan op zwevende planken met gelijke tussenruimte of strategisch geplaatst in een boekenkast, waar hun gelijkenis de aandacht van boven naar beneden en van links naar rechts zal trekken.

Leg een verklaring af

Door een grotere buitenhaard naar binnen te brengen en deze te vullen met een groep stompkaarsen of containerkaarsen in helder glas, wordt het meteen een blikvanger. Het is een geweldige manier om een lege hoek te vullen of een nephaard te creëren in een kamer waar je er altijd al een wilde hebben. Elk van de drie REZ Furniture die bij Wayfair worden aangeboden, zou een uitstekend statement-stuk in uw huis zijn en ze zijn zeer redelijk geprijsd.

Veiligheid komt altijd op de eerste plaats

Laat kaarsen nooit onbeheerd branden binnen of buiten uw huis. Brand nooit iets anders dan een kaars wanneer u een tuinhaard binnenshuis gebruikt; deze zal de lucht vervuilen met gevaarlijke rook. LED-kaarsen en theelichtjes bieden een veilig alternatief en stralen een soortgelijk flikkerend licht uit,